Vind vluchten
Deals
Inzichten
Beste boekmoment
Veelgestelde vragen en tips
Directe vluchten
Vliegmaatschappijen

CRL - ARN

Vind goedkope vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Stockholm-Arlanda vanaf €48

Dit is de laagste prijs voor een enkele vlucht die een KAYAK-gebruiker in de afgelopen 72 uur vond voor een vlucht vanuit Brussel naar Stockholm-Arlanda met vertrek op 22/4. Tarieven kunnen veranderen en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle vluchten of reisdatums. Klik op de prijs om het zoeken naar deze deal te herhalen.
1 volwassene
do 16/5
do 23/5

Doorzoek honderden reiswebsites in één keer voor vluchten naar Stockholm-Arlanda

 
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Brussel naar Stockholm.
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Brussel naar Stockholm.
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 43.990.755 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Bespaar 22% of meerVergelijk meerdere reiswebsites met één zoekopdracht

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Goedkope vliegdeals vanuit Brussel naar Stockholm-Arlanda (CRL-ARN)

Hier zijn een paar van de beste deals van de populairste vliegmaatschappijen die onlangs op KAYAK zijn gevonden voor retourvluchten vanuit Brussel naar Stockholm-Arlanda die de komende maanden vertrekken. Hoewel deze vluchten de afgelopen 72 uur op KAYAK beschikbaar waren, kunnen prijzen en beschikbaarheid veranderen en deals verlopen.
Ontdek de beste prijzen en deals door je reisdatums te kiezen.
Kies je datums
09:45 - 12:05CRL-ARN
2u 20mdirect
05:45 - 08:05ARN-CRL
2u 20mdirect
€49Ryanair
Deal vinden
zo 26 mei. - zo 2 jun.
09:45 - 12:05CRL-ARN
2u 20mdirect
05:45 - 08:05ARN-CRL
2u 20mdirect
€54Ryanair
Deal vinden
zo 19 mei. - di 21 mei.
08:35 - 10:55CRL-ARN
2u 20mdirect
05:45 - 08:05ARN-CRL
2u 20mdirect
€56Ryanair
Deal vinden
vr 10 mei. - di 14 mei.
08:35 - 10:55CRL-ARN
2u 20mdirect
06:55 - 09:15ARN-CRL
2u 20mdirect
€58Ryanair
Deal vinden
vr 7 jun. - ma 10 jun.
10:20 - 18:50CRL-ARN
8u 30m1 stop
09:05 - 16:15ARN-CRL
7u 10m1 stop
€216Wizz Air
Deal vinden
do 23 mei. - zo 26 mei.
13:40 - 08:30CRL-ARN
18u 50m1 stop
21:40 - 08:35ARN-CRL
34u 55m2 stops
za 18 mei. - ma 20 mei.
15:20 - 07:15CRL-ARN
15u 55m2 stops
19:25 - 15:45ARN-CRL
20u 20m1 stop
ma 27 mei. - do 6 jun.
10:20 - 18:50CRL-ARN
8u 30m1 stop
09:05 - 16:15ARN-CRL
7u 10m1 stop
€232Wizz Air
Deal vinden
do 6 jun. - zo 9 jun.
17:25 - 11:05CRL-ARN
17u 40m1 stop
12:05 - 12:20ARN-CRL
24u 15m1 stop
€560Pegasus Airlines
Deal vinden
di 21 mei. - za 25 mei.
13:15 - 11:40CRL-ARN
22u 25m1 stop
16:30 - 16:35ARN-CRL
24u 05m1 stop
€581Pegasus Airlines
Deal vinden
ma 7 okt. - zo 13 okt.

Vluchten vanuit Brussel naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Brussel naar Stockholm-Arlanda om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste maand om vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Luchthaven van Stockholm-Arlanda te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Stockholm-Arlanda naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL), verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om van vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Luchthaven van Stockholm-Arlanda te vliegen is september, wanneer de tickets gemiddeld €50 kosten. De duurste maanden daarentegen, zijn juli en december, wanneer een ticket gemiddeld respectievelijk €159 en €140 kost.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Luchthaven van Stockholm-Arlanda moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL)naar Luchthaven van Stockholm-Arlanda verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om voor de vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Luchthaven van Stockholm-Arlanda, een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, kun je het beste ongeveer 2 dagen voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 65 dagen voor vertrek boeken.

Welke vliegmaatschappijen bieden de voordeligste vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Stockholm-Arlanda?

De goedkoopste prijs voor de route voor elke vliegmaatschappij aangeklikt door KAYAK-gebruikers in de afgelopen 72 uur.
De beste deals voor een tickets voor een enkele reis die KAYAK-gebruikers in de afgelopen 3 dagen hebben gevonden, waren met Ryanair (€48) en Wizz Air (€76). De goedkoopste retourtickets zijn gevonden met Ryanair (€49) en Wizz Air (€216).

Welke vliegmaatschappijen non-stop tussen Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en Luchthaven van Stockholm-Arlanda?

Vliegmaatschappij- en prijsgegevens zijn verzameld uit de zoekresultaten van KAYAK van de afgelopen 2 weken voor vluchten vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Luchthaven van Stockholm-Arlanda.
Er is slechts één vliegmaatschappij die rechtstreeks vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Luchthaven van Stockholm-Arlanda vliegt en dat is Ryanair. De beste deal die werd gevonden voor een enkele reis vanaf Ryanair voor de route kost €36.

Hoeveel vluchten zijn er dagelijks tussen Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en Luchthaven van Stockholm-Arlanda?

Er is per dag een maximum van 1 non-stopvlucht die vertrekt vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en landt in Luchthaven van Stockholm-Arlanda, met een gemiddelde vliegtijd van 2u 20m. De meest gebruikelijke vertrektijd is 08:00 en de meeste vluchten vertrekken 's ochtends. Iedere week zijn er 6 vluchten.

Welke reisklasse-opties zijn er voor vluchten tussen Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en Luchthaven van Stockholm-Arlanda?

De gemiddelde prijs van vluchten voor elke reisklasse voor de route, die gebruikers de afgelopen 2 weken op KAYAK zochten.
Er is slechts één cabine-klasse optie beschikbaar voor de route, en dat is Economy. Zoek op KAYAK om de nieuwste prijzen en beschikbaarheid te vinden voor alle reisklassetarieven, die per vliegmaatschappij verschillen.

Hoe lang duurt een vlucht van Brussel Charleroi (CRL) naar Stockholm-Arlanda?

Directe vluchten overbruggen de afstand van 2.138 km tussen Brussel Charleroi (CRL) en Stockholm-Arlanda in ongeveer 2u 20m.

Wat is het vroegste vertrekmoment van Brussel Charleroi (CRL) naar Stockholm-Arlanda?

Vroege vogels kunnen de eerste vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) nemen om 08:30 en landen dan in Luchthaven van Stockholm-Arlanda om 10:50.

Wat is het laatste vertrekmoment van Brussel Charleroi (CRL) naar Stockholm-Arlanda?

Als je liever 's nachts vliegt, dan vertrekt de laatste vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Luchthaven van Stockholm-Arlanda om 18:25 en landt om 20:45.

Goed om te weten

Laagseizoen

maart

Hoogseizoen

juni

Goedkoopste vlucht

€48
Beste tijd om de massa te ontvluchten met een gemiddelde daling in prijs van 44%.
Populairste tijd om te vliegen met een gemiddelde toename in prijs van 13%.
Vlucht van Brussel Charleroi (CRL) naar Stockholm-Arlanda

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Brussel naar Stockholm-Arlanda

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Brussel naar Stockholm-Arlanda te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Stockholm-Arlanda

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Brussel Charleroi (CRL) naar Stockholm-Arlanda?

  De Boeing 737-800 Passenger/BBJ2 (winglets) is het vliegtuigmodel dat het vaakst vliegt op de vluchtroute van Brussel Charleroi (CRL) naar Stockholm-Arlanda.

 • Op welke dagen kan ik rechtstreeks vliegen van Brussel Charleroi (CRL) naar Stockholm-Arlanda?

  Je kunt op bij maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, en zondag een rechtstreekse vlucht nemen van Brussel Charleroi (CRL) naar Stockholm-Arlanda.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Stockholm-Arlanda?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Stockholm-Arlanda.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Brussel Charleroi (CRL) naar Stockholm-Arlanda te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Brussel Charleroi (CRL) naar Stockholm-Arlanda binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Stockholm-Arlanda?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Stockholm-Arlanda vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Brussel Charleroi (CRL) met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Brussel Charleroi (CRL) naar Stockholm-Arlanda?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Stockholm-Arlanda van Brussel Charleroi (CRL) vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

De beste tips voor het vinden van een goedkope vlucht vanuit Brussel Charleroi (CRL)

 • Op zoek naar een goedkope vlucht? 25% van onze gebruikers heeft vluchten voor deze route gevonden voor €231 of minder voor een enkele reis en voor €62 of minder voor een retour.

Vlieg je liever non-stop van Brussel Charleroi (CRL) naar Stockholm-Arlanda?

Ontdek welke vliegmaatschappijen rechtstreeks vanuit Brussel Charleroi (CRL) naar Stockholm-Arlanda vliegen en op welke dagen en boek rechtstreekse vluchten.

Rechtstreekse heenvluchten

Brussel Charleroi (CRL) naar Stockholm-Arlanda

maandag

Ryanair

Ryanair

dinsdag

Ryanair

Ryanair

woensdag

Ryanair

Ryanair

donderdag

Ryanair

Ryanair

vrijdag

Ryanair

Ryanair

zaterdag

Ryanair

Ryanair

zondag

Ryanair

Ryanair

Meer rechtstreekse vluchten

Rechtstreekse retourvluchten

Stockholm-Arlanda naar Brussel Charleroi (CRL)

maandag

Ryanair

Ryanair

dinsdag

Ryanair

Ryanair

woensdag

Ryanair

Ryanair

donderdag

Ryanair

Ryanair

vrijdag

Ryanair

Ryanair

zaterdag

Ryanair

Ryanair

zondag

Ryanair

Ryanair

Meer rechtstreekse vluchten
Meer rechtstreekse vluchten

Beste vliegmaatschappij voor vluchten vanuit Brussel naar Stockholm-Arlanda

 
Bekijk geverifieerde KAYAK-klantbeoordelingen voor vliegmaatschappijen die vanuit Brussel naar Stockholm viegen. De scores van vliegmaatschappijen zijn samengesteld uit alle beoordelingen die door passagiers op KAYAK zijn achtergelaten nadat ze met een vliegmaatschappij hebben gevlogen. KAYAK toont geen beoordelingen die ouder zijn dan 5 jaar.Lees hoe KAYAK beoordelingen verzamelt.
Hulp nodig bij het kiezen van een vliegmaatschappij om vanuit Brussel naar Stockholm-Arlanda te vliegen? KAYAK-beoordelingen geven iedere vliegmaatschappij een algehele score op basis van allerlei factoren, zoals comfort, boarding, in-flight entertainment en meer, om je beslissing makkelijker te maken. Bekijk hoe vliegmaatschappijen scoren op basis van geverifieerde KAYAK-klantbeoordelingen.
6,8
RyanairGemiddelde score op basis van 6206 beoordelingen
6,7boarding
5,7entertainment
6,1food
7,5crew
6,4comfort
Vliegmaatschappij beoordeling

Boarding was heel chaotisch. Geen duidelijke scheiding van de rijen tussen priorety en niet priorety. Bovenbakken zaten snel vol ondanks dat je extra moest betalen.

8,0 UitstekendRobert, apr. 2024CRL - ARN
Lees meer over Ryanair-beoordelingen

Boarding was heel chaotisch. Geen duidelijke scheiding van de rijen tussen priorety en niet priorety. Bovenbakken zaten snel vol ondanks dat je extra moest betalen.

Weer vertraging. Niet altijd jullie schuld. Maar lang staan wachten met kleine kinderen is niet zo’n genot

Boek goedkope vluchten vanuit Brussel naar Stockholm

Actuele deals voor enkele vluchten

 
Alleen een enkele reis nodig? Hier zijn een paar van de beste deals voor een enkele reis Brussel naar Stockholm die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden.
22/4ma
directRyanair
2u 20mCRL-ARN
€48
22/4ma
directRyanair
2u 20mCRL-ARN
€50
9/6zo
directRyanair
2u 20mCRL-ARN
€65
31/5vr
1 stopWizz Air
16u 55mCRL-ARN
€76
13/5ma
1 stopWizz Air
15u 45mCRL-ARN
€80
29/6za
1 stopWizz Air
7u 50mCRL-ARN
€87
9/6zo
2 stops
22u 05mCRL-ARN
€90
25/6di
2 stops
22u 05mCRL-ARN
€91
26/5zo
1 stopPegasus Airlines
18u 10mCRL-ARN
€229
14/5di
1 stopPegasus Airlines
17u 40mCRL-ARN
€231

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Lastminute vluchten vanuit Brussel naar Stockholm-Arlanda

Lastminute deals voor vluchten, trein en bus

 
Deze lastminute vliegdeals zijn de goedkoopste vluchten vanuit Brussel naar Stockholm die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden en de komende 10 dagen vertrekken.
19/4vr
directRyanair
2u 20mCRL-ARN
22/4ma
directRyanair
2u 20mARN-CRL
€93
19/4vr
meerdere bestemmingenWizz Air
16u 55mCRL-ARN
21/4zo
meerdere bestemmingenWizz Air
7u 10mARN-CRL
€277
19/4vr
meerdere bestemmingen
6u 50mCRL-ARN
21/4zo
meerdere bestemmingen
7u 10mARN-CRL
€349
17/4wo
meerdere bestemmingen
13u 45mCRL-ARN
20/4za
meerdere bestemmingen
10u 10mARN-CRL
€541

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Brussel Charleroi (CRL) - Stockholm-Arlanda

Aanbiedingen voor retourvluchten

Stockholm-Arlanda - Brussel Charleroi (CRL)

Kabine-klassen:

€35