Vind vluchten
Deals
Inzichten
Beste boekmoment
Veelgestelde vragen en tips

CRL - HND

Vind goedkope vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Tokio vanaf €456

Dit is de laagste prijs voor een enkele vlucht die een KAYAK-gebruiker in de afgelopen 72 uur vond tijdens het zoeken naar een vertrekkende vlucht vanaf 9/6. Tarieven kunnen veranderen en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle vluchten of reisdatums. Klik op de prijs om de zoekopdracht voor deze deal uit te voeren.
1 volwassene
di 26/3
di 2/4
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 50.754.596 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Cheap flight deals vanuit Brussel naar Haneda

 
Dit zijn de de goedkoopste deals voor vluchten vanuit Brussel naar Haneda die op dit moment werden gevonden op KAYAK samen met de opties van de populairste vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers voor deze route kozen. Hoewel deze vluchten de afgelopen 72 uur op KAYAK beschikbaar waren, kunnen prijzen en beschikbaarheid veranderen en deals verlopen.

Recente deals voor retourvluchten vanuit Brussel naar Haneda

Aanbevolen deals voor retourvluchten met de populairste vliegmaatschappij, die in de komende maanden vertrekken vanuit Brussel naar Haneda.

Recente deals voor enkele vluchten vanuit Brussel naar Haneda

Alleen een enkele reis nodig? Hieronder vind je een paar van de beste deals voor een enkele reis vanuit Brussel naar Haneda die onlangs zijn gevonden op KAYAK.

Recente deals voor lastminute vluchten vanuit Brussel naar Haneda

Vertrek je binnenkort, maar zoek je een aanbieding? Bekijk onze nieuwste deals voor lastminutevluchten vanuit Brussel naar Haneda.

Recente deals voor rechtstreekse vluchten vanuit Brussel naar Haneda

De laatste deals voor rechtstreekse vluchten vanuit Brussel naar Haneda, zodat je relaxed kunt gaan zitten en niet hoeft over te stappen.

Goedkope deals voor bus en treinreizen vanuit Brussel naar Haneda

Vind bus- en treinretourtickets vanuit Brussel naar Haneda.

Alle deals voor retourvluchten naar Haneda

De goedkoopste vliegtickets naar Haneda die onlangs op KAYAK werden gevonden.
09:40 - 19:20CRL-HND
26u 40m2 stops
21:55 - 08:50HND-CRL
41u 55m2 stops
€1.631
Deal vinden
vr 19 jul. - vr 9 aug.
16:50 - 21:20CRL-HND
45u 30m2 stops
zo 9 jun.
08:45 - 12:30CRL-HND
43u 45m2 stops
di 19 mrt.
08:45 - 12:30CRL-HND
43u 45m2 stops
di 19 mrt.
09:10 - 12:30CRL-HND
43u 20m3 stops
di 19 mrt.
09:10 - 12:30CRL-HND
43u 20m3 stops
di 19 mrt.
13:40 - 21:20CRL-HND
48u 40m2 stops
za 1 jun.
09:10 - 01:20CRL-HND
33u 10m3 stops
wo 15 mei.
11:45 - 15:10CRL-HND
43u 25m3 stops
do 7 mrt.
16:50 - 17:00CRL-HND
41u 10m3 stops
zo 9 jun.
08:45 - 04:45CRL-HND
36u 00m3 stops
ma 25 mrt.

Vluchten vanuit Brussel naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Brussel naar Haneda om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste maand om vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Luchthaven van Tokio Haneda te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Tokio Haneda naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL), verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om van vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Luchthaven van Tokio Haneda te vliegen is juni, wanneer de tickets gemiddeld €817 kosten. De duurste maanden daarentegen, zijn december en juli, wanneer een ticket gemiddeld respectievelijk €1.509 en €1.296 kost.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Luchthaven van Tokio Haneda moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL)naar Luchthaven van Tokio Haneda verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om voor de vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Luchthaven van Tokio Haneda, een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, kun je het beste ongeveer 0 dagen voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 29 dagen voor vertrek boeken.

Hoe lang duurt een vlucht van Brussel Charleroi (CRL) naar Tokio?

Voor deze route zijn geen directe vluchten beschikbaar bij KAYAK. De kortste vliegduur voor een vlucht met meerdere tussenstops is 26u 40m.

Goed om te weten

Goedkoopste vlucht

€456
Vlucht van Brussel Charleroi (CRL) naar Tokio

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Brussel naar Haneda

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Brussel naar Haneda te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Tokio

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Brussel Charleroi (CRL) naar Tokio?

  We hebben die gegevens helaas niet voor deze specifieke route.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Tokio?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Tokio.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Brussel Charleroi (CRL) naar Tokio te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Brussel Charleroi (CRL) naar Tokio binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Tokio?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Tokio vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Brussel Charleroi (CRL) met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Brussel Charleroi (CRL) naar Tokio?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Tokio van Brussel Charleroi (CRL) vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

Brussel Charleroi (CRL) - Tokio

Kabine-klassen: