Vind vluchten
Deals
Inzichten
Beste boekmoment
Veelgestelde vragen en tips
Directe vluchten

Vind goedkope vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Venetië vanaf €23

Dit is de laagste prijs voor een enkele vlucht die een KAYAK-gebruiker in de afgelopen 72 uur vond voor een vlucht vanuit Brussel naar Venetië met vertrek op 16/8. Tarieven kunnen veranderen en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle vluchten of reisdatums. Klik op de prijs om het zoeken naar deze deal te herhalen.
1 volwassene
0 tassen
vr 12/7
vr 19/7

Doorzoek honderden reiswebsites tegelijk voor vliegticket aanbiedingen naar Venetië

 
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Brussel naar Venetië.
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Brussel naar Venetië.
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 44.212.782 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Bespaar 23% of meerVergelijk meerdere reiswebsites met één zoekopdracht

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Goedkope vliegdeals vanuit Brussel naar Venetië (CRL-VCE)

Hier zijn een paar van de beste deals van de populairste vliegmaatschappijen die onlangs op KAYAK zijn gevonden voor retourvluchten vanuit Brussel naar Venetië die de komende maanden vertrekken. Hoewel deze vluchten de afgelopen 72 uur op KAYAK beschikbaar waren, kunnen prijzen en beschikbaarheid veranderen en deals verlopen.
Ontdek de beste prijzen en deals door je reisdatums te kiezen.
Kies je datums
18:00 - 19:30CRL-TSF
1u 30mdirect
09:30 - 11:10TSF-CRL
1u 40mdirect
€42Ryanair
Deal vinden
di 2 jul. - wo 17 jul.
09:05 - 10:35CRL-TSF
1u 30mdirect
19:55 - 21:35TSF-CRL
1u 40mdirect
€45Ryanair
Deal vinden
di 9 jul. - do 11 jul.
06:20 - 07:50CRL-TSF
1u 30mdirect
09:20 - 10:55TSF-CRL
1u 35mdirect
€47Ryanair
Deal vinden
do 11 jul. - za 13 jul.
06:20 - 07:50CRL-TSF
1u 30mdirect
09:30 - 11:10TSF-CRL
1u 40mdirect
€47Ryanair
Deal vinden
zo 22 sep. - wo 25 sep.
07:15 - 08:45CRL-TSF
1u 30mdirect
17:55 - 09:00TSF-CRL
15u 05m1 stop
za 22 jun. - ma 24 jun.
18:20 - 19:50CRL-TSF
1u 30mdirect
18:45 - 08:55TSF-CRL
14u 10m1 stop
vr 28 jun. - zo 30 jun.
20:25 - 08:35CRL-TSF
12u 10m1 stop
17:55 - 09:00TSF-CRL
15u 05m1 stop
€111Wizz Air Malta
Deal vinden
za 12 okt. - ma 21 okt.
20:25 - 08:35CRL-TSF
12u 10m1 stop
17:55 - 09:00TSF-CRL
15u 05m1 stop
€170Wizz Air Malta
Deal vinden
za 22 jun. - ma 24 jun.
11:30 - 12:25CRL-VCE
24u 55m1 stop
13:30 - 10:30VCE-CRL
21u 00m1 stop
€639Pegasus Airlines
Deal vinden
vr 1 nov. - zo 3 nov.
13:15 - 13:50CRL-VCE
24u 35m1 stop
15:00 - 12:20VCE-CRL
21u 20m1 stop
€719Pegasus Airlines
Deal vinden
za 22 jun. - ma 24 jun.

Vluchten vanuit Brussel naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Brussel naar Venetië om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste vliegroute Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Venetië?

De goedkoopste prijs die gebruikers die in de afgelopen 2 weken op KAYAK vonden voor enkele reizen vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Venetië.
Onze gegevens laten zien dat de goedkoopste route voor een enkele reis vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Venetië €23 kost en tussen Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en Bologna was. Doorgaans vind je de beste prijzen op deze vliegroute. De gemiddelde prijs voor een retourvlucht is voor deze route €29.

Wat is de goedkoopste maand om vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Venetië te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Venetië naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL), verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om van vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Venetië te vliegen is november, wanneer de tickets gemiddeld €72 kosten. De duurste maanden daarentegen, zijn april en mei, wanneer een ticket gemiddeld respectievelijk €137 en €137 kost.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Venetië moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL)naar Venetië verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om voor de vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Venetië, een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, kun je het beste ongeveer 5 dagen voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 34 dagen voor vertrek boeken.

Welke vliegmaatschappijen bieden de voordeligste vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Venetië?

De goedkoopste prijs voor de route voor elke vliegmaatschappij aangeklikt door KAYAK-gebruikers in de afgelopen 72 uur.
In de afgelopen 72 uur zijn de goedkoopste tickets voor een enkele reis van Brussel Charleroi (CRL) naar Venetië gevonden op KAYAK voor Ryanair voor €23. Ryanair heeft een retourvlucht vanaf €42 en Wizz Air Malta vanaf €111.

Welke vliegmaatschappijen non-stop tussen Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en Venetië?

Vliegmaatschappij- en prijsgegevens zijn verzameld uit de zoekresultaten van KAYAK van de afgelopen 2 weken voor vluchten vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Venetië.
Er is slechts één vliegmaatschappij die rechtstreeks vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Venetië vliegt en dat is Ryanair. De beste deal die werd gevonden voor een enkele reis vanaf Ryanair voor de route kost €26.

Hoeveel vluchten zijn er dagelijks tussen Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en Venetië?

Ieder dag zijn er tusssen 4 en 6 rechtstreekse vluchten die vertrekken vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en landen in Venetië, met een gemiddelde vluchtduur van 1u 35m. De meest gebruikelijke vertrektijd is 12:00 en de meeste vluchten vertrekken 's ochtends, terwijl de meeste vluchten landen bij Luchthaven van Venetië-Treviso. Iedere week zijn er 36 vluchten. De meest gebruikelijke dag van vertrek is woensdag, wanneer 17% van alle wekelijkse vluchten vertrekt. De minste vluchten vertrekken op vrijdag.

Welke reisklasse-opties zijn er voor vluchten tussen Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en Venetië?

De gemiddelde prijs van vluchten voor elke reisklasse voor de route, die gebruikers de afgelopen 2 weken op KAYAK zochten.
Er is slechts één cabine-klasse optie beschikbaar voor de route, en dat is Economy. Zoek op KAYAK om de nieuwste prijzen en beschikbaarheid te vinden voor alle reisklassetarieven, die per vliegmaatschappij verschillen.

Hoe lang duurt een vlucht van Brussel Charleroi (CRL) naar Venetië?

Deze vluchtroute heeft minstens één tussenstop en duurt minimaal 1u 30m.

Goed om te weten

Goedkoopste vlucht

€23
Vlucht van Brussel Charleroi (CRL) naar Venetië-Treviso

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Brussel naar Venetië

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Brussel naar Venetië te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Venetië

 • Welke luchthavens kan ik gebruiken wanneer ik vlieg van Brussel Charleroi (CRL) naar Venetië?

  Brussel Charleroi (CRL) heeft slechts 1 luchthavens en er zijn 2 luchthavens in Venetië. Je vertrekt vanuit Brussel Charleroi (CRL) vanaf Brussel Charleroi (CRL) en komt in Venetië aan op een van deze luchthavens: Venetië-Treviso or Venetië Marco Polo.

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Brussel Charleroi (CRL) naar Venetië?

  We hebben die gegevens helaas niet voor deze specifieke route.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Venetië?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Venetië.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Brussel Charleroi (CRL) naar Venetië te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Brussel Charleroi (CRL) naar Venetië binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Venetië?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Venetië vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Brussel Charleroi (CRL) met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Brussel Charleroi (CRL) naar Venetië?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Venetië van Brussel Charleroi (CRL) vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

Vlieg je liever non-stop van Brussel Charleroi (CRL) naar Venetië?

Ontdek welke vliegmaatschappijen rechtstreeks vanuit Brussel Charleroi (CRL) naar Venetië vliegen en op welke dagen en boek rechtstreekse vluchten.

Rechtstreekse heenvluchten

Brussel Charleroi (CRL) naar Venetië

maandag

Ryanair

Ryanair

dinsdag

Ryanair

Ryanair

woensdag

Ryanair

Ryanair

donderdag

Ryanair

Ryanair

vrijdag

Ryanair

Ryanair

zaterdag

Ryanair

Ryanair

zondag

Ryanair

Ryanair

Meer rechtstreekse vluchten

Rechtstreekse retourvluchten

Venetië naar Brussel Charleroi (CRL)

maandag

Ryanair

Ryanair

dinsdag

Ryanair

Ryanair

woensdag

Ryanair

Ryanair

donderdag

Ryanair

Ryanair

vrijdag

Ryanair

Ryanair

zaterdag

Ryanair

Ryanair

zondag

Ryanair

Ryanair

Meer rechtstreekse vluchten
Meer rechtstreekse vluchten

Boek goedkope vluchten vanuit Brussel naar Venetië

Actuele deals voor enkele vluchten

 
Alleen een enkele reis nodig? Hier zijn een paar van de beste deals voor een enkele reis Brussel naar Venetië die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden.
16/8vr
directRyanair
1u 30mCRL-TSF
€23
28/6vr
directRyanair
1u 30mCRL-TSF
€24
21/6vr
directRyanair
1u 30mCRL-TSF
€25
17/8za
directRyanair
1u 30mCRL-TSF
€26
9/9ma
1 stopVolotea
19u 00mCRL-VCE
€59
25/6di
2 stops
18u 35mCRL-TSF
€60
10/9di
1 stopWizz Air Malta
10u 45mCRL-TSF
€66
6/8di
1 stopWizz Air Malta
10u 45mCRL-TSF
€69
10/9di
2 stops
13u 05mCRL-TSF
€73
16/8vr
1 stopWizz Air
16u 20mCRL-VCE
€91

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Lastminute vluchten vanuit Brussel naar Venetië

Lastminute deals voor vluchten, trein en bus

 
Deze lastminute vliegdeals zijn de goedkoopste vluchten vanuit Brussel naar Venetië die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden en de komende 10 dagen vertrekken.
17/6ma
directRyanair
1u 30mCRL-TSF
21/6vr
directRyanair
1u 40mTSF-CRL
€67
16/6zo
directRyanair
1u 30mCRL-TSF
21/6vr
directRyanair
1u 40mTSF-CRL
€72
15/6za
directRyanair
1u 30mCRL-TSF
19/6wo
directRyanair
1u 40mTSF-CRL
€75
14/6vr
directRyanair
1u 30mCRL-TSF
17/6ma
directRyanair
1u 35mTSF-CRL
€93
17/6ma
directRyanair
1u 30mCRL-TSF
24/6ma
directRyanair
1u 40mTSF-CRL
€102
14/6vr
directRyanair
1u 30mCRL-TSF
17/6ma
directRyanair
1u 35mTSF-CRL
€107
17/6ma
meerdere bestemmingenWizz Air Malta
11u 20mCRL-TSF
24/6ma
meerdere bestemmingenWizz Air Malta
15u 05mTSF-CRL
€113
14/6vr
direct
1u 30mCRL-TSF
17/6ma
meerdere bestemmingen
15u 05mTSF-CRL
€116
17/6ma
meerdere bestemmingenWizz Air Malta
11u 20mCRL-TSF
18/6di
meerdere bestemmingenWizz Air Malta
6u 20mTSF-CRL
€168
17/6ma
meerdere bestemmingenWizz Air Malta
11u 20mCRL-TSF
18/6di
meerdere bestemmingenWizz Air Malta
6u 20mTSF-CRL
€171

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Brussel Charleroi (CRL) - Venetië

Aanbiedingen voor retourvluchten

Venetië - Brussel Charleroi (CRL)

Kabine-klassen: