Vind vluchten
Deals
Inzichten
Beste boekmoment
Veelgestelde vragen en tips
Directe vluchten
Vliegmaatschappijen

CRL - VRN

Vind goedkope vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Verona vanaf €22

Dit is de laagste prijs voor een enkele vlucht die een KAYAK-gebruiker in de afgelopen 72 uur vond voor een vlucht vanuit Brussel naar Verona met vertrek op 20/4. Tarieven kunnen veranderen en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle vluchten of reisdatums. Klik op de prijs om het zoeken naar deze deal te herhalen.
1 volwassene
zo 31/3
zo 7/4

Doorzoek honderden reiswebsites tegelijk voor vliegticket aanbiedingen naar Verona

 
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Brussel naar Verona.
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Brussel naar Verona.
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 50.369.401 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Cheap flight deals vanuit Brussel naar Verona

Hier zijn een paar van de beste deals van de populairste vliegmaatschappijen die onlangs op KAYAK zijn gevonden voor retourvluchten vanuit Brussel naar Verona die de komende maanden vertrekken. Hoewel deze vluchten de afgelopen 72 uur op KAYAK beschikbaar waren, kunnen prijzen en beschikbaarheid veranderen en deals verlopen.
18:35 - 20:10CRL-VRN
1u 35mdirect
08:40 - 10:20VRN-CRL
1u 40mdirect
€41Ryanair
Deal vinden
do 18 apr. - ma 22 apr.
12:50 - 14:25CRL-VRN
1u 35mdirect
14:50 - 16:30VRN-CRL
1u 40mdirect
€105Ryanair
Deal vinden
zo 11 aug. - zo 18 aug.
09:35 - 15:20CRL-VRN
5u 45m1 stop
08:45 - 15:20VRN-CRL
6u 35m1 stop
di 9 apr. - do 11 apr.
09:30 - 22:10CRL-VRN
12u 40m1 stop
15:45 - 10:35VRN-CRL
18u 50m2 stops
wo 13 mrt. - do 14 mrt.
15:55 - 13:45CRL-VRN
21u 50m1 stop
14:30 - 09:00VRN-CRL
18u 30m1 stop
do 18 apr. - ma 22 apr.
17:20 - 22:35CRL-VRN
29u 15m2 stops
22:50 - 12:20VRN-CRL
13u 30m2 stops
do 18 apr. - ma 22 apr.
09:10 - 20:40CRL-VRN
11u 30m2 stops
15:45 - 10:35VRN-CRL
18u 50m2 stops
wo 13 mrt. - do 14 mrt.
09:30 - 22:30CRL-VRN
13u 00m2 stops
14:30 - 08:55VRN-CRL
18u 25m2 stops
do 4 apr. - wo 10 apr.

Vluchten vanuit Brussel naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Brussel naar Verona om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste maand om vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Verona te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Verona naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL), verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om van vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Verona te vliegen is december, wanneer de tickets gemiddeld €19 kosten. De duurste maanden daarentegen, zijn april en juli, wanneer een ticket gemiddeld respectievelijk €153 en €139 kost.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Verona moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL)naar Verona verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om voor de vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Verona, een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, kun je het beste ongeveer 3 dagen voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 61 dagen voor vertrek boeken.

Welke vliegmaatschappijen non-stop tussen Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en Verona?

Vliegmaatschappij- en prijsgegevens zijn verzameld uit de zoekresultaten van KAYAK van de afgelopen 2 weken voor vluchten vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Verona.
Er is slechts één vliegmaatschappij die rechtstreeks vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Verona vliegt en dat is Ryanair. De beste deal die werd gevonden voor een enkele reis vanaf Ryanair voor de route kost €35.

Hoeveel vluchten zijn er dagelijks tussen Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en Verona?

Er is per dag een maximum van 1 non-stopvlucht die vertrekt vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en landt in Verona, met een gemiddelde vliegtijd van 1u 35m. De meest gebruikelijke vertrektijd is 06:00 en de meeste vluchten vertrekken 's ochtends. Iedere week zijn er 2 vluchten.

Welke reisklasse-opties zijn er voor vluchten tussen Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en Verona?

De gemiddelde prijs van vluchten voor elke reisklasse voor de route, die gebruikers de afgelopen 2 weken op KAYAK zochten.
Er is slechts één cabine-klasse optie beschikbaar voor de route, en dat is Economy. Zoek op KAYAK om de nieuwste prijzen en beschikbaarheid te vinden voor alle reisklassetarieven, die per vliegmaatschappij verschillen.

Hoe lang duurt een vlucht van Brussel Charleroi (CRL) naar Verona?

De gemiddelde directe vlucht duurt 1u 35m, voor een afstand van 1.188 km.

Wat is het vroegste vertrekmoment van Brussel Charleroi (CRL) naar Verona?

Vroege vogels kunnen de eerste vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) nemen om 06:40 en landen dan in Verona om 08:15.

Wat is het laatste vertrekmoment van Brussel Charleroi (CRL) naar Verona?

Als je liever 's nachts vliegt, dan vertrekt de laatste vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Verona om 18:35 en landt om 20:10.

Goed om te weten

Laagseizoen

november

Hoogseizoen

augustus

Goedkoopste vlucht

€22
Beste tijd om de massa te ontvluchten met een gemiddelde daling in prijs van 69%.
Populairste tijd om te vliegen met een gemiddelde toename in prijs van 120%.
Vlucht van Brussel Charleroi (CRL) naar Verona

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Brussel naar Verona

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Brussel naar Verona te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Verona

 • Welke luchthavens kan ik gebruiken wanneer ik vlieg van Brussel Charleroi (CRL) naar Verona?

  Brussel Charleroi (CRL) en Verona hebben allebei 1 hoofdluchthaven. Je vertrekt vanuit Brussel Charleroi (CRL) vanaf Brussel Charleroi (CRL) en komt aan op Verona.

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Brussel Charleroi (CRL) naar Verona?

  De Boeing 737-800 Passenger/BBJ2 (winglets) is het vliegtuigmodel dat het vaakst vliegt op de vluchtroute van Brussel Charleroi (CRL) naar Verona.

 • Op welke dagen kan ik rechtstreeks vliegen van Brussel Charleroi (CRL) naar Verona?

  Je kunt op bij maandag, dinsdag, donderdag, zaterdag, en zondag een rechtstreekse vlucht nemen van Brussel Charleroi (CRL) naar Verona.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Verona?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Verona.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Brussel Charleroi (CRL) naar Verona te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Brussel Charleroi (CRL) naar Verona binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Verona?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Verona vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Brussel Charleroi (CRL) met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Brussel Charleroi (CRL) naar Verona?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Verona van Brussel Charleroi (CRL) vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

De beste tips voor het vinden van een goedkope vlucht vanuit Brussel Charleroi (CRL)

 • Op zoek naar een goedkope vlucht? 25% van onze gebruikers heeft vluchten voor deze route gevonden voor €71 of minder voor een retour.

Vlieg je liever non-stop van Brussel Charleroi (CRL) naar Verona?

Ontdek welke vliegmaatschappijen rechtstreeks vanuit Brussel Charleroi (CRL) naar Verona vliegen en op welke dagen en boek rechtstreekse vluchten.

Rechtstreekse heenvluchten

Brussel Charleroi (CRL) naar Verona

maandag

Ryanair

Ryanair

dinsdag

Ryanair

Ryanair

donderdag

Ryanair

Ryanair

zaterdag

Ryanair

Ryanair

zondag

Ryanair

Ryanair

Meer rechtstreekse vluchten

Rechtstreekse retourvluchten

Verona naar Brussel Charleroi (CRL)

maandag

Ryanair

Ryanair

dinsdag

Ryanair

Ryanair

donderdag

Ryanair

Ryanair

zaterdag

Ryanair

Ryanair

zondag

Ryanair

Ryanair

Meer rechtstreekse vluchten
Meer rechtstreekse vluchten

Beste vliegmaatschappij voor vluchten vanuit Brussel naar Verona

Hulp nodig met het kiezen van een vliegmaatschappij waarmee je vanuit Brussel naar Verona kunt vliegen? De KAYAK-beoordelingen geven iedere vliegmaatschappij een algehele score op basis van een allerlei factoren, zoals comfort, boarding, in-flight entertainment en meer, om je beslissing makkelijker te maken. Bekijk vliegmaatschappijen op basis van de KAYAK-beoordelingen.
6,8
RyanairGemiddelde score op basis van 6530 beoordelingen
67boarding
69overall
64comfort
75crew
57entertainment
61food
Vliegmaatschappij beoordeling

Weer vertraging. Niet altijd jullie schuld. Maar lang staan wachten met kleine kinderen is niet zo’n genot

Lees meer over Ryanair

Weer vertraging. Niet altijd jullie schuld. Maar lang staan wachten met kleine kinderen is niet zo’n genot

Boek goedkope vluchten vanuit Brussel naar Verona

Actuele deals voor enkele vluchten

 
Alleen een enkele reis nodig? Hier zijn een paar van de beste deals voor een enkele reis Brussel naar Verona die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden.
20/4za
directRyanair
1u 40mCRL-VRN
€22
6/4za
directRyanair
1u 40mCRL-VRN
€23
13/4za
directRyanair
1u 40mCRL-VRN
€25
2/5do
directRyanair
1u 35mCRL-VRN
€30
19/3di
1 stopWizz Air Malta
11u 50mCRL-VRN
€30
9/5do
directRyanair
1u 35mCRL-VRN
€33
19/4vr
1 stopWizz Air Malta
12u 45mCRL-VRN
€41
27/3wo
1 stopWizz Air Malta
12u 40mCRL-VRN
€45
21/4zo
1 stopWizz Air Malta
9u 20mCRL-VRN
€48
13/4za
2 stops
12u 50mCRL-VRN
€103

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Brussel Charleroi (CRL) - Verona

Aanbiedingen voor retourvluchten

Verona - Brussel Charleroi (CRL)

Kabine-klassen:

€62

Bekijk bestemmingen: