Vind vluchten
Deals
Inzichten
Beste boekmoment
Veelgestelde vragen en tips
Directe vluchten
Vliegmaatschappijen

BRU - GRO

Vind goedkope vliegtickets van Brussel-Nationaal naar Gerona Girona-Costa Brava vanaf €55

Dit is de laagste prijs voor een enkele vlucht die een KAYAK-gebruiker in de afgelopen 72 uur vond voor een vlucht vanuit Brussel naar Girona-Costa Brava met vertrek op 13/9. Tarieven kunnen veranderen en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle vluchten of reisdatums. Klik op de prijs om het zoeken naar deze deal te herhalen.
1 volwassene
0 tassen
di 13/8
di 20/8

Doorzoek honderden reiswebsites in één keer voor vluchten naar Gerona Girona-Costa Brava

 
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Brussel naar Gerona.
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Brussel naar Gerona.
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 48.191.404 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Bespaar 24% of meerVergelijk meerdere reiswebsites met één zoekopdracht

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Goedkope vliegdeals vanuit Brussel naar Girona-Costa Brava (BRU-GRO)

Hier zijn een paar van de beste deals van de populairste vliegmaatschappijen die onlangs op KAYAK zijn gevonden voor retourvluchten vanuit Brussel naar Girona-Costa Brava die de komende maanden vertrekken. Hoewel deze vluchten de afgelopen 72 uur op KAYAK beschikbaar waren, kunnen prijzen en beschikbaarheid veranderen en deals verlopen.
Ontdek de beste prijzen en deals door je reisdatums te kiezen.
Kies je datums
18:10 - 20:05BRU-GRO
1u 55mdirect
15:40 - 17:40GRO-BRU
2u 00mdirect
€115Ryanair
Deal vinden
vr 4 okt. - ma 7 okt.
09:30 - 22:55BRU-GRO
13u 25m1 stop
20:40 - 08:05GRO-BRU
11u 25m1 stop
€203Ryanair
Deal vinden
za 17 aug. - di 20 aug.
18:05 - 20:00BRU-GRO
1u 55mdirect
15:45 - 17:45GRO-BRU
2u 00mdirect
€244Ryanair
Deal vinden
ma 5 aug. - vr 16 aug.
18:10 - 20:05BRU-GRO
1u 55mdirect
21:05 - 23:30GRO-BRU
2u 25mdirect
vr 2 aug. - zo 4 aug.
18:10 - 20:05BRU-GRO
1u 55mdirect
15:45 - 17:45GRO-BRU
2u 00mdirect
€248Ryanair
Deal vinden
vr 2 aug. - vr 9 aug.
18:10 - 20:05BRU-GRO
1u 55mdirect
21:05 - 23:30GRO-BRU
2u 25mdirect
vr 23 aug. - zo 1 sep.
18:10 - 20:05BRU-GRO
1u 55mdirect
15:45 - 17:45GRO-BRU
2u 00mdirect
€267Ryanair
Deal vinden
vr 2 aug. - vr 16 aug.
18:35 - 20:45BRU-GRO
2u 10mdirect
21:20 - 23:40GRO-BRU
2u 20mdirect
€270TUI Fly Belgium
Deal vinden
do 25 jul. - do 1 aug.
18:35 - 20:45BRU-GRO
2u 10mdirect
21:05 - 23:30GRO-BRU
2u 25mdirect
€283TUI Fly Belgium
Deal vinden
do 1 aug. - zo 4 aug.
18:20 - 20:30BRU-GRO
2u 10mdirect
21:20 - 23:40GRO-BRU
2u 20mdirect
€287TUI Fly Belgium
Deal vinden
zo 4 aug. - do 22 aug.

Vluchten vanuit Brussel naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Brussel naar Girona-Costa Brava om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste maand om vanuit Luchthaven van Brussel-Nationaal naar Luchthaven van Gerona Girona-Costa Brava te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Gerona Girona-Costa Brava naar Luchthaven van Brussel-Nationaal, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om van vanuit Luchthaven van Brussel-Nationaal naar Luchthaven van Gerona Girona-Costa Brava te vliegen is januari, wanneer de tickets gemiddeld €61 kosten. De duurste maanden daarentegen, zijn juli en december, wanneer een ticket gemiddeld respectievelijk €199 en €179 kost.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht vanuit Luchthaven van Brussel-Nationaal naar Luchthaven van Gerona Girona-Costa Brava moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Brussel-Nationaalnaar Luchthaven van Gerona Girona-Costa Brava verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om voor de vlucht vanuit Luchthaven van Brussel-Nationaal naar Luchthaven van Gerona Girona-Costa Brava, een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, kun je het beste ongeveer 1 week voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 38 dagen voor vertrek boeken.

Welke vliegmaatschappijen bieden de voordeligste vluchten van Brussel-Nationaal naar Gerona?

De goedkoopste prijs voor de route voor elke vliegmaatschappij aangeklikt door KAYAK-gebruikers in de afgelopen 72 uur.
In de afgelopen 3 dagen heeft Ryanair de beste deal voor een enkele reis voor deze route geboden, voor €55. KAYAK-gebruikers vonden ook retourtickets van Brussel-Nationaal naar Gerona met Ryanair vanaf €115 en voor TUI Fly Belgium vanaf €270.

Welke vliegmaatschappijen non-stop tussen Luchthaven van Brussel-Nationaal en Luchthaven van Gerona Girona-Costa Brava?

Vliegmaatschappij- en prijsgegevens zijn verzameld uit de zoekresultaten van KAYAK van de afgelopen 2 weken voor vluchten vanuit Luchthaven van Brussel-Nationaal naar Luchthaven van Gerona Girona-Costa Brava.
Er zijn 2 vliegmaatschappijen die non-stop vliegen vanuit Luchthaven van Brussel-Nationaal naar Luchthaven van Gerona Girona-Costa Brava. Dit zijn Ryanair en TUI Fly Belgium. De goedkoopste vliegmaatschappij voor deze route is Ryanair, met de beste deal voor een enkele reis voor €50. Doorgaans vind je de beste prijzen op deze route bij Ryanair.

Hoeveel vluchten zijn er dagelijks tussen Luchthaven van Brussel-Nationaal en Luchthaven van Gerona Girona-Costa Brava?

Er is per dag een maximum van 1 non-stopvlucht die vertrekt vanuit Luchthaven van Brussel-Nationaal en landt in Luchthaven van Gerona Girona-Costa Brava, met een gemiddelde vliegtijd van 2u 02m. De meest gebruikelijke vertrektijd is 18:00 en de meeste vluchten vertrekken 's avonds. Iedere week zijn er 4 vluchten.

Welke reisklasse-opties zijn er voor vluchten tussen Luchthaven van Brussel-Nationaal en Luchthaven van Gerona Girona-Costa Brava?

De gemiddelde prijs van vluchten voor elke reisklasse voor de route, die gebruikers de afgelopen 2 weken op KAYAK zochten.
Er is slechts één cabine-klasse optie beschikbaar voor de route, en dat is Economy. Zoek op KAYAK om de nieuwste prijzen en beschikbaarheid te vinden voor alle reisklassetarieven, die per vliegmaatschappij verschillen.

Hoe lang duurt een vlucht van Brussel-Nationaal naar Gerona?

De gemiddelde directe vlucht duurt 1u 55m, voor een afstand van 1.623 km.

Wat is het vroegste vertrekmoment van Brussel-Nationaal naar Gerona?

Vroege vogels kunnen de eerste vlucht vanuit Luchthaven van Brussel-Nationaal nemen om 18:05 en landen dan in Luchthaven van Gerona Girona-Costa Brava om 20:00.

Wat is het laatste vertrekmoment van Brussel-Nationaal naar Gerona?

Als je liever 's nachts vliegt, dan vertrekt de laatste vlucht vanuit Luchthaven van Brussel-Nationaal naar Luchthaven van Gerona Girona-Costa Brava om 18:35 en landt om 20:45.

Goed om te weten

Laagseizoen

januari

Hoogseizoen

augustus

Goedkoopste vlucht

€55
Beste tijd om de massa te ontvluchten met een gemiddelde daling in prijs van 49%.
Populairste tijd om te vliegen met een gemiddelde toename in prijs van 15%.
Vlucht van Brussel-Nationaal naar Gerona

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Brussel naar Girona-Costa Brava

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Brussel naar Girona-Costa Brava te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Brussel-Nationaal naar Gerona Girona-Costa Brava

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Brussel-Nationaal naar Gerona?

  De Boeing 737-800 Passenger/BBJ2 (winglets) is het vliegtuigmodel dat het vaakst vliegt op de vluchtroute van Brussel-Nationaal naar Gerona.

 • Op welke dagen kan ik rechtstreeks vliegen van Brussel-Nationaal naar Gerona?

  Je kunt op bij maandag, donderdag, vrijdag, en zondag een rechtstreekse vlucht nemen van Brussel-Nationaal naar Gerona.

 • Wat is de beste vliegmaatschappij voor vluchten vanuit Brussel naar Gerona, Ryanair of TUI Fly Belgium?

  De twee vliegmaatschappijen die het populairste zijn bij KAYAK-gebruikers voor vluchten vanuit Brussel naar Gerona zijn Ryanair en TUI Fly Belgium. Met een gemiddelde prijs voor deze route van €141 en een algemene beoordeling van 6,8 is Ryanair de populairste keuze. TUI Fly Belgium is ook een goede keuze voor deze route, met een gemiddelde prijs van €396 en een algemene beoordeling van 6,0.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Brussel-Nationaal naar Gerona?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Brussel-Nationaal naar Gerona.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Brussel-Nationaal naar Gerona te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Brussel-Nationaal naar Gerona binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Brussel-Nationaal naar Gerona?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Gerona vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Brussel-Nationaal met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Brussel-Nationaal naar Gerona?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Gerona van Brussel-Nationaal vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

De beste tips van KAYAK om een goedkope vliegticket vanuit Luchthaven van Brussel-Nationaal naar Luchthaven van Gerona Girona-Costa Brava te vinden

 • Op zoek naar een goedkope vlucht? 25% van onze gebruikers heeft vluchten voor deze route gevonden voor €136 of minder voor een retour.

Vlieg je liever non-stop van Brussel-Nationaal naar Gerona Girona-Costa Brava?

Ontdek welke vliegmaatschappijen rechtstreeks vanuit Brussel-Nationaal naar Girona-Costa Brava vliegen en op welke dagen en boek rechtstreekse vluchten.

Rechtstreekse heenvluchten

Brussel-Nationaal naar Gerona Girona-Costa Brava

maandag

Ryanair

Ryanair

vrijdag

Ryanair

Ryanair

zondag

TUI Fly Belgium

TUI Fly Belgium

Meer rechtstreekse vluchten

Rechtstreekse retourvluchten

Gerona Girona-Costa Brava naar Brussel-Nationaal

maandag

Ryanair

Ryanair

donderdag

TUI Fly Belgium

TUI Fly Belgium

vrijdag

Ryanair

Ryanair

zondag

TUI Fly Belgium

TUI Fly Belgium

Meer rechtstreekse vluchten
Meer rechtstreekse vluchten

Beste vliegmaatschappijen voor vluchten vanuit Brussel naar Girona-Costa Brava

 
Bekijk geverifieerde KAYAK-klantbeoordelingen voor vliegmaatschappijen die vanuit Brussel naar Gerona viegen. De scores van vliegmaatschappijen zijn samengesteld uit alle beoordelingen die door passagiers op KAYAK zijn achtergelaten nadat ze met een vliegmaatschappij hebben gevlogen. KAYAK toont geen beoordelingen die ouder zijn dan 5 jaar. Lees hoe KAYAK beoordelingen verzamelt.
Hulp nodig bij het kiezen van een vliegmaatschappij om vanuit Brussel naar Girona-Costa Brava te vliegen? KAYAK-beoordelingen geven iedere vliegmaatschappij een algehele score op basis van allerlei factoren, zoals comfort, boarding, in-flight entertainment en meer, om je beslissing makkelijker te maken. Bekijk hoe vliegmaatschappijen scoren op basis van geverifieerde KAYAK-klantbeoordelingen.
7,3
Brussels AirlinesGemiddelde score op basis van 490 beoordelingen
6,5Entertainment
7,4Boardingsproces
7,1Comfort
8,1Personeel
6,5Maaltijden
Vliegmaatschappij beoordeling

Vanaf de boeking ging alles vlotjes. Goed geïnformeerd over de vlucht en te nemen acties...

10,0 UitstekendAnoniem, feb. 2024BRU - MXP
Lees meer over Brussels Airlines-beoordelingen

Vanaf de boeking ging alles vlotjes. Goed geïnformeerd over de vlucht en te nemen acties...

Boarding was heel chaotisch. Geen duidelijke scheiding van de rijen tussen priorety en niet priorety. Bovenbakken zaten snel vol ondanks dat je extra moest betalen.

Weer vertraging. Niet altijd jullie schuld. Maar lang staan wachten met kleine kinderen is niet zo’n genot

Boek goedkope vluchten vanuit Brussel naar Gerona

Actuele deals voor enkele reizen

 
Alleen een enkele reis nodig? Hier zijn een paar van de beste deals voor een enkele reis Brussel naar Gerona die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden.
13/9vr
directRyanair
1u 55mBRU-GRO
€55
2/8vr
directRyanair
1u 55mBRU-GRO
€97
2/8vr
directRyanair
1u 55mBRU-GRO
€99
29/7ma
directRyanair
1u 55mBRU-GRO
€120
28/8wo
1 stopRyanair
15u 29mBRU-GRO
€123
16/9ma
1 stop
13u 50mBRU-GRO
€124
28/7zo
directTUI Fly Belgium
2u 10mBRU-GRO
€128
16/9ma
1 stop
13u 50mBRU-GRO
€135
11/8zo
directTUI Fly Belgium
2u 10mBRU-GRO
€155
11/8zo
directTUI Fly Belgium
2u 10mBRU-GRO
€158

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Lastminute vluchten vanuit Brussel naar Girona-Costa Brava

Lastminute deals voor vluchten, trein en bus

 
Deze lastminute vliegdeals zijn de goedkoopste vluchten vanuit Brussel naar Gerona die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden en de komende 10 dagen vertrekken.
15/7ma
meerdere bestemmingen
25u 40mBRU-GRO
19/7vr
meerdere bestemmingen
23u 30mGRO-BRU
€700
15/7ma
meerdere bestemmingen
25u 40mBRU-GRO
22/7ma
meerdere bestemmingen
23u 30mGRO-BRU
€726
15/7ma
meerdere bestemmingen
25u 40mBRU-GRO
19/7vr
meerdere bestemmingen
28u 35mGRO-BRU
€790
15/7ma
meerdere bestemmingen
26u 20mBRU-GRO
31/7wo
meerdere bestemmingen
21u 30mGRO-BRU
€799
15/7ma
meerdere bestemmingen
26u 00mBRU-GRO
31/7wo
meerdere bestemmingen
21u 30mGRO-BRU
€801
15/7ma
meerdere bestemmingen
25u 40mBRU-GRO
22/7ma
meerdere bestemmingen
28u 35mGRO-BRU
€812
15/7ma
meerdere bestemmingen
16u 40mBRU-GRO
26/7vr
meerdere bestemmingen
23u 25mGRO-BRU
€831
15/7ma
meerdere bestemmingen
16u 40mBRU-GRO
26/7vr
meerdere bestemmingen
22u 55mGRO-BRU
€844
15/7ma
meerdere bestemmingen
26u 20mBRU-GRO
31/7wo
meerdere bestemmingen
27u 15mGRO-BRU
€890
15/7ma
meerdere bestemmingen
26u 20mBRU-GRO
26/7vr
meerdere bestemmingen
23u 25mGRO-BRU
€930

Zoek op stops

Zoek op prijs

Brussel-Nationaal - Gerona

Aanbiedingen voor retourvluchten

Gerona Girona-Costa Brava - Brussel-Nationaal

Kabine-klassen:

€103