be.kayak.com is ook beschikbaar in het Frans. Voir le site en français
Vind vluchten
Deals
Inzichten
Beste boekmoment
Veelgestelde vragen en tips
Vliegmaatschappijen

BRU - SAW

Vind goedkope vliegtickets van Brussel-Nationaal naar Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen vanaf €61

Dit is de laagste prijs voor een enkele vlucht die een KAYAK-gebruiker in de afgelopen 72 uur vond voor een vlucht vanuit Brussel naar Istanboel Sabiha Gökçen met vertrek op 21/5. Tarieven kunnen veranderen en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle vluchten of reisdatums. Klik op de prijs om het zoeken naar deze deal te herhalen.
1 volwassene
wo 8/5
wo 15/5

Doorzoek honderden reiswebsites in één keer voor vluchten naar Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen

 
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Brussel naar Istanbul.
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Brussel naar Istanbul.
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 45.226.992 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Goedkope vliegdeals vanuit Brussel naar Istanboel Sabiha Gökçen

Hier zijn een paar van de beste deals van de populairste vliegmaatschappijen die onlangs op KAYAK zijn gevonden voor retourvluchten vanuit Brussel naar Istanboel Sabiha Gökçen die de komende maanden vertrekken. Hoewel deze vluchten de afgelopen 72 uur op KAYAK beschikbaar waren, kunnen prijzen en beschikbaarheid veranderen en deals verlopen.
Ontdek de beste prijzen en deals door je reisdatums te kiezen.
Kies je datums
12:45 - 17:05BRU-SAW
3u 20mdirect
09:20 - 11:55SAW-BRU
3u 35mdirect
€134Ajet
Deal vinden
di 28 mei. - wo 29 mei.
12:45 - 17:05BRU-SAW
3u 20mdirect
09:20 - 11:55SAW-BRU
3u 35mdirect
€137Ajet
Deal vinden
di 21 mei. - do 23 mei.
12:45 - 17:05BRU-SAW
3u 20mdirect
09:20 - 11:55SAW-BRU
3u 35mdirect
€139Ajet
Deal vinden
za 25 mei. - vr 31 mei.
12:45 - 17:05BRU-SAW
3u 20mdirect
09:20 - 11:55SAW-BRU
3u 35mdirect
€152Ajet
Deal vinden
ma 13 mei. - wo 22 mei.
12:45 - 17:05BRU-SAW
3u 20mdirect
09:20 - 11:55SAW-BRU
3u 35mdirect
€153Ajet
Deal vinden
ma 13 mei. - wo 22 mei.
12:45 - 17:05BRU-SAW
3u 20mdirect
09:20 - 11:55SAW-BRU
3u 35mdirect
€154Ajet
Deal vinden
ma 13 mei. - wo 22 mei.
12:45 - 17:05BRU-SAW
3u 20mdirect
09:20 - 11:55SAW-BRU
3u 35mdirect
€158Ajet
Deal vinden
do 23 mei. - wo 29 mei.
12:45 - 17:05BRU-SAW
3u 20mdirect
09:20 - 11:55SAW-BRU
3u 35mdirect
€159Ajet
Deal vinden
ma 13 mei. - wo 22 mei.
12:45 - 17:05BRU-SAW
3u 20mdirect
11:00 - 16:45SAW-BRU
6u 45m1 stop
di 21 mei. - do 23 mei.
12:45 - 17:05BRU-SAW
3u 20mdirect
01:05 - 09:05SAW-BRU
9u 00m1 stop
ma 22 apr. - vr 26 apr.

Vluchten vanuit Brussel naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Brussel naar Istanboel Sabiha Gökçen om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste dag van de week om te vliegen van Brussel-Nationaal naar Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen?

De gemiddelde prijs voor alle vluchten vanuit Luchthaven van Brussel-Nationaal naar Luchthaven van Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen op KAYAK waarop iedere dag werd geklikt in de afgelopen 12 maanden.
Als je op zoek bent naar een vluchtdeal van Brussel-Nationaal naar Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen, kijk dan naar vertrek op donderdagen en vermijd vertrek op een zaterdag, want dit is doorgaans de duurste dag. Als je terugvliegt vanuit Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen is woensdag de goedkoopste dag om te vliegen en dinsdag de duurste.

Wat is de goedkoopste maand om vanuit Luchthaven van Brussel-Nationaal naar Luchthaven van Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen naar Luchthaven van Brussel-Nationaal, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om van vanuit Luchthaven van Brussel-Nationaal naar Luchthaven van Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen te vliegen is maart, wanneer de tickets gemiddeld €175 kosten. De duurste maanden daarentegen, zijn juli en augustus, wanneer een ticket gemiddeld respectievelijk €471 en €369 kost.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht vanuit Luchthaven van Brussel-Nationaal naar Luchthaven van Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Brussel-Nationaalnaar Luchthaven van Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om voor de vlucht vanuit Luchthaven van Brussel-Nationaal naar Luchthaven van Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen, een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, kun je het beste ongeveer 5 dagen voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 24 dagen voor vertrek boeken.

Welke reisklasse-opties zijn er voor vluchten tussen Luchthaven van Brussel-Nationaal en Luchthaven van Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen?

De gemiddelde prijs van vluchten voor elke reisklasse voor de route, die gebruikers de afgelopen 2 weken op KAYAK zochten.
Er is slechts één cabine-klasse optie beschikbaar voor de route, en dat is Economy. Zoek op KAYAK om de nieuwste prijzen en beschikbaarheid te vinden voor alle reisklassetarieven, die per vliegmaatschappij verschillen.

Hoe lang duurt een vlucht van Brussel-Nationaal naar Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen?

Het duurt minimaal 3u 20m om te vliegen tussen Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen en Brussel-Nationaal en er is minstens één tussenstop.

Goed om te weten

Laagseizoen

maart

Hoogseizoen

juli

Goedkoopste vlucht

€61
Beste tijd om de massa te ontvluchten met een gemiddelde daling in prijs van 35%.
Populairste tijd om te vliegen met een gemiddelde toename in prijs van 76%.
Vlucht van Brussel-Nationaal naar Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Brussel naar Istanboel Sabiha Gökçen

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Brussel naar Istanboel Sabiha Gökçen te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Brussel-Nationaal naar Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Brussel-Nationaal naar Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen?

  De Airbus A321 (sharklets) is het vliegtuigmodel dat het vaakst vliegt op de vluchtroute van Brussel-Nationaal naar Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen.

 • Welke luchtvaartallianties bieden vluchten aan van Brussel-Nationaal naar Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen?

  oneworld is de enige luchtvaartalliantie met vluchten tussen Brussel-Nationaal en Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Brussel-Nationaal naar Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Brussel-Nationaal naar Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Brussel-Nationaal naar Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Brussel-Nationaal naar Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Brussel-Nationaal naar Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Brussel-Nationaal met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Brussel-Nationaal naar Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen van Brussel-Nationaal vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

De beste tips voor het vinden van een goedkope vlucht vanuit Brussel-Nationaal

 • Op zoek naar een goedkope vlucht? 25% van onze gebruikers heeft vluchten voor deze route gevonden voor €77 of minder voor een enkele reis en voor €142 of minder voor een retour.

Beste vliegmaatschappij voor vluchten vanuit Brussel naar Istanboel Sabiha Gökçen

 
Bekijk geverifieerde KAYAK-klantbeoordelingen voor vliegmaatschappijen die vanuit Brussel naar Istanbul viegen. De scores van vliegmaatschappijen zijn samengesteld uit alle beoordelingen die door passagiers op KAYAK zijn achtergelaten nadat ze met een vliegmaatschappij hebben gevlogen. KAYAK toont geen beoordelingen die ouder zijn dan 5 jaar.Lees hoe KAYAK beoordelingen verzamelt.
Hulp nodig bij het kiezen van een vliegmaatschappij om vanuit Brussel naar Istanboel Sabiha Gökçen te vliegen? KAYAK-beoordelingen geven iedere vliegmaatschappij een algehele score op basis van allerlei factoren, zoals comfort, boarding, in-flight entertainment en meer, om je beslissing makkelijker te maken. Bekijk hoe vliegmaatschappijen scoren op basis van geverifieerde KAYAK-klantbeoordelingen.
6,8
Pegasus AirlinesGemiddelde score op basis van 755 beoordelingen
6,4comfort
7,3crew
5,9food
7,0boarding
5,8entertainment
Vliegmaatschappij beoordeling

ik vind het echt slecht dat mijn vlucht was te laat

2,0 MatigFeyzi, nov. 2021AMS - SAW
Lees meer over Pegasus Airlines-beoordelingen

ik vind het echt slecht dat mijn vlucht was te laat

Boek goedkope vluchten vanuit Brussel naar Istanbul

Actuele deals voor enkele vluchten

 
Alleen een enkele reis nodig? Hier zijn een paar van de beste deals voor een enkele reis Brussel naar Istanbul die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden.
21/5di
directAjet
3u 20mBRU-SAW
€61
14/5di
directAjet
3u 20mBRU-SAW
€76
25/5za
directAjet
3u 20mBRU-SAW
€77
30/5do
directAjet
3u 20mBRU-SAW
€78
20/5ma
directAjet
3u 20mBRU-SAW
€95
12/4vr
directAjet
3u 20mBRU-SAW
€97
12/4vr
directAjet
3u 20mBRU-SAW
€98
19/4vr
1 stop
14u 20mBRU-SAW
€103
4/7do
1 stopBritish Airways
15u 25mBRU-SAW
€252
4/7do
1 stopBritish Airways
15u 25mBRU-SAW
€266

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Lastminute vluchten vanuit Brussel naar Istanboel Sabiha Gökçen

Lastminute deals voor vluchten, trein en bus

 
Deze lastminute vliegdeals zijn de goedkoopste vluchten vanuit Brussel naar Istanbul die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden en de komende 10 dagen vertrekken.
9/4di
directAjet
3u 20mBRU-SAW
25/4do
directAjet
3u 35mSAW-BRU
€188
9/4di
direct
3u 20mBRU-SAW
24/4wo
meerdere bestemmingen
8u 00mSAW-BRU
€194
9/4di
direct
3u 20mBRU-SAW
25/4do
meerdere bestemmingen
10u 45mSAW-BRU
€201
9/4di
direct
3u 20mBRU-SAW
23/4di
meerdere bestemmingen
9u 50mSAW-BRU
€231
9/4di
direct
3u 20mBRU-SAW
21/4zo
meerdere bestemmingen
7u 00mSAW-BRU
€240
9/4di
directAjet
3u 20mBRU-SAW
12/4vr
directAjet
3u 35mSAW-BRU
€265
9/4di
meerdere bestemmingenKLM
8u 10mBRU-SAW
16/4di
meerdere bestemmingenKLM
6u 45mSAW-BRU
€684
9/4di
meerdere bestemmingenITA Airways
7u 55mBRU-SAW
23/4di
meerdere bestemmingenITA Airways
21u 30mSAW-BRU
€781
9/4di
meerdere bestemmingenITA Airways
22u 55mBRU-SAW
14/4zo
meerdere bestemmingenITA Airways
21u 30mSAW-BRU
€805
10/4wo
meerdere bestemmingenKLM
8u 10mBRU-SAW
14/4zo
meerdere bestemmingenKLM
10u 35mSAW-BRU
€1.002

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Brussel-Nationaal - Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen

Aanbiedingen voor retourvluchten

Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen - Brussel-Nationaal

Kabine-klassen:

€108