Vind vluchten
Deals
Inzichten
Beste boekmoment
Veelgestelde vragen en tips
Directe vluchten

Vind goedkope vliegtickets van Brussel-Nationaal naar Istanbul vanaf €59

Dit is de laagste prijs voor een enkele vlucht die een KAYAK-gebruiker in de afgelopen 72 uur vond tijdens het zoeken naar een vertrekkende vlucht vanaf 11/3. Tarieven kunnen veranderen en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle vluchten of reisdatums. Klik op de prijs om de zoekopdracht voor deze deal uit te voeren.
1 volwassene
vr 22/3
vr 29/3

Doorzoek honderden reiswebsites tegelijk voor vliegticket aanbiedingen naar Istanbul

 
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Brussel naar Istanbul.
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Brussel naar Istanbul.
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 50.039.094 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Cheap flight deals vanuit Brussel naar Istanbul

Hier zijn een paar van de beste deals van de populairste vliegmaatschappijen die onlangs op KAYAK zijn gevonden voor retourvluchten vanuit Brussel naar Istanbul die de komende maanden vertrekken. Hoewel deze vluchten de afgelopen 72 uur op KAYAK beschikbaar waren, kunnen prijzen en beschikbaarheid veranderen en deals verlopen.
13:35 - 18:55BRU-SAW
3u 20mdirect
10:40 - 12:25SAW-BRU
3u 45mdirect
€104AnadoluJet
Deal vinden
wo 20 mrt. - wo 27 mrt.
13:35 - 18:55BRU-SAW
3u 20mdirect
10:50 - 12:35SAW-BRU
3u 45mdirect
€105AnadoluJet
Deal vinden
ma 11 mrt. - di 19 mrt.
16:50 - 06:55BRU-SAW
12u 05m1 stop
10:40 - 12:25SAW-BRU
3u 45mdirect
do 7 mrt. - wo 20 mrt.
13:15 - 22:20BRU-SAW
7u 05m1 stop
10:40 - 12:25SAW-BRU
3u 45mdirect
di 5 mrt. - wo 20 mrt.
21:15 - 03:35BRU-IST
5u 20m1 stop
16:40 - 09:05IST-BRU
17u 25m1 stop
€171Air Serbia
Deal vinden
ma 3 jun. - do 13 jun.
11:30 - 16:55BRU-IST
3u 25mdirect
12:45 - 14:20IST-BRU
3u 35mdirect
€174Turkish Airlines
Deal vinden
wo 20 mrt. - wo 27 mrt.
18:30 - 23:55BRU-IST
3u 25mdirect
12:45 - 14:20IST-BRU
3u 35mdirect
€176Turkish Airlines
Deal vinden
ma 11 mrt. - di 19 mrt.
10:15 - 23:40BRU-IST
12u 25m1 stop
13:55 - 18:40IST-BRU
5u 45m1 stop
€180LOT
Deal vinden
ma 15 apr. - do 25 apr.
10:15 - 16:45BRU-IST
5u 30m1 stop
07:05 - 09:25IST-BRU
27u 20m1 stop
€182LOT
Deal vinden
zo 12 mei. - zo 19 mei.
09:25 - 10:50BRU-IST
23u 25m1 stop
16:40 - 19:35IST-BRU
4u 55m1 stop
€229Air Serbia
Deal vinden
ma 11 mrt. - wo 13 mrt.

Vluchten vanuit Brussel naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Brussel naar Istanbul om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste vliegroute Luchthaven van Brussel-Nationaal naar Istanbul?

De goedkoopste prijs die gebruikers die in de afgelopen 2 weken op KAYAK vonden voor enkele reizen vanuit Luchthaven van Brussel-Nationaal naar Istanbul.
Onze gegevens laten zien dat de goedkoopste route voor een enkele reis vanuit Luchthaven van Brussel-Nationaal naar Istanbul €61 kost en tussen Luchthaven van Brussel-Nationaal en Luchthaven van Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen was. Doorgaans vind je de beste prijzen op deze vliegroute. De gemiddelde prijs voor een retourvlucht is voor deze route €116.

Wat is de goedkoopste dag van de week om te vliegen van Brussel-Nationaal naar Istanbul?

De gemiddelde prijs voor alle vluchten vanuit Luchthaven van Brussel-Nationaal naar Istanbul op KAYAK waarop iedere dag werd geklikt in de afgelopen 12 maanden.
De prijs voor je vliegtickets is over het algemeen goedkoper als je op een dinsdag naar Istanbul vliegt en duurder op een zaterdag. Voor je terugreis naar Brussel-Nationaal kun je overwegen op een maandag terug te vliegen en zaterdagen te vermijden voor betere deals.

Wat is de goedkoopste maand om vanuit Luchthaven van Brussel-Nationaal naar Istanbul te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Istanbul naar Luchthaven van Brussel-Nationaal, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om van vanuit Luchthaven van Brussel-Nationaal naar Istanbul te vliegen is maart, wanneer de tickets gemiddeld €195 kosten. De duurste maanden daarentegen, zijn juli en augustus, wanneer een ticket gemiddeld respectievelijk €409 en €371 kost.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht vanuit Luchthaven van Brussel-Nationaal naar Istanbul moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Brussel-Nationaalnaar Istanbul verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om voor de vlucht vanuit Luchthaven van Brussel-Nationaal naar Istanbul, een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, kun je het beste ongeveer 1 week voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 59 dagen voor vertrek boeken.

Welke vliegmaatschappijen bieden de voordeligste vluchten van Brussel-Nationaal naar Istanbul?

De goedkoopste prijs voor de route voor elke vliegmaatschappij aangeklikt door KAYAK-gebruikers in de afgelopen 72 uur.
De beste deals voor een tickets voor een enkele reis die KAYAK-gebruikers in de afgelopen 3 dagen hebben gevonden, waren met AnadoluJet (€59) en Air Serbia (€102). De goedkoopste retourtickets zijn gevonden met AnadoluJet (€104) en Air Serbia (€171).

Welke vliegmaatschappijen non-stop tussen Luchthaven van Brussel-Nationaal en Istanbul?

Vliegmaatschappij- en prijsgegevens zijn verzameld uit de zoekresultaten van KAYAK van de afgelopen 2 weken voor vluchten vanuit Luchthaven van Brussel-Nationaal naar Istanbul.
Er is slechts één vliegmaatschappij die rechtstreeks vanuit Luchthaven van Brussel-Nationaal naar Istanbul vliegt en dat is Turkish Airlines. De beste deal die werd gevonden voor een enkele reis vanaf Turkish Airlines voor de route kost €192.

Hoeveel vluchten zijn er dagelijks tussen Luchthaven van Brussel-Nationaal en Istanbul?

Iedere dag zijn er 5 non-stopvluchten met vertrek vanuit Luchthaven van Brussel-Nationaal en aankomst in Istanbul, met een gemiddelde vluchtduur van 3u 25m. De meest gebruikelijke dag van vertrek is 18:00 en de meeste vluchten vertrekken 's ochtends. Iedere week zijn er 35 vluchten en elke dag zijn er hetzelfde aantal vluchten 5.

Welke reisklasse-opties zijn er voor vluchten tussen Luchthaven van Brussel-Nationaal en Istanbul?

De gemiddelde prijs van vluchten voor elke reisklasse voor de route, die gebruikers de afgelopen 2 weken op KAYAK zochten.
Er zijn 2 cabine-klasse opties voor de route. Dit zijn Business en Economy. Zoek op KAYAK om de nieuwste prijzen en beschikbaarheid te vinden voor alle reisklassetarieven, die per vliegmaatschappij verschillen.

Hoe lang duurt een vlucht van Brussel-Nationaal naar Istanbul?

Er zijn geen directe vluchten van Brussel-Nationaal naar Istanbul. De snelste reis duurt 3u 20m.

Goed om te weten

Goedkoopste vlucht

€59
Vlucht van Brussel-Nationaal naar Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Brussel naar Istanbul

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Brussel naar Istanbul te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Brussel-Nationaal naar Istanbul

 • Welke luchthavens kan ik gebruiken wanneer ik vlieg van Brussel-Nationaal naar Istanbul?

  Op weg naar Istanbul vlieg je vanaf Brussel-Nationaal. Je komt aan op een van de 2 luchthavens van Istanbul: Istanbul or Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen.

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Brussel-Nationaal naar Istanbul?

  We hebben die gegevens helaas niet voor deze specifieke route.

 • Welke luchtvaartallianties bieden vluchten aan van Brussel-Nationaal naar Istanbul?

  SkyTeam, en Star Alliance zijn de luchtvaarallianties met vluchten tussen Brussel-Nationaal en Istanbul. Star Alliance wordt het meest gekozen voor deze route.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Brussel-Nationaal naar Istanbul?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Brussel-Nationaal naar Istanbul.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Brussel-Nationaal naar Istanbul te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Brussel-Nationaal naar Istanbul binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Brussel-Nationaal naar Istanbul?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Istanbul vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Brussel-Nationaal met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Brussel-Nationaal naar Istanbul?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Istanbul van Brussel-Nationaal vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

Vlieg je liever non-stop van Brussel-Nationaal naar Istanbul?

Ontdek welke vliegmaatschappijen rechtstreeks vanuit Brussel-Nationaal naar Istanbul vliegen en op welke dagen en boek rechtstreekse vluchten.

Rechtstreekse heenvluchten

Brussel-Nationaal naar Istanbul

maandag

Gulf Air,IndiGo,MIAT Mongolian+3 andere

Gulf Air,IndiGo+4 andere

dinsdag

Gulf Air,IndiGo,MIAT Mongolian+2 andere

Gulf Air,IndiGo+3 andere

woensdag

Gulf Air,IndiGo,MIAT Mongolian+2 andere

Gulf Air,IndiGo+3 andere

donderdag

Gulf Air,Icelandair,IndiGo+3 andere

Gulf Air,Icelandair+4 andere

vrijdag

Gulf Air,Icelandair,IndiGo+3 andere

Gulf Air,Icelandair+4 andere

zaterdag

Gulf Air,IndiGo,MIAT Mongolian+2 andere

Gulf Air,IndiGo+3 andere

zondag

Gulf Air,Icelandair,IndiGo+3 andere

Gulf Air,Icelandair+4 andere

Meer rechtstreekse vluchten

Rechtstreekse retourvluchten

Istanbul naar Brussel-Nationaal

maandag

Gulf Air,IndiGo,MIAT Mongolian+3 andere

Gulf Air,IndiGo+4 andere

dinsdag

Gulf Air,IndiGo,MIAT Mongolian+2 andere

Gulf Air,IndiGo+3 andere

woensdag

Gulf Air,IndiGo,MIAT Mongolian+2 andere

Gulf Air,IndiGo+3 andere

donderdag

Gulf Air,Icelandair,IndiGo+3 andere

Gulf Air,Icelandair+4 andere

vrijdag

Gulf Air,Icelandair,IndiGo+3 andere

Gulf Air,Icelandair+4 andere

zaterdag

Gulf Air,IndiGo,MIAT Mongolian+2 andere

Gulf Air,IndiGo+3 andere

zondag

Gulf Air,Icelandair,IndiGo+3 andere

Gulf Air,Icelandair+4 andere

Meer rechtstreekse vluchten
Meer rechtstreekse vluchten

Boek goedkope vluchten vanuit Brussel naar Istanbul

Actuele deals voor enkele vluchten

 
Alleen een enkele reis nodig? Hier zijn een paar van de beste deals voor een enkele reis Brussel naar Istanbul die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden.
11/3ma
directAnadoluJet
3u 20mBRU-SAW
€59
6/3wo
directAnadoluJet
3u 20mBRU-SAW
€60
9/3za
1 stop
8u 40mBRU-SAW
€86
12/3di
1 stop
16u 40mBRU-SAW
€92
5/4vr
1 stopAir Serbia
16u 35mBRU-IST
€102
26/3di
1 stopKLM
6u 50mBRU-IST
€113
20/4za
1 stopAegean Airlines
12u 50mBRU-IST
€119
11/3ma
1 stopAir Serbia
23u 25mBRU-IST
€123
23/3za
1 stopKLM
28u 10mBRU-IST
€151
8/7ma
1 stopAegean Airlines
12u 50mBRU-IST
€170

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Lastminute vluchten vanuit Brussel naar Istanbul

Lastminute deals voor vluchten, trein en bus

 
Deze lastminute vliegdeals zijn de goedkoopste vluchten vanuit Brussel naar Istanbul die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden en de komende 10 dagen vertrekken.
22/2do
directAnadoluJet
3u 20mBRU-SAW
27/2di
directAnadoluJet
3u 45mSAW-BRU
€185
22/2do
directAnadoluJet
3u 20mBRU-SAW
27/2di
directAnadoluJet
3u 45mSAW-BRU
€188
25/2zo
meerdere bestemmingen
12u 05mBRU-SAW
28/2wo
direct
3u 45mSAW-BRU
€189
25/2zo
meerdere bestemmingen
14u 55mBRU-SAW
29/2do
direct
3u 40mSAW-BRU
€192
21/2wo
meerdere bestemmingenAir Serbia
18u 30mBRU-IST
21/5di
meerdere bestemmingenAir Serbia
17u 20mIST-BRU
€255
24/2za
meerdere bestemmingenLOT
12u 10mBRU-IST
27/2di
meerdere bestemmingenLOT
26u 20mIST-BRU
€256
24/2za
meerdere bestemmingenLOT
7u 55mBRU-IST
28/2wo
meerdere bestemmingenLOT
16u 30mIST-BRU
€258
21/2wo
directTurkish Airlines
3u 25mBRU-IST
28/2wo
directTurkish Airlines
3u 35mIST-BRU
€263
21/2wo
directTurkish Airlines
3u 25mBRU-IST
21/5di
directTurkish Airlines
3u 30mIST-BRU
€270
21/2wo
meerdere bestemmingenAir Serbia
12u 30mBRU-IST
27/2di
meerdere bestemmingenAir Serbia
27u 45mIST-BRU
€331

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Brussel-Nationaal - Istanbul

Aanbiedingen voor retourvluchten

Istanbul - Brussel-Nationaal

Kabine-klassen: