BRU - NHV

Vind goedkope vluchten van Brussel naar Nuku Hiva

1 volwassene
Economy
wo 1/11
wo 8/11
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 42.686.282 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Brussel naar Nuku Hiva

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Brussel naar Nuku Hiva te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.
Gemiddelde prijs per maand
Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Nuku Hiva naar Brussel, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
Prijsontwikkeling voor reisdatum
Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Brusselnaar Nuku Hiva verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Brussel naar Nuku Hiva

 • Wat is de goedkoopste dag van de week om te vliegen van Brussel naar Nuku Hiva?

  Voor vluchten van Brussel naar Nuku Hiva is maandag gemiddeld de goedkoopste dag om te vliegen en maandag de duurste. Voor vluchten vanaf Nuku Hiva terug naar Brussel werden de beste deals gevonden op maandag, met maandag als duurste dag.

 • Welke vliegmaatschappijen vliegen rechtstreeks tussen Brussel en Nuku Hiva?

  Er zijn geen rechtstreekse vluchten tussen Brussel en Nuku Hiva.

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Brussel naar Nuku Hiva?

  We hebben die gegevens helaas niet voor deze specifieke route.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Brussel naar Nuku Hiva?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Brussel naar Nuku Hiva.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Brussel naar Nuku Hiva te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Brussel naar Nuku Hiva binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Brussel naar Nuku Hiva?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Nuku Hiva vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Brussel met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Brussel naar Nuku Hiva?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Nuku Hiva van Brussel vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Boek goedkope vluchten vanuit Brussel naar Nuku Hiva

Vliegdeals voor enkele reis

meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
23043 kmBRU-NHV

Zoek op stops

Brussel - Nuku Hiva

Aanbiedingen voor retourvluchten

Nuku Hiva - Brussel

Kabine-klassen:

Bekijk vertrekpunten: