Vind vluchten
Deals
Inzichten
Beste boekmoment
Veelgestelde vragen en tips
Directe vluchten

GRO - CRL

Vind goedkope vliegtickets van Gerona Girona-Costa Brava naar Brussel Charleroi (CRL) vanaf €22

Dit is de laagste prijs voor een enkele vlucht die een KAYAK-gebruiker in de afgelopen 72 uur vond voor een vlucht vanuit Girona-Costa Brava naar Brussel met vertrek op 28/4. Tarieven kunnen veranderen en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle vluchten of reisdatums. Klik op de prijs om het zoeken naar deze deal te herhalen.
1 volwassene
vr 24/5
vr 31/5

Doorzoek honderden reiswebsites in één keer voor vluchten naar Brussel Charleroi (CRL)

 
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Gerona naar Brussel.
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Gerona naar Brussel.
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 44.632.927 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Bespaar 22% of meerVergelijk meerdere reiswebsites met één zoekopdracht

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Goedkope vliegdeals vanuit Girona-Costa Brava naar Brussel (GRO-CRL)

Hier zijn een paar van de beste deals van de populairste vliegmaatschappijen die onlangs op KAYAK zijn gevonden voor retourvluchten vanuit Girona-Costa Brava naar Brussel die de komende maanden vertrekken. Hoewel deze vluchten de afgelopen 72 uur op KAYAK beschikbaar waren, kunnen prijzen en beschikbaarheid veranderen en deals verlopen.
Ontdek de beste prijzen en deals door je reisdatums te kiezen.
Kies je datums
10:55 - 12:55GRO-CRL
2u 00mdirect
17:15 - 19:00CRL-GRO
1u 45mdirect
€30Ryanair
Deal vinden
do 23 mei. - do 30 mei.
10:55 - 12:55GRO-CRL
2u 00mdirect
18:25 - 20:10CRL-GRO
1u 45mdirect
€34Ryanair
Deal vinden
do 30 mei. - di 4 jun.
20:00 - 22:00GRO-CRL
2u 00mdirect
21:25 - 23:10CRL-GRO
1u 45mdirect
€35Ryanair
Deal vinden
do 23 mei. - wo 29 mei.
05:45 - 07:45GRO-CRL
2u 00mdirect
21:25 - 23:10CRL-GRO
1u 45mdirect
€36Ryanair
Deal vinden
vr 17 mei. - wo 22 mei.
10:55 - 12:55GRO-CRL
2u 00mdirect
08:10 - 09:55CRL-GRO
1u 45mdirect
€37Ryanair
Deal vinden
do 23 mei. - ma 27 mei.
20:00 - 22:00GRO-CRL
2u 00mdirect
08:10 - 09:55CRL-GRO
1u 45mdirect
€38Ryanair
Deal vinden
do 30 mei. - ma 3 jun.
05:45 - 07:45GRO-CRL
2u 00mdirect
21:25 - 23:10CRL-GRO
1u 45mdirect
€39Ryanair
Deal vinden
vr 24 mei. - wo 29 mei.
15:45 - 17:45GRO-CRL
2u 00mdirect
12:35 - 14:20CRL-GRO
1u 45mdirect
€40Ryanair
Deal vinden
za 18 mei. - ma 20 mei.
16:15 - 18:15GRO-CRL
2u 00mdirect
08:10 - 09:55CRL-GRO
1u 45mdirect
€41Ryanair
Deal vinden
vr 31 mei. - ma 3 jun.
05:45 - 07:45GRO-CRL
2u 00mdirect
12:35 - 14:20CRL-GRO
1u 45mdirect
€42Ryanair
Deal vinden
vr 17 mei. - ma 20 mei.

Vluchten vanuit Girona-Costa Brava naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Girona-Costa Brava naar Brussel om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste maand om vanuit Luchthaven van Gerona Girona-Costa Brava naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Luchthaven van Gerona Girona-Costa Brava, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om van vanuit Luchthaven van Gerona Girona-Costa Brava naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) te vliegen is januari, wanneer de tickets gemiddeld €37 kosten. De duurste maanden daarentegen, zijn juli en augustus, wanneer een ticket gemiddeld respectievelijk €167 en €141 kost.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht vanuit Luchthaven van Gerona Girona-Costa Brava naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Gerona Girona-Costa Bravanaar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om voor de vlucht vanuit Luchthaven van Gerona Girona-Costa Brava naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL), een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, kun je het beste ongeveer 1 week voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 81 dagen voor vertrek boeken.

Hoeveel vluchten zijn er dagelijks tussen Luchthaven van Gerona Girona-Costa Brava en Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL)?

Ieder dag zijn er tusssen 1 en 3 rechtstreekse vluchten die vertrekken vanuit Luchthaven van Gerona Girona-Costa Brava en landen in Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL), met een gemiddelde vluchtduur van 2u 00m. De meest gebruikelijke vertrektijd is 05:00 en de meeste vluchten vertrekken 's nachts. Iedere week zijn er 12 vluchten. De meest gebruikelijke dag van vertrek is maandag, wanneer 25% van alle wekelijkse vluchten vertrekt. De minste vluchten vertrekken op zaterdag.

Welke reisklasse-opties zijn er voor vluchten tussen Luchthaven van Gerona Girona-Costa Brava en Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL)?

De gemiddelde prijs van vluchten voor elke reisklasse voor de route, die gebruikers de afgelopen 2 weken op KAYAK zochten.
Er is slechts één cabine-klasse optie beschikbaar voor de route, en dat is Economy. Zoek op KAYAK om de nieuwste prijzen en beschikbaarheid te vinden voor alle reisklassetarieven, die per vliegmaatschappij verschillen.

Hoe lang duurt een vlucht van Gerona naar Brussel Charleroi (CRL)?

De gemiddelde directe vlucht duurt 2u 00m, voor een afstand van 1.545 km.

Wat is het vroegste vertrekmoment van Gerona naar Brussel Charleroi (CRL)?

Vroege vogels kunnen de eerste vlucht vanuit Luchthaven van Gerona Girona-Costa Brava nemen om 05:45 en landen dan in Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) om 07:45.

Wat is het laatste vertrekmoment van Gerona naar Brussel Charleroi (CRL)?

Als je liever 's nachts vliegt, dan vertrekt de laatste vlucht vanuit Luchthaven van Gerona Girona-Costa Brava naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) om 20:00 en landt om 22:00.

Goed om te weten

Laagseizoen

november

Hoogseizoen

juni

Goedkoopste vlucht

€22
Beste tijd om de massa te ontvluchten met een gemiddelde daling in prijs van 62%.
Populairste tijd om te vliegen en de prijzen zijn ook 42% lager dan gemiddeld.
Vlucht van Gerona naar Brussel Charleroi (CRL)

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Girona-Costa Brava naar Brussel

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Girona-Costa Brava naar Brussel te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Gerona Girona-Costa Brava naar Brussel Charleroi (CRL)

 • Welke luchthavens kan ik gebruiken wanneer ik vlieg van Gerona naar Brussel Charleroi (CRL)?

  Op weg naar Brussel Charleroi (CRL) vlieg je vanaf Gerona Girona-Costa Brava. Je komt aan op Brussel Charleroi (CRL).

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Gerona naar Brussel Charleroi (CRL)?

  De Boeing 737-800 Passenger/BBJ2 (winglets) is het vliegtuigmodel dat het vaakst vliegt op de vluchtroute van Gerona naar Brussel Charleroi (CRL).

 • Op welke dagen kan ik rechtstreeks vliegen van Gerona naar Brussel Charleroi (CRL)?

  Je kunt op bij maandag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, en zondag een rechtstreekse vlucht nemen van Gerona naar Brussel Charleroi (CRL).

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Gerona naar Brussel Charleroi (CRL)?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Gerona naar Brussel Charleroi (CRL).

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Gerona naar Brussel Charleroi (CRL) te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Gerona naar Brussel Charleroi (CRL) binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Gerona naar Brussel Charleroi (CRL)?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Brussel Charleroi (CRL) vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Gerona met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Gerona naar Brussel Charleroi (CRL)?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Brussel Charleroi (CRL) van Gerona vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

Vlieg je liever non-stop van Gerona Girona-Costa Brava naar Brussel Charleroi (CRL)?

Ontdek welke vliegmaatschappijen rechtstreeks vanuit Girona-Costa Brava naar Brussel Charleroi (CRL) vliegen en op welke dagen en boek rechtstreekse vluchten.

Rechtstreekse heenvluchten

Gerona Girona-Costa Brava naar Brussel Charleroi (CRL)

maandag

Ryanair

Ryanair

dinsdag

Ryanair

Ryanair

woensdag

Ryanair

Ryanair

donderdag

Ryanair

Ryanair

vrijdag

Ryanair

Ryanair

zaterdag

Ryanair

Ryanair

zondag

Ryanair

Ryanair

Meer rechtstreekse vluchten

Rechtstreekse retourvluchten

Brussel Charleroi (CRL) naar Gerona Girona-Costa Brava

maandag

Ryanair

Ryanair

dinsdag

Ryanair

Ryanair

woensdag

Ryanair

Ryanair

donderdag

Ryanair

Ryanair

vrijdag

Ryanair

Ryanair

zaterdag

Ryanair

Ryanair

zondag

Ryanair

Ryanair

Meer rechtstreekse vluchten
Meer rechtstreekse vluchten

Boek goedkope vluchten vanuit Gerona naar Brussel

Actuele deals voor enkele vluchten

 
Alleen een enkele reis nodig? Hier zijn een paar van de beste deals voor een enkele reis Gerona naar Brussel die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden.
28/4zo
directRyanair
2u 00mGRO-CRL
€22
28/4zo
directRyanair
2u 00mGRO-CRL
€23
16/6zo
directRyanair
2u 00mGRO-CRL
€25
5/7vr
directRyanair
2u 00mGRO-CRL
€26
3/5vr
directRyanair
2u 00mGRO-CRL
€27
16/6zo
directRyanair
2u 00mGRO-CRL
€28
26/5zo
directRyanair
2u 00mGRO-CRL
€29
2/5do
directRyanair
2u 00mGRO-CRL
€32
24/5vr
3 stops
57u 50mGRO-CRL
€191
24/5vr
3 stops
57u 50mGRO-CRL
€195

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Lastminute vluchten vanuit Girona-Costa Brava naar Brussel

Lastminute deals voor vluchten, trein en bus

 
Deze lastminute vliegdeals zijn de goedkoopste vluchten vanuit Gerona naar Brussel die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden en de komende 10 dagen vertrekken.
28/4zo
directRyanair
2u 00mGRO-CRL
10/5vr
directRyanair
1u 45mCRL-GRO
€39
25/4do
directRyanair
2u 00mGRO-CRL
2/5do
directRyanair
1u 45mCRL-GRO
€50
26/4vr
directRyanair
2u 00mGRO-CRL
5/5zo
directRyanair
1u 45mCRL-GRO
€54
28/4zo
directRyanair
2u 00mGRO-CRL
5/5zo
directRyanair
1u 45mCRL-GRO
€64
27/4za
directRyanair
2u 00mGRO-CRL
2/5do
directRyanair
1u 45mCRL-GRO
€78
28/4zo
directRyanair
2u 00mGRO-CRL
2/5do
directRyanair
1u 45mCRL-GRO
€80
27/4za
directRyanair
2u 00mGRO-CRL
1/5wo
directRyanair
1u 45mCRL-GRO
€84
28/4zo
directRyanair
2u 00mGRO-CRL
3/5vr
directRyanair
1u 45mCRL-GRO
€86
26/4vr
directRyanair
2u 00mGRO-CRL
3/5vr
directRyanair
1u 45mCRL-GRO
€87
25/4do
directRyanair
2u 00mGRO-CRL
3/5vr
directRyanair
1u 45mCRL-GRO
€98

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Gerona - Brussel Charleroi (CRL)

Aanbiedingen voor retourvluchten

Brussel Charleroi (CRL) - Gerona Girona-Costa Brava

Kabine-klassen:

€152