Vind vluchten
Inzichten
Beste boekmoment
Veelgestelde vragen en tips
Directe vluchten
Vliegmaatschappijen
Deals

Vind goedkope vliegtickets van Spanje naar Brussel Charleroi (CRL) vanaf €23

Dit is de laagste prijs voor een enkele vlucht die een KAYAK-gebruiker in de afgelopen 72 uur vond tijdens het zoeken naar een vertrekkende vlucht vanaf 19/4. Tarieven kunnen veranderen en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle vluchten of reisdatums. Klik op de prijs om de zoekopdracht voor deze deal uit te voeren.
1 volwassene
ma 25/3
ma 1/4

Doorzoek honderden reiswebsites in één keer voor vluchten naar Brussel Charleroi (CRL)

 
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten naar Brussel.
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten naar Brussel.
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 50.468.296 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Vluchten naar Brussel - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten naar Brussel om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste vlucht naar Luchthaven Brussel Charleroi (CRL)?

Dit zijn de beste prijzen die gebruikers in de afgelopen 72 uur op KAYAK vonden.
Als je naar Luchthaven Brussel Charleroi (CRL) vliegt, was de goedkoopste stad om vanuit de te vertrekken in de afgelopen 3 dagen Barcelona, met vluchten vanaf €21 voor een enkele reis en €35 voor retour. Vluchten vanaf Alicante worden het meest gezocht en beginnen bij €133 voor een retour.

Wat kost een vlucht naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL)?

De gemiddelde en goedkoopste prijs voor alle vluchten naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) vanuit iedere vertreklocatie die gebruikers de afgelopen maand op KAYAK vonden.
Gemiddeld kost een vlucht naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) €91. De goedkoopste prijs die in de afgelopen 2 weken op KAYAK werd gevonden, was €21 met een vertrek vanuit Valencia. De populairste routes op KAYAK zijn Barcelona naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) die gemiddeld €31 kosten en Malaga naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) die gemiddeld €96 kosten.
Bekijk prijzen vanaf:

Wat is de goedkoopste dag om naar Brussel te vliegen?

De gemiddelde prijs van alle vluchten naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) die iedere dag op KAYAK werd aangeklikt, gedurende de afgelopen 12 maanden.
Op basis van KAYAK-gegevens is de goedkoopste dag om naar Brussel te vliegen donderdag aangezien de tickets dan slechts €153 kunnen kosten. De duurste dag om te vliegen is daarentegen zaterdag met gemiddelde prijzen van €281.

Wat is de goedkoopste maand om naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL), verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) te vliegen is januari, wanneer tickets voor een enkele vlucht gemiddeld €72 kosten. De duurste maanden om te vliegen daarentegen zijn augustus en juli, wanneer de gemiddelde prijs voor tickets vanuit Spanje respectievelijk €272 en €166 is. Voor retourvluchten is januari de beste maand om te vliegen met een gemiddelde prijs van €72

Wat is het goedkoopste moment van de dag om naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) te vliegen?

De gemiddelde prijs van alle vluchten naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) afhankelijk van de vertrektijd, waarop KAYAK-gebruikers de afgelopen 2 weken hebben geklikt.
Het goedkoopste moment van de dag om naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) te vliegen is meestal 's ochtends, wanneer vluchten gemiddeld €168 kosten. Het duurste moment van de dag om naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) te vliegen is meestal 's avonds, wat de piekreistijd is en wanneer de gemiddelde kosten van een ticket €245 zijn.

Wat is een goede deal voor vliegtickets naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL)?

Zoek je goedkopere vliegtickets naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL)? 25% van onze gebruikers vond tickets naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) voor de volgende prijzen of minder: Vanuit Valencia €35 enkele reis - €27 retourvlucht, vanuit Seville €37 enkele reis - €48 retourvlucht, vanuit Malaga €54 enkele reis - €55 retourvlucht.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL), verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, moet je ongeveer 0 weken voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 61 dagen voor vertrek boeken.

Hoelang duurt de vlucht naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL)?

De duur van je vlucht naar Brussel hangt af van de vliegvelden waar je vertrekt en aankomt. Uiteraard duren vluchten met een overstap ook langer. De populairste routes naar Brussel op KAYAK zijn vanuit Barcelona, met een duur van 2u 05m, Madrid, met een duur van 2u 15m, Palma de Mallorca, met een duur van 2u 20m, en Alicante, met een duur van 2u 25m.

Hoeveel langeafstandsvluchten naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) zijn er iedere week?

Iedere week zijn er 55 middellangeafstandsvluchten (3 tot 6 uur) en 466 korteafstandsvluchten (maximaal 3 uur) naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL). Er zijn geen langeafstandsvluchten (6 tot 12 uur.

Goed om te weten

Laagseizoen

mei

Hoogseizoen

december

Goedkoopste vlucht

€23
Beste tijd om de massa te ontvluchten met een gemiddelde daling in prijs van 14%.
Populairste tijd om te vliegen en de prijzen zijn ook 8% lager dan gemiddeld.
Vlucht van Barcelona naar Brussel Charleroi (CRL)

Veelgestelde vragen - Brussel Charleroi (CRL)-vliegtickets boeken

 • Wat is de goedkoopste vlucht naar Luchthaven Brussel Charleroi (CRL)?

  Als je naar Luchthaven Brussel Charleroi (CRL) vliegt, was de goedkoopste stad om vanuit de te vertrekken in de afgelopen 3 dagen Barcelona, met vluchten vanaf €21 voor een enkele reis en €35 voor retour. Vluchten vanaf Alicante worden het meest gezocht en beginnen bij €133 voor een retour.

 • Hoe ver is Luchthaven Brussel Charleroi (CRL) van het centrum van Brussel?

  Het is 44 km van Brussel-centrum naar Luchthaven Brussel Charleroi (CRL).

 • Wat kost een vlucht naar Brussel?

  Een vlucht naar Brussel kost gemiddeld €91. De laagste prijs die in de afgelopen 2 weken op KAYAK werd gevonden, was €21 met een vertrek vanaf Luchthaven van Valencia.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets naar Brussel Charleroi (CRL)?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten naar Brussel Charleroi (CRL).

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket naar Brussel Charleroi (CRL) te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket naar Brussel Charleroi (CRL) binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten naar Brussel Charleroi (CRL)?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Brussel Charleroi (CRL) vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek naar Brussel Charleroi (CRL)?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties op vluchten naar Brussel Charleroi (CRL) zien, tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

Tips voor het vinden van goedkope vliegtickets naar Brussel Charleroi (CRL)

 • Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Brussel Charleroi (CRL)? 25% van onze gebruikers heeft tickets naar Brussel Charleroi (CRL) gevonden voor de volgende prijs of minder: Vanuit Valencia €35 enkele reis - €31 retour, vanuit Malaga €54 enkele reis - €54 retour, vanuit Alicante €80 enkele reis - €75 retour
 • Boek minstens 1 week voor vertrek als je een ticket voor minder dan de gemiddelde prijs wilt boeken.
 • Het hoogseizoen is in juli, augustus en september. De goedkoopst vliegmaand naar Spanje is januari.
 • Vul je favoriete vertrekluchthaven en reisdatums in in het zoekformulier hierboven en bekijk direct de meest actuele vliegdeals voor Brussel Charleroi (CRL).
Bekijk minder tips

Vlieg je liever non-stop naar Brussel Charleroi (CRL)

Ontdek welke vliegmaatschappijen rechtstreeks naar Brussel Charleroi (CRL) vliegen en op welke dagen en boek rechtstreekse vluchten.

Rechtstreekse heenvluchten

Spanje naar Brussel Charleroi (CRL)

maandag

Pegasus Airlines,Ryanair,Vipper+3 andere

Pegasus Airlines,Ryanair+4 andere

dinsdag

Pegasus Airlines,Ryanair,Ryanair UK+3 andere

Pegasus Airlines,Ryanair+4 andere

woensdag

Pegasus Airlines,Ryanair,Vipper+3 andere

Pegasus Airlines,Ryanair+4 andere

donderdag

Pegasus Airlines,Ryanair,Vipper+2 andere

Pegasus Airlines,Ryanair+3 andere

vrijdag

Pegasus Airlines,Ryanair,Vipper+2 andere

Pegasus Airlines,Ryanair+3 andere

zaterdag

Pegasus Airlines,Ryanair,Vipper+3 andere

Pegasus Airlines,Ryanair+4 andere

zondag

Pegasus Airlines,Ryanair,Ryanair UK+4 andere

Pegasus Airlines,Ryanair+5 andere

Meer rechtstreekse vluchten

Rechtstreekse retourvluchten

Brussel Charleroi (CRL) naar Spanje

maandag

Pegasus Airlines,Ryanair,Vipper+3 andere

Pegasus Airlines,Ryanair+4 andere

dinsdag

Pegasus Airlines,Ryanair,Ryanair UK+3 andere

Pegasus Airlines,Ryanair+4 andere

woensdag

Pegasus Airlines,Ryanair,Vipper+3 andere

Pegasus Airlines,Ryanair+4 andere

donderdag

Pegasus Airlines,Ryanair,Vipper+2 andere

Pegasus Airlines,Ryanair+3 andere

vrijdag

Pegasus Airlines,Ryanair,Vipper+2 andere

Pegasus Airlines,Ryanair+3 andere

zaterdag

Pegasus Airlines,Ryanair,Vipper+3 andere

Pegasus Airlines,Ryanair+4 andere

zondag

Pegasus Airlines,Ryanair,Ryanair UK+4 andere

Pegasus Airlines,Ryanair+5 andere

Meer rechtstreekse vluchten
Meer rechtstreekse vluchten

Beste vliegmaatschappij voor vluchten vanuit Spanje naar Brussel

Hulp nodig met het kiezen van een vliegmaatschappij waarmee je naar Brussel kunt vliegen? De KAYAK-beoordelingen geven iedere vliegmaatschappij een algehele score op basis van een allerlei factoren, zoals comfort, boarding, in-flight entertainment en meer, om je beslissing makkelijker te maken. Bekijk vliegmaatschappijen op basis van de KAYAK-beoordelingen.
6,8
RyanairGemiddelde score op basis van 6554 beoordelingen
57entertainment
67boarding
61food
64comfort
69overall
75crew
Vliegmaatschappij beoordeling

Het was de ergste vlucht van mijn leven. Het boardingpersoneel in Lissabon was onbeschoft en onvriendelijk

Lees meer over Ryanair

Het was de ergste vlucht van mijn leven. Het boardingpersoneel in Lissabon was onbeschoft en onvriendelijk

Voordelen: "Leuke crew."
Nadelen: "Doordat iedereen in een soort ‘corridor’ terecht komt, na het boarden is er nauwelijks meer priority-gevoel ;-)"

Boek goedkope vluchten vanuit Spanje naar Brussel

Actuele deals voor retourtickets

 
Dit zijn de goedkoopste retourvluchten naar Brussel die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden.
15/3vr
directRyanair
2u 00mGRO-CRL
17/3zo
directRyanair
1u 50mCRL-GRO
€39
4/4do
directRyanair
2u 00mGRO-CRL
10/4wo
directRyanair
1u 45mCRL-GRO
€41
4/4do
directRyanair
2u 05mREU-CRL
11/4do
directRyanair
2u 00mCRL-REU
€41
16/3za
directRyanair
2u 00mGRO-CRL
17/3zo
directRyanair
1u 50mCRL-GRO
€42
20/3wo
2 stops
25u 35mBCN-CRL
26/3di
1 stop
23u 45mCRL-BCN
€116
16/3za
1 stop
13u 35mBCN-CRL
18/3ma
1 stop
10u 20mCRL-BCN
€127
15/3vr
1 stopWizz Air Malta
11u 15mMAD-CRL
22/3vr
1 stopWizz Air Malta
11u 25mCRL-MAD
€153
21/3do
1 stopWizz Air Malta
11u 35mBCN-CRL
25/3ma
2 stopsWizz Air Malta
21u 10mCRL-BCN
€155
4/4do
1 stopWizz Air
9u 50mALC-CRL
7/4zo
1 stopWizz Air
24u 15mCRL-ALC
€186
12/3di
1 stopWizz Air
7u 45mMAD-CRL
13/3wo
1 stopWizz Air
19u 25mCRL-MAD
€187

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Actuele deals voor enkele vluchten

 
Alleen een enkele reis nodig? Hieronder vind je een aantal van de beste deals voor een enkele reisnaar Brussel die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden.
19/4vr
directRyanair
2u 15mBCN-CRL
€23
22/4ma
directRyanair
1u 55mOVD-CRL
€23
28/3do
directRyanair
2u 00mGRO-CRL
€23
23/4di
directRyanair
2u 15mBCN-CRL
€24
23/4di
1 stopWizz Air Malta
17u 20mBCN-CRL
€52
22/5wo
1 stopWizz Air Malta
10u 05mBCN-CRL
€53
22/5wo
2 stops
22u 35mBCN-CRL
€55
17/4wo
2 stops
16u 45mBCN-CRL
€61
3/4wo
1 stopWizz Air
15u 45mAGP-CRL
€63
18/4do
1 stopWizz Air
9u 50mALC-CRL
€65

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Last-minute vluchten naar Brussel

Lastminute deals voor vluchten, trein en bus

 
Deze lastminute vliegdeals zijn de goedkoopste vluchten naar Brussel die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden en de komende 10 dagen vertrekken.
28/2wo
directRyanair
2u 15mBCN-CRL
3/3zo
directRyanair
1u 55mCRL-BCN
€179
28/2wo
directRyanair
2u 45mSVQ-CRL
4/3ma
directRyanair
2u 40mCRL-SVQ
€224
25/2zo
directRyanair
2u 25mMAD-CRL
10/3zo
directRyanair
2u 20mCRL-MAD
€249
26/2ma
directRyanair
2u 15mBCN-CRL
27/2di
directRyanair
1u 55mCRL-BCN
€258
27/2di
meerdere bestemmingen
16u 10mALC-CRL
21/3do
meerdere bestemmingen
9u 35mCRL-ALC
€266
28/2wo
directRyanair
2u 50mAGP-CRL
3/3zo
directRyanair
2u 45mCRL-AGP
€287
27/2di
directRyanair
2u 25mMAD-CRL
2/3za
directRyanair
2u 20mCRL-MAD
€296
25/2zo
meerdere bestemmingenWizz Air
14u 25mMAD-CRL
10/3zo
meerdere bestemmingenWizz Air
8u 10mCRL-MAD
€347
28/2wo
meerdere bestemmingenWizz Air
14u 55mMAD-CRL
2/3za
meerdere bestemmingenWizz Air
10u 45mCRL-MAD
€350
27/2di
meerdere bestemmingenWizz Air
14u 20mAGP-CRL
28/2wo
meerdere bestemmingenWizz Air
6u 50mCRL-AGP
€361

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Vluchten naar Brussel Charleroi (CRL)

Aanbiedingen voor retourvluchten

Brussel Charleroi (CRL) - Spanje

Kabine-klassen:

€23