Vind vluchten
Deals
Inzichten
Beste boekmoment
Veelgestelde vragen en tips
Directe vluchten
Vliegmaatschappijen

SAW - CRL

Vind goedkope vliegtickets van Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen naar Brussel Charleroi (CRL) vanaf €48

Dit is de laagste prijs voor een enkele vlucht die een KAYAK-gebruiker in de afgelopen 72 uur vond tijdens het zoeken naar een vertrekkende vlucht vanaf 27/3. Tarieven kunnen veranderen en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle vluchten of reisdatums. Klik op de prijs om de zoekopdracht voor deze deal uit te voeren.
1 volwassene
ma 25/3
ma 1/4

Doorzoek honderden reiswebsites in één keer voor vluchten naar Brussel Charleroi (CRL)

 
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Istanbul naar Brussel.
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Istanbul naar Brussel.
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 50.468.296 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Cheap flight deals vanuit Istanboel Sabiha Gökçen naar Brussel

Hier zijn een paar van de beste deals van de populairste vliegmaatschappijen die onlangs op KAYAK zijn gevonden voor retourvluchten vanuit Istanboel Sabiha Gökçen naar Brussel die de komende maanden vertrekken. Hoewel deze vluchten de afgelopen 72 uur op KAYAK beschikbaar waren, kunnen prijzen en beschikbaarheid veranderen en deals verlopen.
08:50 - 10:35SAW-CRL
3u 45mdirect
17:30 - 21:50CRL-SAW
3u 20mdirect
€95Pegasus Airlines
Deal vinden
vr 29 mrt. - zo 7 apr.
12:15 - 14:00SAW-CRL
3u 45mdirect
14:40 - 20:00CRL-SAW
3u 20mdirect
€96Pegasus Airlines
Deal vinden
di 19 mrt. - wo 20 mrt.
08:50 - 10:35SAW-CRL
3u 45mdirect
09:30 - 20:30CRL-SAW
9u 00m1 stop
di 19 mrt. - wo 20 mrt.
12:05 - 13:45SAW-CRL
3u 40mdirect
13:15 - 17:35CRL-SAW
3u 20mdirect
€116Pegasus Airlines
Deal vinden
vr 29 mrt. - wo 3 apr.
08:50 - 10:35SAW-CRL
3u 45mdirect
13:15 - 17:35CRL-SAW
3u 20mdirect
€117Pegasus Airlines
Deal vinden
ma 25 mrt. - wo 3 apr.
09:45 - 12:20SAW-CRL
3u 35mdirect
13:15 - 17:35CRL-SAW
3u 20mdirect
€119Pegasus Airlines
Deal vinden
di 28 mei. - vr 31 mei.
08:50 - 10:35SAW-CRL
3u 45mdirect
09:25 - 05:25CRL-SAW
19u 00m1 stop
vr 29 mrt. - zo 7 apr.
11:45 - 13:25SAW-CRL
3u 40mdirect
13:15 - 17:35CRL-SAW
3u 20mdirect
€127Pegasus Airlines
Deal vinden
za 30 mrt. - wo 3 apr.
08:50 - 10:35SAW-CRL
3u 45mdirect
13:15 - 17:35CRL-SAW
3u 20mdirect
€131Pegasus Airlines
Deal vinden
vr 29 mrt. - di 2 apr.
08:50 - 10:35SAW-CRL
3u 45mdirect
17:30 - 21:50CRL-SAW
3u 20mdirect
€132Pegasus Airlines
Deal vinden
za 30 mrt. - vr 5 apr.

Vluchten vanuit Istanboel Sabiha Gökçen naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Istanboel Sabiha Gökçen naar Brussel om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste dag van de week om te vliegen van Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen naar Brussel Charleroi (CRL)?

De gemiddelde prijs voor alle vluchten vanuit Luchthaven van Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) op KAYAK waarop iedere dag werd geklikt in de afgelopen 12 maanden.
Als je op zoek bent naar een vluchtdeal van Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen naar Brussel Charleroi (CRL), kijk dan naar vertrek op dinsdagen en vermijd vertrek op een maandag, want dit is doorgaans de duurste dag. Als je terugvliegt vanuit Brussel Charleroi (CRL) is donderdag de goedkoopste dag om te vliegen en zaterdag de duurste.

Wat is de goedkoopste maand om vanuit Luchthaven van Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Luchthaven van Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om van vanuit Luchthaven van Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) te vliegen is januari, wanneer de tickets gemiddeld €124 kosten. De duurste maanden daarentegen, zijn augustus en september, wanneer een ticket gemiddeld respectievelijk €460 en €292 kost.

Welke vliegmaatschappijen non-stop tussen Luchthaven van Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen en Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL)?

Vliegmaatschappij- en prijsgegevens zijn verzameld uit de zoekresultaten van KAYAK van de afgelopen 2 weken voor vluchten vanuit Luchthaven van Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL).
Er is slechts één vliegmaatschappij die rechtstreeks vanuit Luchthaven van Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) vliegt en dat is Pegasus Airlines. De beste deal die werd gevonden voor een enkele reis vanaf Pegasus Airlines voor de route kost €138.

Hoeveel vluchten zijn er dagelijks tussen Luchthaven van Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen en Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL)?

Iedere dag zijn er 2 non-stopvluchten met vertrek vanuit Luchthaven van Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen en aankomst in Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL), met een gemiddelde vluchtduur van 3u 42m. De meest gebruikelijke dag van vertrek is 08:00 en de meeste vluchten vertrekken 's ochtends. Iedere week zijn er 14 vluchten en elke dag zijn er hetzelfde aantal vluchten 2.

Welke reisklasse-opties zijn er voor vluchten tussen Luchthaven van Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen en Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL)?

De gemiddelde prijs van vluchten voor elke reisklasse voor de route, die gebruikers de afgelopen 2 weken op KAYAK zochten.
Er is slechts één cabine-klasse optie beschikbaar voor de route, en dat is Economy. Zoek op KAYAK om de nieuwste prijzen en beschikbaarheid te vinden voor alle reisklassetarieven, die per vliegmaatschappij verschillen.

Hoe lang duurt een vlucht van Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen naar Brussel Charleroi (CRL)?

Directe vluchten vanuit Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen naar Brussel Charleroi (CRL) duren over het algemeen 3u 35m. De vliegafstand tussen de twee steden is 3.521 km.

Wat is het vroegste vertrekmoment van Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen naar Brussel Charleroi (CRL)?

Vroege vogels kunnen de eerste vlucht vanuit Luchthaven van Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen nemen om 08:50 en landen dan in Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) om 10:35.

Wat is het laatste vertrekmoment van Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen naar Brussel Charleroi (CRL)?

Als je liever 's nachts vliegt, dan vertrekt de laatste vlucht vanuit Luchthaven van Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) om 14:00 en landt om 16:35.

Goed om te weten

Laagseizoen

augustus

Hoogseizoen

april

Goedkoopste vlucht

€48
Beste tijd om de massa te ontvluchten maar er is wel een gemiddelde toename in de prijs van 67%.
Populairste tijd om te vliegen en de prijzen zijn ook 43% lager dan gemiddeld.
Vlucht van Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen naar Brussel Charleroi (CRL)

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Istanboel Sabiha Gökçen naar Brussel

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Istanboel Sabiha Gökçen naar Brussel te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen naar Brussel Charleroi (CRL)

 • Welke luchthavens kan ik gebruiken wanneer ik vlieg van Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen naar Brussel Charleroi (CRL)?

  Als je vanaf Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen vliegt, gebruik je Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen. Je komt aan op Brussel Charleroi (CRL), ook wel bekend als Brussel Charleroi (CRL).

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen naar Brussel Charleroi (CRL)?

  De Airbus A321 (sharklets) is het vliegtuigmodel dat het vaakst vliegt op de vluchtroute van Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen naar Brussel Charleroi (CRL).

 • Op welke dagen kan ik rechtstreeks vliegen van Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen naar Brussel Charleroi (CRL)?

  Er zijn geen dagelijkse rechtstreekse vluchten van Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen naar Brussel Charleroi (CRL).

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen naar Brussel Charleroi (CRL)?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen naar Brussel Charleroi (CRL).

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen naar Brussel Charleroi (CRL) te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen naar Brussel Charleroi (CRL) binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen naar Brussel Charleroi (CRL)?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Brussel Charleroi (CRL) vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen naar Brussel Charleroi (CRL)?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Brussel Charleroi (CRL) van Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

De beste tips voor het vinden van een goedkope vlucht vanuit Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen

 • Op zoek naar een goedkope vlucht? 25% van onze gebruikers heeft vluchten voor deze route gevonden voor €42 of minder voor een enkele reis en voor €101 of minder voor een retour.

Vlieg je liever non-stop van Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen naar Brussel Charleroi (CRL)?

Ontdek welke vliegmaatschappijen rechtstreeks vanuit Istanboel Sabiha Gökçen naar Brussel Charleroi (CRL) vliegen en op welke dagen en boek rechtstreekse vluchten.

Rechtstreekse heenvluchten

Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen naar Brussel Charleroi (CRL)

maandag

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

dinsdag

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

woensdag

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

donderdag

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

vrijdag

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

zaterdag

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

zondag

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

Meer rechtstreekse vluchten

Rechtstreekse retourvluchten

Brussel Charleroi (CRL) naar Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen

maandag

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

dinsdag

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

woensdag

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

donderdag

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

vrijdag

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

zaterdag

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

zondag

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

Meer rechtstreekse vluchten
Meer rechtstreekse vluchten

Beste vliegmaatschappij voor vluchten vanuit Istanboel Sabiha Gökçen naar Brussel

Hulp nodig met het kiezen van een vliegmaatschappij waarmee je vanuit Istanboel Sabiha Gökçen naar Brussel kunt vliegen? De KAYAK-beoordelingen geven iedere vliegmaatschappij een algehele score op basis van een allerlei factoren, zoals comfort, boarding, in-flight entertainment en meer, om je beslissing makkelijker te maken. Bekijk vliegmaatschappijen op basis van de KAYAK-beoordelingen.
6,8
Pegasus AirlinesGemiddelde score op basis van 792 beoordelingen
58entertainment
60food
74crew
70boarding
65comfort
70overall
Vliegmaatschappij beoordeling

Ik heb jaren met thy gevlogen eerste keer met pegasus en ik vond het veel beter ik ga iedereen pegasus aanraden maar ik zou het fijn vinden moest er in zaventem ook pegasus zijn is dicht bij huis

Lees meer over Pegasus Airlines

Ik heb jaren met thy gevlogen eerste keer met pegasus en ik vond het veel beter ik ga iedereen pegasus aanraden maar ik zou het fijn vinden moest er in zaventem ook pegasus zijn is dicht bij huis

De bagage handling kan beter 3 koffers zijn zwaar beschadigd wat hopelijk snel opgelost gaat worden.

Boek goedkope vluchten vanuit Istanbul naar Brussel

Actuele deals voor enkele vluchten

 
Alleen een enkele reis nodig? Hier zijn een paar van de beste deals voor een enkele reis Istanbul naar Brussel die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden.
27/3wo
directPegasus Airlines
3u 45mSAW-CRL
€48
3/7wo
directPegasus Airlines
3u 35mSAW-CRL
€52
18/3ma
directPegasus Airlines
3u 45mSAW-CRL
€54
14/3do
1 stop
13u 05mSAW-CRL
€54
27/3wo
1 stop
13u 15mSAW-CRL
€55
1/7ma
directPegasus Airlines
3u 35mSAW-CRL
€57
25/3ma
1 stop
13u 15mSAW-CRL
€59
3/4wo
1 stop
9u 20mSAW-CRL
€67
14/3do
directPegasus Airlines
3u 45mSAW-CRL
€70
12/7vr
directPegasus Airlines
3u 35mSAW-CRL
€71

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Lastminute vluchten vanuit Istanboel Sabiha Gökçen naar Brussel

Lastminute deals voor vluchten, trein en bus

 
Deze lastminute vliegdeals zijn de goedkoopste vluchten vanuit Istanbul naar Brussel die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden en de komende 10 dagen vertrekken.
28/2wo
meerdere bestemmingen
13u 15mSAW-CRL
6/3wo
direct
3u 20mCRL-SAW
€139
28/2wo
directPegasus Airlines
3u 40mSAW-CRL
6/3wo
directPegasus Airlines
3u 20mCRL-SAW
€159
28/2wo
meerdere bestemmingen
34u 15mSAW-CRL
6/3wo
direct
3u 20mCRL-SAW
€169
27/2di
directPegasus Airlines
3u 45mSAW-CRL
4/3ma
directPegasus Airlines
3u 20mCRL-SAW
€175
27/2di
directPegasus Airlines
3u 45mSAW-CRL
3/3zo
directPegasus Airlines
3u 20mCRL-SAW
€182
27/2di
directPegasus Airlines
3u 45mSAW-CRL
3/3zo
directPegasus Airlines
3u 20mCRL-SAW
€196
27/2di
direct
3u 45mSAW-CRL
3/3zo
meerdere bestemmingen
13u 50mCRL-SAW
€245
27/2di
meerdere bestemmingen
24u 15mSAW-CRL
3/3zo
direct
3u 20mCRL-SAW
€277
27/2di
meerdere bestemmingen
24u 15mSAW-CRL
3/3zo
meerdere bestemmingen
13u 50mCRL-SAW
€332

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen - Brussel Charleroi (CRL)

Aanbiedingen voor retourvluchten

Brussel Charleroi (CRL) - Istanbul Istanboel Sabiha Gökçen

Kabine-klassen:

€92