Vind vluchten
Deals
Inzichten
Veelgestelde vragen en tips

HLA - BRU

Vind goedkope vluchten van Johannesburg Lanseria naar Brussel

1 volwassene
0 tassen
Wed 21/8
Wed 28/8
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 48.084.008 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Bespaar 24% of meerVergelijk meerdere reiswebsites met één zoekopdracht

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Goedkope vliegdeals vanuit Lanseria naar Brussel (HLA-BRU)

Hier zijn een paar van de beste deals van de populairste vliegmaatschappijen die onlangs op KAYAK zijn gevonden voor retourvluchten vanuit Lanseria naar Brussel die de komende maanden vertrekken. Hoewel deze vluchten de afgelopen 72 uur op KAYAK beschikbaar waren, kunnen prijzen en beschikbaarheid veranderen en deals verlopen.
Ontdek de beste prijzen en deals door je reisdatums te kiezen.
Kies je datums
HLA-BRU
14231 kmmeerdere bestemmingen
BRU-HLA
14231 kmmeerdere bestemmingen
Diverse Maatschappijen
Deal vinden

Vluchten vanuit Lanseria naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Lanseria naar Brussel om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste maand om vanuit Luchthaven van Johannesburg Lanseria naar Luchthaven van Brussel-Nationaal te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Brussel-Nationaal naar Luchthaven van Johannesburg Lanseria, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om van vanuit Luchthaven van Johannesburg Lanseria naar Luchthaven van Brussel-Nationaal te vliegen is februari, wanneer de tickets gemiddeld €591 kosten. De duurste maanden daarentegen, zijn augustus en juni, wanneer een ticket gemiddeld respectievelijk €735 en €696 kost.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht vanuit Luchthaven van Johannesburg Lanseria naar Luchthaven van Brussel-Nationaal moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Johannesburg Lanserianaar Luchthaven van Brussel-Nationaal verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om voor de vlucht vanuit Luchthaven van Johannesburg Lanseria naar Luchthaven van Brussel-Nationaal, een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, kun je het beste ongeveer 5 dagen voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 143 dagen voor vertrek boeken.

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Lanseria naar Brussel

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Lanseria naar Brussel te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Johannesburg Lanseria naar Brussel

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Johannesburg Lanseria naar Brussel?

  We hebben die gegevens helaas niet voor deze specifieke route.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Johannesburg Lanseria naar Brussel?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Johannesburg Lanseria naar Brussel.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Johannesburg Lanseria naar Brussel te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Johannesburg Lanseria naar Brussel binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Johannesburg Lanseria naar Brussel?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Brussel vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Johannesburg Lanseria met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Johannesburg Lanseria naar Brussel?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Brussel van Johannesburg Lanseria vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

Boek goedkope vluchten vanuit Johannesburg naar Brussel

Vliegdeals voor enkele reis

meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
14231 kmHLA-BRU

Zoek op stops

Johannesburg Lanseria - Brussel

Aanbiedingen voor retourvluchten

Brussel - Johannesburg Lanseria

Kabine-klassen:

Bekijk vertrekpunten:

Bekijk bestemmingen: