OST - GVA

Vind goedkope vluchten vanuit Oostende naar Genève

1 volwassene
Economy
wo 1/11
wo 8/11
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 42.686.282 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Oostende naar Genève

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Oostende naar Genève te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.
Gemiddelde prijs per maand
Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Genève naar Oostende, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
Prijsontwikkeling voor reisdatum
Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Oostendenaar Genève verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets boeken vanuit Oostende naar Genève

 • Wat is de goedkoopste dag van de week om te vliegen van Oostende naar Genève?

  Als je vliegdatums flexibel zijn, kun je overwegen op een maandag naar Genève te vliegen, omdat we over het algemeen op die dag de goedkoopste tarieven vinden voor deze route. Aan de andere kant is maandag de duurste dag om te vliegen van Oostende naar Genève. Voor je terugreis raden we aan op een maandag te vliegen en maandagen te vermijden voor de beste deals.

 • Welke vliegmaatschappijen vliegen rechtstreeks tussen Oostende en Genève?

  Er zijn geen rechtstreekse vluchten tussen Oostende naar Genève.

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst vanuit Oostende naar Genève?

  We hebben die gegevens helaas niet voor deze specifieke route.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vluchten vanuit Oostende naar Genève?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten vanuit Oostende naar Genève.

 • Hoe helpt KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool me bij het vinden van het juiste moment om een vliegticket vanuit Oostende naar Genève te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs van een vlucht naar Genève vanuit Oostende binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-optie voor vluchten vanuit Oostende naar Genève?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Genève vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Oostende met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek vanuit Oostende naar Genève?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties op vluchten naar Genève vanuit Oostende tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Boek goedkope vluchten vanuit Oostende naar Genève

Vliegdeals voor enkele reis

meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
966 kmOST-GVA

Zoek op stops

Oostende - Genève

Kabine-klassen:

Bekijk vertrekpunten:

Bekijk bestemmingen: