OST - LED

Vind goedkope vluchten vanuit Oostende naar Sint-Petersburg

1 volwassene
Economy
di 31/10
di 7/11
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 42.870.142 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Oostende naar Sint-Petersburg

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Oostende naar Sint-Petersburg te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.
Gemiddelde prijs per maand
Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Sint-Petersburg naar Oostende, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
Prijsontwikkeling voor reisdatum
Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Oostendenaar Sint-Petersburg verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets boeken vanuit Oostende naar Sint-Petersburg

 • Wat is de goedkoopste dag van de week om te vliegen van Oostende naar Sint-Petersburg?

  Voor vluchten van Oostende naar Sint-Petersburg is zondag gemiddeld de goedkoopste dag om te vliegen en zondag de duurste. Voor vluchten vanaf Sint-Petersburg terug naar Oostende werden de beste deals gevonden op zondag, met zondag als duurste dag.

 • Welke vliegmaatschappijen vliegen rechtstreeks tussen Oostende en Sint-Petersburg?

  Er zijn geen rechtstreekse vluchten tussen Oostende naar Sint-Petersburg.

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst vanuit Oostende naar Sint-Petersburg?

  We hebben die gegevens helaas niet voor deze specifieke route.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vluchten vanuit Oostende naar Sint-Petersburg?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten vanuit Oostende naar Sint-Petersburg.

 • Hoe helpt KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool me bij het vinden van het juiste moment om een vliegticket vanuit Oostende naar Sint-Petersburg te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs van een vlucht naar Sint-Petersburg vanuit Oostende binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-optie voor vluchten vanuit Oostende naar Sint-Petersburg?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Sint-Petersburg vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Oostende met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek vanuit Oostende naar Sint-Petersburg?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties op vluchten naar Sint-Petersburg vanuit Oostende tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Boek goedkope vluchten vanuit Oostende naar Sint-Petersburg

Vliegdeals voor enkele reis

meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
3140 kmOST-LED

Zoek op stops

Oostende - Sint-Petersburg

Aanbiedingen voor retourvluchten

Sint-Petersburg - Oostende

Kabine-klassen:

Bekijk vertrekpunten:

Bekijk bestemmingen: