LED - OST

Vind goedkope vluchten vanuit Sint-Petersburg naar Oostende

1 volwassene
Economy
ma 30/10
ma 6/11
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 43.647.484 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Sint-Petersburg naar Oostende

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Sint-Petersburg naar Oostende te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.
Gemiddelde prijs per maand
Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Oostende naar Sint-Petersburg, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
Prijsontwikkeling voor reisdatum
Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Sint-Petersburgnaar Oostende verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets boeken vanuit Sint-Petersburg naar Oostende

 • Wat is de goedkoopste dag van de week om te vliegen van Sint-Petersburg naar Oostende?

  Als je op zoek bent naar een vluchtdeal van Sint-Petersburg naar Oostende, kijk dan naar vertrek op zaterdagen en vermijd vertrek op een zaterdag, want dit is doorgaans de duurste dag. Als je terugvliegt vanuit Oostende is zaterdag de goedkoopste dag om te vliegen en zaterdag de duurste.

 • Welke vliegmaatschappijen vliegen rechtstreeks tussen Sint-Petersburg en Oostende?

  Er zijn geen rechtstreekse vluchten tussen Sint-Petersburg naar Oostende.

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst vanuit Sint-Petersburg naar Oostende?

  We hebben die gegevens helaas niet voor deze specifieke route.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vluchten vanuit Sint-Petersburg naar Oostende?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten vanuit Sint-Petersburg naar Oostende.

 • Hoe helpt KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool me bij het vinden van het juiste moment om een vliegticket vanuit Sint-Petersburg naar Oostende te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs van een vlucht naar Oostende vanuit Sint-Petersburg binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-optie voor vluchten vanuit Sint-Petersburg naar Oostende?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Oostende vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Sint-Petersburg met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek vanuit Sint-Petersburg naar Oostende?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties op vluchten naar Oostende vanuit Sint-Petersburg tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Boek goedkope vluchten vanuit Sint-Petersburg naar Oostende

Vliegdeals voor enkele reis

meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
3140 kmLED-OST

Zoek op stops

Sint-Petersburg - Oostende

Aanbiedingen voor retourvluchten

Oostende - Sint-Petersburg

Kabine-klassen:

Bekijk vertrekpunten:

Bekijk bestemmingen: