Vind vluchten
Deals
Inzichten
Beste boekmoment
Veelgestelde vragen en tips
Directe vluchten

REU - CRL

€34 Vind goedkope vliegtickets van Reus naar Brussel Charleroi (CRL)

Dit is de laagste prijs voor een enkele vlucht die een KAYAK-gebruiker in de afgelopen 72 uur vond voor een vlucht vanuit Reus naar Brussel met vertrek op 21/10. Tarieven kunnen veranderen en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle vluchten of reisdatums. Klik op de prijs om het zoeken naar deze deal te herhalen.
1 volwassene
0 tassen
mar. 20/8
mar. 27/8

Doorzoek honderden reiswebsites in één keer voor vluchten naar Brussel Charleroi (CRL)

 
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Reus naar Brussel.
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Reus naar Brussel.
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 48.084.008 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Bespaar 24% of meerVergelijk meerdere reiswebsites met één zoekopdracht

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Goedkope vliegdeals vanuit Reus naar Brussel (REU-CRL)

Hier zijn een paar van de beste deals van de populairste vliegmaatschappijen die onlangs op KAYAK zijn gevonden voor retourvluchten vanuit Reus naar Brussel die de komende maanden vertrekken. Hoewel deze vluchten de afgelopen 72 uur op KAYAK beschikbaar waren, kunnen prijzen en beschikbaarheid veranderen en deals verlopen.
Ontdek de beste prijzen en deals door je reisdatums te kiezen.
Kies je datums
15:00 - 17:05REU-CRL
2u 05mdirect
16:55 - 18:55CRL-REU
2u 00mdirect
€79Ryanair
Deal vinden
mié. 28 ago. - lun. 2 sep.
15:15 - 17:20REU-CRL
2u 05mdirect
11:20 - 13:20CRL-REU
2u 00mdirect
€84Ryanair
Deal vinden
sáb. 7 sep. - mar. 10 sep.
10:05 - 12:10REU-CRL
2u 05mdirect
11:10 - 13:10CRL-REU
2u 00mdirect
€112Ryanair
Deal vinden
jue. 22 ago. - mar. 27 ago.
19:20 - 21:25REU-CRL
2u 05mdirect
11:55 - 13:55CRL-REU
2u 00mdirect
€117Ryanair
Deal vinden
lun. 2 sep. - vie. 6 sep.
10:05 - 12:10REU-CRL
2u 05mdirect
16:55 - 18:55CRL-REU
2u 00mdirect
€126Ryanair
Deal vinden
jue. 22 ago. - lun. 26 ago.
19:20 - 21:25REU-CRL
2u 05mdirect
12:35 - 14:35CRL-REU
2u 00mdirect
€130Ryanair
Deal vinden
lun. 26 ago. - mié. 28 ago.
19:20 - 21:25REU-CRL
2u 05mdirect
16:55 - 18:55CRL-REU
2u 00mdirect
€150Ryanair
Deal vinden
lun. 5 ago. - lun. 12 ago.
19:20 - 21:25REU-CRL
2u 05mdirect
12:35 - 14:35CRL-REU
2u 00mdirect
€152Ryanair
Deal vinden
lun. 12 ago. - mié. 14 ago.
09:55 - 21:25REU-CRL
11u 30m1 stop
12:30 - 09:15CRL-REU
20u 45m1 stop
sáb. 3 ago. - vie. 9 ago.
12:45 - 10:35REU-CRL
21u 50m1 stop
18:50 - 11:00CRL-REU
16u 10m1 stop
jue. 22 ago. - lun. 26 ago.

Vluchten vanuit Reus naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Reus naar Brussel om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste maand om vanuit Luchthaven van Reus naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Luchthaven van Reus, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om van vanuit Luchthaven van Reus naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) te vliegen is januari, wanneer de tickets gemiddeld €46 kosten. De duurste maanden daarentegen, zijn juli en maart, wanneer een ticket gemiddeld respectievelijk €158 en €132 kost.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht vanuit Luchthaven van Reus naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Reusnaar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om voor de vlucht vanuit Luchthaven van Reus naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL), een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, kun je het beste ongeveer 5 dagen voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 48 dagen voor vertrek boeken.

Hoeveel vluchten zijn er dagelijks tussen Luchthaven van Reus en Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL)?

Er is per dag een maximum van 1 non-stopvlucht die vertrekt vanuit Luchthaven van Reus en landt in Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL), met een gemiddelde vliegtijd van 2u 05m. De meest gebruikelijke vertrektijd is 10:00 en de meeste vluchten vertrekken 's ochtends. Iedere week zijn er 6 vluchten.

Welke reisklasse-opties zijn er voor vluchten tussen Luchthaven van Reus en Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL)?

De gemiddelde prijs van vluchten voor elke reisklasse voor de route, die gebruikers de afgelopen 2 weken op KAYAK zochten.
Er is slechts één cabine-klasse optie beschikbaar voor de route, en dat is Economy. Zoek op KAYAK om de nieuwste prijzen en beschikbaarheid te vinden voor alle reisklassetarieven, die per vliegmaatschappij verschillen.

Hoe lang duurt een vlucht van Reus naar Brussel Charleroi (CRL)?

Een directe vlucht van Reus naar Brussel Charleroi (CRL) duurt doorgaans 2u 05m. De reis overbrugt een afstand van 1.714 km.

Wat is het vroegste vertrekmoment van Reus naar Brussel Charleroi (CRL)?

Vroege vogels kunnen de eerste vlucht vanuit Luchthaven van Reus nemen om 10:05 en landen dan in Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) om 12:10.

Wat is het laatste vertrekmoment van Reus naar Brussel Charleroi (CRL)?

Als je liever 's nachts vliegt, dan vertrekt de laatste vlucht vanuit Luchthaven van Reus naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) om 19:20 en landt om 21:25.

Goed om te weten

Goedkoopste vlucht

€34
Vlucht van Reus naar Brussel Charleroi (CRL)

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Reus naar Brussel

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Reus naar Brussel te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Reus naar Brussel Charleroi (CRL)

 • Welke luchthavens kan ik gebruiken wanneer ik vlieg van Reus naar Brussel Charleroi (CRL)?

  Reus en Brussel Charleroi (CRL) hebben allebei 1 hoofdluchthaven. Je vertrekt vanuit Reus vanaf Reus en komt aan op Brussel Charleroi (CRL).

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Reus naar Brussel Charleroi (CRL)?

  De Boeing 737-800 Passenger/BBJ2 (winglets) is het vliegtuigmodel dat het vaakst vliegt op de vluchtroute van Reus naar Brussel Charleroi (CRL).

 • Op welke dagen kan ik rechtstreeks vliegen van Reus naar Brussel Charleroi (CRL)?

  Je kunt op bij maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, en zaterdag een rechtstreekse vlucht nemen van Reus naar Brussel Charleroi (CRL).

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Reus naar Brussel Charleroi (CRL)?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Reus naar Brussel Charleroi (CRL).

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Reus naar Brussel Charleroi (CRL) te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Reus naar Brussel Charleroi (CRL) binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Reus naar Brussel Charleroi (CRL)?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Brussel Charleroi (CRL) vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Reus met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Reus naar Brussel Charleroi (CRL)?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Brussel Charleroi (CRL) van Reus vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

De beste tips van KAYAK om een goedkope vliegticket vanuit Luchthaven van Reus naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) te vinden

 • Op zoek naar een goedkope vlucht? 25% van onze gebruikers heeft vluchten op deze route gevonden voor een enkele reis voor €60 of minder.

Vlieg je liever non-stop van Reus naar Brussel Charleroi (CRL)?

Ontdek welke vliegmaatschappijen rechtstreeks vanuit Luchthaven van Reus naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) vliegen en op welke dagen en boek rechtstreekse vluchten.

Rechtstreekse heenvluchten

Reus naar Brussel Charleroi (CRL)

maandag

Ryanair

Ryanair

dinsdag

Ryanair

Ryanair

woensdag

Ryanair

Ryanair

donderdag

Ryanair

Ryanair

vrijdag

Ryanair

Ryanair

zaterdag

Ryanair

Ryanair

Meer rechtstreekse vluchten

Rechtstreekse retourvluchten

Brussel Charleroi (CRL) naar Reus

maandag

Ryanair

Ryanair

dinsdag

Ryanair

Ryanair

woensdag

Ryanair

Ryanair

donderdag

Ryanair

Ryanair

vrijdag

Ryanair

Ryanair

zaterdag

Ryanair

Ryanair

Meer rechtstreekse vluchten
Meer rechtstreekse vluchten

Boek goedkope vluchten vanuit Reus naar Brussel

Actuele deals voor enkele reizen

 
Alleen een enkele reis nodig? Hier zijn een paar van de beste deals voor een enkele reis Reus naar Brussel die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden.
21/10lun.
directRyanair
2u 05mREU-CRL
€34
12/9jue.
directRyanair
2u 05mREU-CRL
€37
27/7sáb.
directRyanair
2u 05mREU-CRL
€41
23/9lun.
directRyanair
2u 05mREU-CRL
€43
19/9jue.
directRyanair
2u 05mREU-CRL
€47
27/7sáb.
directRyanair
2u 05mREU-CRL
€48
18/10vie.
directRyanair
2u 05mREU-CRL
€58
26/7vie.
directRyanair
2u 05mREU-CRL
€82
20/8mar.
1 stop
8u 15mREU-CRL
€134
19/10sáb.
1 stop
11u 30mREU-CRL
€144

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Lastminute vluchten vanuit Reus naar Brussel

Lastminute deals voor vluchten, trein en bus

 
Deze lastminute vliegdeals zijn de goedkoopste vluchten vanuit Reus naar Brussel die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden en de komende 10 dagen vertrekken.
26/7vie.
directRyanair
2u 05mREU-CRL
17/8sáb.
directRyanair
2u 00mCRL-REU
€111
25/7jue.
directRyanair
2u 05mREU-CRL
1/8jue.
directRyanair
2u 00mCRL-REU
€196
22/7lun.
directRyanair
2u 05mREU-CRL
25/7jue.
directRyanair
2u 00mCRL-REU
€258
25/7jue.
directRyanair
2u 05mREU-CRL
29/7lun.
directRyanair
2u 00mCRL-REU
€285
26/7vie.
meerdere bestemmingen
5u 35mREU-CRL
26/7vie.
meerdere bestemmingen
14u 40mCRL-REU
€611

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Reus - Brussel Charleroi (CRL)

Aanbiedingen voor retourvluchten

Brussel Charleroi (CRL) - Reus

Kabine-klassen: