Vind vluchten
Deals
Inzichten
Beste boekmoment
Veelgestelde vragen en tips

CIA - BRU

Vind goedkope vliegtickets van Rome Roma Ciampino naar Brussel-Nationaal vanaf €163

Dit is de laagste prijs voor een enkele vlucht die een KAYAK-gebruiker in de afgelopen 72 uur vond voor een vlucht vanuit Roma Ciampino naar Brussel met vertrek op 19/8. Tarieven kunnen veranderen en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle vluchten of reisdatums. Klik op de prijs om het zoeken naar deze deal te herhalen.
1 volwassene
vr 29/3
vr 5/4
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 50.972.716 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Vluchten vanuit Roma Ciampino naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Roma Ciampino naar Brussel om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste maand om vanuit Luchthaven van Rome Roma Ciampino naar Luchthaven van Brussel-Nationaal te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Brussel-Nationaal naar Luchthaven van Rome Roma Ciampino, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om van vanuit Luchthaven van Rome Roma Ciampino naar Luchthaven van Brussel-Nationaal te vliegen is januari, wanneer de tickets gemiddeld €84 kosten. De duurste maanden daarentegen, zijn april en augustus, wanneer een ticket gemiddeld respectievelijk €174 en €153 kost.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht vanuit Luchthaven van Rome Roma Ciampino naar Luchthaven van Brussel-Nationaal moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Rome Roma Ciampinonaar Luchthaven van Brussel-Nationaal verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om voor de vlucht vanuit Luchthaven van Rome Roma Ciampino naar Luchthaven van Brussel-Nationaal, een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, kun je het beste ongeveer 1 week voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 50 dagen voor vertrek boeken.

Goed om te weten

Laagseizoen

februari

Hoogseizoen

december

Goedkoopste vlucht

€163
Beste tijd om de massa te ontvluchten maar er is wel een gemiddelde toename in de prijs van 1%.
Populairste tijd om te vliegen met een gemiddelde toename in prijs van 2%.
Vlucht van Rome Roma Ciampino naar Brussel-Nationaal

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Roma Ciampino naar Brussel

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Roma Ciampino naar Brussel te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Rome Roma Ciampino naar Brussel-Nationaal

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Rome Roma Ciampino naar Brussel-Nationaal?

  We hebben die gegevens helaas niet voor deze specifieke route.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Rome Roma Ciampino naar Brussel-Nationaal?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Rome Roma Ciampino naar Brussel-Nationaal.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Rome Roma Ciampino naar Brussel-Nationaal te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Rome Roma Ciampino naar Brussel-Nationaal binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Rome Roma Ciampino naar Brussel-Nationaal?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Brussel-Nationaal vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Rome Roma Ciampino met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Rome Roma Ciampino naar Brussel-Nationaal?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Brussel-Nationaal van Rome Roma Ciampino vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

Boek goedkope vluchten vanuit Rome naar Brussel

Actuele deals voor enkele vluchten

 
Alleen een enkele reis nodig? Hier zijn een paar van de beste deals voor een enkele reis Rome naar Brussel die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden.
19/8ma
2 stops
12u 15mCIA-BRU
€163
9/3za
2 stops
17u 35mCIA-BRU
€172
16/3za
2 stops
26u 25mCIA-BRU
€184
22/3vr
2 stops
7u 45mCIA-BRU
€206
27/3wo
2 stops
16u 05mCIA-BRU
€242
28/3do
2 stops
16u 30mCIA-BRU
€249
27/3wo
3 stops
32u 15mCIA-BRU
€257
29/3vr
2 stops
7u 45mCIA-BRU
€265
14/3do
3 stops
20u 15mCIA-BRU
€339
14/3do
3 stops
20u 15mCIA-BRU
€341

Zoek op stops

Zoek op prijs

Lastminute vluchten vanuit Roma Ciampino naar Brussel

Lastminute deals voor vluchten, trein en bus

 
Deze lastminute vliegdeals zijn de goedkoopste vluchten vanuit Rome naar Brussel die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden en de komende 10 dagen vertrekken.
3/3zo
meerdere bestemmingen
24u 40mCIA-BRU
6/3wo
meerdere bestemmingen
18u 50mBRU-CIA
€448
3/3zo
meerdere bestemmingen
24u 40mCIA-BRU
6/3wo
meerdere bestemmingen
30u 25mBRU-CIA
€549

Zoek op stops

Zoek op prijs

Rome Roma Ciampino - Brussel-Nationaal

Aanbiedingen voor retourvluchten

Brussel-Nationaal - Rome Roma Ciampino

Kabine-klassen: