Vind vluchten
Deals
Inzichten
Beste boekmoment
Veelgestelde vragen en tips

WMI - BRU

Vind goedkope vliegtickets van Warschau Modlin naar Brussel-Nationaal vanaf €329

Dit is de laagste prijs voor een retourvlucht die een KAYAK-gebruiker in de afgelopen 72 uur vond tijdens het zoeken naar een vertrekkende vlucht vanaf 9/3. Tarieven kunnen veranderen en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle vluchten of reisdatums. Klik op de prijs om de zoekopdracht voor deze deal uit te voeren.
1 volwassene
ma 25/3
ma 1/4
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 50.754.596 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Cheap flight deals vanuit Modlin naar Brussel

Hier zijn een paar van de beste deals van de populairste vliegmaatschappijen die onlangs op KAYAK zijn gevonden voor retourvluchten vanuit Modlin naar Brussel die de komende maanden vertrekken. Hoewel deze vluchten de afgelopen 72 uur op KAYAK beschikbaar waren, kunnen prijzen en beschikbaarheid veranderen en deals verlopen.
20:55 - 08:55WMI-BRU
12u 00m1 stop
09:50 - 00:10BRU-WMI
14u 20m2 stops
za 9 mrt. - ma 11 mrt.
20:55 - 08:55WMI-BRU
12u 00m1 stop
22:25 - 12:30BRU-WMI
14u 05m1 stop
za 9 mrt. - ma 11 mrt.
20:55 - 19:00WMI-BRU
22u 05m2 stops
09:50 - 00:10BRU-WMI
14u 20m2 stops
za 9 mrt. - ma 11 mrt.
20:55 - 22:30WMI-BRU
25u 35m3 stops
06:10 - 00:10BRU-WMI
18u 00m2 stops
za 9 mrt. - ma 11 mrt.

Vluchten vanuit Modlin naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Modlin naar Brussel om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste maand om vanuit Luchthaven van Warschau Modlin naar Luchthaven van Brussel-Nationaal te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Brussel-Nationaal naar Luchthaven van Warschau Modlin, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om van vanuit Luchthaven van Warschau Modlin naar Luchthaven van Brussel-Nationaal te vliegen is januari, wanneer de tickets gemiddeld €54 kosten. De duurste maanden daarentegen, zijn november en augustus, wanneer een ticket gemiddeld respectievelijk €133 en €123 kost.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht vanuit Luchthaven van Warschau Modlin naar Luchthaven van Brussel-Nationaal moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Warschau Modlinnaar Luchthaven van Brussel-Nationaal verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om voor de vlucht vanuit Luchthaven van Warschau Modlin naar Luchthaven van Brussel-Nationaal, een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, kun je het beste ongeveer 2 weken voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 51 dagen voor vertrek boeken.

Hoe lang duurt een vlucht van Warschau Modlin naar Brussel-Nationaal?

Voor een vlucht van Warschau Modlin naar Brussel-Nationaal is minimaal één tussenstop nodig, omdat er geen directe vluchten zijn voor deze route. De kortste vliegduur is 12u 00m.

Goed om te weten

Laagseizoen

november

Hoogseizoen

mei

Goedkoopste vlucht

€329
Beste tijd om de massa te ontvluchten met een gemiddelde daling in prijs van 47%.
Populairste tijd om te vliegen en de prijzen zijn ook 32% lager dan gemiddeld.
Vlucht van Warschau Modlin naar Brussel-Nationaal

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Modlin naar Brussel

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Modlin naar Brussel te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Warschau Modlin naar Brussel-Nationaal

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Warschau Modlin naar Brussel-Nationaal?

  We hebben die gegevens helaas niet voor deze specifieke route.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Warschau Modlin naar Brussel-Nationaal?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Warschau Modlin naar Brussel-Nationaal.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Warschau Modlin naar Brussel-Nationaal te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Warschau Modlin naar Brussel-Nationaal binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Warschau Modlin naar Brussel-Nationaal?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Brussel-Nationaal vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Warschau Modlin met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Warschau Modlin naar Brussel-Nationaal?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Brussel-Nationaal van Warschau Modlin vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

Warschau Modlin - Brussel-Nationaal

Aanbiedingen voor retourvluchten

Brussel-Nationaal - Warschau Modlin

Kabine-klassen: