Vind vluchten
Deals
Inzichten
Beste boekmoment
Veelgestelde vragen en tips
Directe vluchten
Vliegmaatschappijen

CRL - ATH

Vind goedkope vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Athene vanaf €38

Dit is de laagste prijs voor een enkele vlucht die een KAYAK-gebruiker in de afgelopen 72 uur vond voor een vlucht vanuit Brussel naar Athene met vertrek op 29/5. Tarieven kunnen veranderen en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle vluchten of reisdatums. Klik op de prijs om het zoeken naar deze deal te herhalen.
1 volwassene
zo 19/5
zo 26/5

Doorzoek honderden reiswebsites tegelijk voor vliegticket aanbiedingen naar Athene

 
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Brussel naar Athene.
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Brussel naar Athene.
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 44.212.662 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Bespaar 22% of meerVergelijk meerdere reiswebsites met één zoekopdracht

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Goedkope vliegdeals vanuit Brussel naar Athene (CRL-ATH)

Hier zijn een paar van de beste deals van de populairste vliegmaatschappijen die onlangs op KAYAK zijn gevonden voor retourvluchten vanuit Brussel naar Athene die de komende maanden vertrekken. Hoewel deze vluchten de afgelopen 72 uur op KAYAK beschikbaar waren, kunnen prijzen en beschikbaarheid veranderen en deals verlopen.
Ontdek de beste prijzen en deals door je reisdatums te kiezen.
Kies je datums
19:05 - 23:10CRL-ATH
3u 05mdirect
11:20 - 13:45ATH-CRL
3u 25mdirect
€73Ryanair
Deal vinden
ma 27 mei. - wo 5 jun.
19:05 - 23:10CRL-ATH
3u 05mdirect
11:20 - 13:45ATH-CRL
3u 25mdirect
€83Ryanair
Deal vinden
ma 27 mei. - wo 5 jun.
06:50 - 10:55CRL-ATH
3u 05mdirect
11:20 - 13:45ATH-CRL
3u 25mdirect
€86Ryanair
Deal vinden
wo 29 mei. - wo 12 jun.
19:05 - 23:10CRL-ATH
3u 05mdirect
14:50 - 17:15ATH-CRL
3u 25mdirect
€88Ryanair
Deal vinden
ma 3 jun. - di 4 jun.
06:50 - 10:55CRL-ATH
3u 05mdirect
11:20 - 13:45ATH-CRL
3u 25mdirect
€92Ryanair
Deal vinden
wo 29 mei. - wo 12 jun.
09:35 - 18:10CRL-ATH
7u 35m1 stop
08:25 - 20:25ATH-CRL
13u 00m1 stop
€116Wizz Air Malta
Deal vinden
di 4 jun. - do 6 jun.
09:30 - 16:35CRL-ATH
6u 05m1 stop
15:55 - 08:55ATH-CRL
18u 00m1 stop
€125Wizz Air Malta
Deal vinden
zo 2 jun. - za 15 jun.
09:40 - 20:25CRL-ATH
9u 45m1 stop
00:20 - 09:05ATH-CRL
9u 45m1 stop
wo 22 mei. - do 23 mei.
09:40 - 20:25CRL-ATH
9u 45m1 stop
15:55 - 07:50ATH-CRL
16u 55m1 stop
wo 22 mei. - za 15 jun.
17:20 - 09:25CRL-ATH
15u 05m1 stop
20:25 - 12:20ATH-CRL
16u 55m1 stop
€253Pegasus Airlines
Deal vinden
wo 15 mei. - wo 22 mei.

Vluchten vanuit Brussel naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Brussel naar Athene om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste maand om vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Athene te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Athene naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL), verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om van vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Athene te vliegen is januari, wanneer de tickets gemiddeld €80 kosten. De duurste maanden daarentegen, zijn juli en augustus, wanneer een ticket gemiddeld respectievelijk €312 en €274 kost.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Athene moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL)naar Athene verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om voor de vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Athene, een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, kun je het beste ongeveer 4 dagen voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 54 dagen voor vertrek boeken.

Welke vliegmaatschappijen bieden de voordeligste vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Athene?

De goedkoopste prijs voor de route voor elke vliegmaatschappij aangeklikt door KAYAK-gebruikers in de afgelopen 72 uur.
In de afgelopen 72 uur zijn de goedkoopste tickets voor een enkele reis van Brussel Charleroi (CRL) naar Athene gevonden op KAYAK voor Ryanair voor €38. Ryanair heeft een retourvlucht vanaf €73 en Wizz Air Malta vanaf €116.

Welke vliegmaatschappijen non-stop tussen Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en Athene?

Vliegmaatschappij- en prijsgegevens zijn verzameld uit de zoekresultaten van KAYAK van de afgelopen 2 weken voor vluchten vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Athene.
Er is slechts één vliegmaatschappij die rechtstreeks vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Athene vliegt en dat is Ryanair. De beste deal die werd gevonden voor een enkele reis vanaf Ryanair voor de route kost €91.

Hoeveel vluchten zijn er dagelijks tussen Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en Athene?

Ieder dag zijn er tusssen 1 en 2 rechtstreekse vluchten die vertrekken vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en landen in Athene, met een gemiddelde vluchtduur van 3u 05m. De meest gebruikelijke vertrektijd is 06:00 en de meeste vluchten vertrekken 's ochtends. Iedere week zijn er 7 vluchten. De meest gebruikelijke dag van vertrek is vrijdag, wanneer 29% van alle wekelijkse vluchten vertrekt. De minste vluchten vertrekken op dinsdag.

Welke reisklasse-opties zijn er voor vluchten tussen Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en Athene?

De gemiddelde prijs van vluchten voor elke reisklasse voor de route, die gebruikers de afgelopen 2 weken op KAYAK zochten.
Er is slechts één cabine-klasse optie beschikbaar voor de route, en dat is Economy. Zoek op KAYAK om de nieuwste prijzen en beschikbaarheid te vinden voor alle reisklassetarieven, die per vliegmaatschappij verschillen.

Hoe lang duurt een vlucht van Brussel Charleroi (CRL) naar Athene?

Directe vluchten vanuit Brussel Charleroi (CRL) naar Athene duren over het algemeen 3u 05m. De vliegafstand tussen de twee steden is 3.337 km.

Wat is het vroegste vertrekmoment van Brussel Charleroi (CRL) naar Athene?

Vroege vogels kunnen de eerste vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) nemen om 06:50 en landen dan in Athene om 10:55.

Wat is het laatste vertrekmoment van Brussel Charleroi (CRL) naar Athene?

Als je liever 's nachts vliegt, dan vertrekt de laatste vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Athene om 19:05 en landt om 23:10.

Goed om te weten

Laagseizoen

november

Hoogseizoen

augustus

Goedkoopste vlucht

€38
Beste tijd om de massa te ontvluchten met een gemiddelde daling in prijs van 24%.
Populairste tijd om te vliegen met een gemiddelde toename in prijs van 53%.
Vlucht van Brussel Charleroi (CRL) naar Athene

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Brussel naar Athene

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Brussel naar Athene te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Athene

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Brussel Charleroi (CRL) naar Athene?

  De Airbus A320neo is het vliegtuigmodel dat het vaakst vliegt op de vluchtroute van Brussel Charleroi (CRL) naar Athene.

 • Op welke dagen kan ik rechtstreeks vliegen van Brussel Charleroi (CRL) naar Athene?

  Je kunt op bij maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag, en zondag een rechtstreekse vlucht nemen van Brussel Charleroi (CRL) naar Athene.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Athene?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Athene.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Brussel Charleroi (CRL) naar Athene te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Brussel Charleroi (CRL) naar Athene binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Athene?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Athene vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Brussel Charleroi (CRL) met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Brussel Charleroi (CRL) naar Athene?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Athene van Brussel Charleroi (CRL) vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

De beste tips voor het vinden van een goedkope vlucht vanuit Brussel Charleroi (CRL)

 • Op zoek naar een goedkope vlucht? 25% van onze gebruikers heeft vluchten voor deze route gevonden voor €62 of minder voor een enkele reis en voor €136 of minder voor een retour.

Vlieg je liever non-stop van Brussel Charleroi (CRL) naar Athene?

Ontdek welke vliegmaatschappijen rechtstreeks vanuit Brussel Charleroi (CRL) naar Athene vliegen en op welke dagen en boek rechtstreekse vluchten.

Rechtstreekse heenvluchten

Brussel Charleroi (CRL) naar Athene

maandag

Ryanair

Ryanair

dinsdag

Ryanair

Ryanair

woensdag

Ryanair

Ryanair

vrijdag

Ryanair

Ryanair

zaterdag

Ryanair

Ryanair

zondag

Ryanair

Ryanair

Meer rechtstreekse vluchten

Rechtstreekse retourvluchten

Athene naar Brussel Charleroi (CRL)

maandag

Ryanair

Ryanair

dinsdag

Ryanair

Ryanair

woensdag

Ryanair

Ryanair

vrijdag

Ryanair

Ryanair

zaterdag

Ryanair

Ryanair

zondag

Ryanair

Ryanair

Meer rechtstreekse vluchten
Meer rechtstreekse vluchten

Beste vliegmaatschappij voor vluchten vanuit Brussel naar Athene

 
Bekijk geverifieerde KAYAK-klantbeoordelingen voor vliegmaatschappijen die vanuit Brussel naar Athene viegen. De scores van vliegmaatschappijen zijn samengesteld uit alle beoordelingen die door passagiers op KAYAK zijn achtergelaten nadat ze met een vliegmaatschappij hebben gevlogen. KAYAK toont geen beoordelingen die ouder zijn dan 5 jaar.Lees hoe KAYAK beoordelingen verzamelt.
Hulp nodig bij het kiezen van een vliegmaatschappij om vanuit Brussel naar Athene te vliegen? KAYAK-beoordelingen geven iedere vliegmaatschappij een algehele score op basis van allerlei factoren, zoals comfort, boarding, in-flight entertainment en meer, om je beslissing makkelijker te maken. Bekijk hoe vliegmaatschappijen scoren op basis van geverifieerde KAYAK-klantbeoordelingen.
6,8
RyanairGemiddelde score op basis van 6192 beoordelingen
6,4comfort
7,5crew
5,7entertainment
6,7boarding
6,1food
Vliegmaatschappij beoordeling

Boarding was heel chaotisch. Geen duidelijke scheiding van de rijen tussen priorety en niet priorety. Bovenbakken zaten snel vol ondanks dat je extra moest betalen.

8,0 UitstekendRobert, apr. 2024CRL - ARN
Lees meer over Ryanair-beoordelingen

Boarding was heel chaotisch. Geen duidelijke scheiding van de rijen tussen priorety en niet priorety. Bovenbakken zaten snel vol ondanks dat je extra moest betalen.

Weer vertraging. Niet altijd jullie schuld. Maar lang staan wachten met kleine kinderen is niet zo’n genot

Boek goedkope vluchten vanuit Brussel naar Athene

Actuele deals voor enkele vluchten

 
Alleen een enkele reis nodig? Hier zijn een paar van de beste deals voor een enkele reis Brussel naar Athene die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden.
29/5wo
directRyanair
3u 05mCRL-ATH
€38
27/5ma
directRyanair
3u 05mCRL-ATH
€40
11/6di
directRyanair
3u 05mCRL-ATH
€43
4/6di
1 stopWizz Air Malta
7u 35mCRL-ATH
€52
1/6za
1 stopWizz Air Malta
19u 10mCRL-ATH
€53
23/5do
1 stopWizz Air
7u 10mCRL-ATH
€57
30/5do
1 stop
19u 20mCRL-ATH
€66
30/5do
1 stop
19u 20mCRL-ATH
€67
10/6ma
1 stopWizz Air
19u 10mCRL-ATH
€68
17/6ma
2 stopsVolotea
25u 05mCRL-ATH
€106

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Lastminute vluchten vanuit Brussel naar Athene

Lastminute deals voor vluchten, trein en bus

 
Deze lastminute vliegdeals zijn de goedkoopste vluchten vanuit Brussel naar Athene die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden en de komende 10 dagen vertrekken.
23/4di
meerdere bestemmingen
12u 55mCRL-ATH
25/4do
meerdere bestemmingen
13u 00mATH-CRL
€233
23/4di
meerdere bestemmingen
12u 55mCRL-ATH
25/4do
meerdere bestemmingen
13u 00mATH-CRL
€236
23/4di
meerdere bestemmingen
14u 35mCRL-ATH
25/4do
meerdere bestemmingen
13u 00mATH-CRL
€271
23/4di
meerdere bestemmingen
11u 00mCRL-ATH
25/4do
meerdere bestemmingen
13u 00mATH-CRL
€277
21/4zo
directRyanair
3u 05mCRL-ATH
24/4wo
directRyanair
3u 25mATH-CRL
€334
20/4za
meerdere bestemmingenWizz Air Malta
17u 00mCRL-ATH
21/4zo
meerdere bestemmingenWizz Air Malta
12u 50mATH-CRL
€361
20/4za
meerdere bestemmingenWizz Air Malta
17u 00mCRL-ATH
27/4za
meerdere bestemmingenWizz Air Malta
8u 40mATH-CRL
€363
24/4wo
meerdere bestemmingenPegasus Airlines
15u 05mCRL-ATH
12/5zo
meerdere bestemmingenPegasus Airlines
16u 55mATH-CRL
€374
22/4ma
meerdere bestemmingenPegasus Airlines
14u 55mCRL-ATH
5/5zo
meerdere bestemmingenPegasus Airlines
16u 55mATH-CRL
€396
22/4ma
directRyanair
3u 05mCRL-ATH
27/4za
directRyanair
3u 25mATH-CRL
€406

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Brussel Charleroi (CRL) - Athene

Aanbiedingen voor retourvluchten

Athene - Brussel Charleroi (CRL)

Kabine-klassen:

€90

Bekijk bestemmingen: