Vind vluchten
Deals
Inzichten
Beste boekmoment
Veelgestelde vragen en tips
Directe vluchten
Vliegmaatschappijen

CRL - BDS

Vind goedkope vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Brindisi vanaf €33

Dit is de laagste prijs voor een enkele vlucht die een KAYAK-gebruiker in de afgelopen 72 uur vond voor een vlucht vanuit Brussel naar Brindisi met vertrek op 16/8. Tarieven kunnen veranderen en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle vluchten of reisdatums. Klik op de prijs om het zoeken naar deze deal te herhalen.
1 volwassene
0 tassen
di 13/8
di 20/8

Doorzoek honderden reiswebsites tegelijk voor vliegticket aanbiedingen naar Brindisi

 
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Brussel naar Brindisi.
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Brussel naar Brindisi.
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 48.191.404 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Bespaar 24% of meerVergelijk meerdere reiswebsites met één zoekopdracht

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Goedkope vliegdeals vanuit Brussel naar Brindisi (CRL-BDS)

Hier zijn een paar van de beste deals van de populairste vliegmaatschappijen die onlangs op KAYAK zijn gevonden voor retourvluchten vanuit Brussel naar Brindisi die de komende maanden vertrekken. Hoewel deze vluchten de afgelopen 72 uur op KAYAK beschikbaar waren, kunnen prijzen en beschikbaarheid veranderen en deals verlopen.
Ontdek de beste prijzen en deals door je reisdatums te kiezen.
Kies je datums
21:30 - 13:05CRL-BDS
39u 35m2 stops
13:40 - 08:55BDS-CRL
19u 15m1 stop
€120Wizz Air Malta
Deal vinden
ma 23 sep. - wo 9 okt.
06:50 - 09:15CRL-BDS
2u 25mdirect
14:30 - 17:00BDS-CRL
2u 30mdirect
€124Ryanair
Deal vinden
ma 23 sep. - wo 9 okt.
17:05 - 19:30CRL-BDS
2u 25mdirect
05:55 - 08:25BDS-CRL
2u 30mdirect
€131Ryanair
Deal vinden
vr 18 okt. - za 26 okt.
16:30 - 18:55CRL-BDS
2u 25mdirect
09:40 - 12:10BDS-CRL
2u 30mdirect
€136Ryanair
Deal vinden
do 29 aug. - ma 2 sep.
16:30 - 18:55CRL-BDS
2u 25mdirect
09:40 - 12:10BDS-CRL
2u 30mdirect
€144Ryanair
Deal vinden
do 29 aug. - ma 2 sep.
09:30 - 16:45CRL-BDS
7u 15m1 stop
05:55 - 08:25BDS-CRL
2u 30mdirect
zo 20 okt. - za 26 okt.
16:30 - 18:55CRL-BDS
2u 25mdirect
06:00 - 08:30BDS-CRL
2u 30mdirect
€149Ryanair
Deal vinden
do 12 sep. - di 17 sep.
11:25 - 13:50CRL-BDS
2u 25mdirect
06:00 - 08:30BDS-CRL
2u 30mdirect
€155Ryanair
Deal vinden
wo 11 sep. - di 17 sep.
06:50 - 09:15CRL-BDS
2u 25mdirect
06:00 - 08:30BDS-CRL
2u 30mdirect
€160Ryanair
Deal vinden
ma 9 sep. - di 17 sep.
16:45 - 12:05CRL-BDS
43u 20m2 stops
12:40 - 09:00BDS-CRL
20u 20m1 stop
€184Wizz Air Malta
Deal vinden
za 7 sep. - ma 16 sep.

Vluchten vanuit Brussel naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Brussel naar Brindisi om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste maand om vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Brindisi te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Brindisi naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL), verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om van vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Brindisi te vliegen is november, wanneer de tickets gemiddeld €111 kosten. De duurste maanden daarentegen, zijn juli en maart, wanneer een ticket gemiddeld respectievelijk €251 en €248 kost.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Brindisi moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL)naar Brindisi verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om voor de vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Brindisi, een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, kun je het beste ongeveer 1 dag voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 5 dagen voor vertrek boeken.

Welke vliegmaatschappijen bieden de voordeligste vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Brindisi?

De goedkoopste prijs voor de route voor elke vliegmaatschappij aangeklikt door KAYAK-gebruikers in de afgelopen 72 uur.
In de afgelopen 3 dagen heeft Ryanair de beste deal voor een enkele reis voor deze route geboden, voor €33. KAYAK-gebruikers vonden ook retourtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Brindisi met Wizz Air Malta vanaf €120 en voor Ryanair vanaf €124.

Welke vliegmaatschappijen non-stop tussen Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en Brindisi?

Vliegmaatschappij- en prijsgegevens zijn verzameld uit de zoekresultaten van KAYAK van de afgelopen 2 weken voor vluchten vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Brindisi.
Er is slechts één vliegmaatschappij die rechtstreeks vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Brindisi vliegt en dat is Ryanair. De beste deal die werd gevonden voor een enkele reis vanaf Ryanair voor de route kost €47.

Hoeveel vluchten zijn er dagelijks tussen Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en Brindisi?

Er is per dag een maximum van 1 non-stopvlucht die vertrekt vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en landt in Brindisi, met een gemiddelde vliegtijd van 2u 25m. De meest gebruikelijke vertrektijd is 06:00 en de meeste vluchten vertrekken 's ochtends. Iedere week zijn er 5 vluchten.

Welke reisklasse-opties zijn er voor vluchten tussen Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en Brindisi?

De gemiddelde prijs van vluchten voor elke reisklasse voor de route, die gebruikers de afgelopen 2 weken op KAYAK zochten.
Er is slechts één cabine-klasse optie beschikbaar voor de route, en dat is Economy. Zoek op KAYAK om de nieuwste prijzen en beschikbaarheid te vinden voor alle reisklassetarieven, die per vliegmaatschappij verschillen.

Hoe lang duurt een vlucht van Brussel Charleroi (CRL) naar Brindisi?

De gemiddelde directe vlucht duurt 2u 20m, voor een afstand van 2.427 km.

Wat is het vroegste vertrekmoment van Brussel Charleroi (CRL) naar Brindisi?

Vroege vogels kunnen de eerste vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) nemen om 06:50 en landen dan in Brindisi om 09:15.

Wat is het laatste vertrekmoment van Brussel Charleroi (CRL) naar Brindisi?

Als je liever 's nachts vliegt, dan vertrekt de laatste vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Brindisi om 17:05 en landt om 19:30.

Goed om te weten

Laagseizoen

januari

Hoogseizoen

augustus

Goedkoopste vlucht

€33
Beste tijd om de massa te ontvluchten met een gemiddelde daling in prijs van 28%.
Populairste tijd om te vliegen met een gemiddelde toename in prijs van 46%.
Vlucht van Brussel Charleroi (CRL) naar Brindisi

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Brussel naar Brindisi

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Brussel naar Brindisi te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Brindisi

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Brussel Charleroi (CRL) naar Brindisi?

  De Boeing 737-800 Passenger/BBJ2 (winglets) is het vliegtuigmodel dat het vaakst vliegt op de vluchtroute van Brussel Charleroi (CRL) naar Brindisi.

 • Op welke dagen kan ik rechtstreeks vliegen van Brussel Charleroi (CRL) naar Brindisi?

  Je kunt op bij maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, en zaterdag een rechtstreekse vlucht nemen van Brussel Charleroi (CRL) naar Brindisi.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Brindisi?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Brindisi.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Brussel Charleroi (CRL) naar Brindisi te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Brussel Charleroi (CRL) naar Brindisi binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Brindisi?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Brindisi vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Brussel Charleroi (CRL) met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Brussel Charleroi (CRL) naar Brindisi?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Brindisi van Brussel Charleroi (CRL) vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

De beste tips van KAYAK om een goedkope vliegticket vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Brindisi te vinden

 • Op zoek naar een goedkope vlucht? 25% van onze gebruikers heeft vluchten voor deze route gevonden voor €199 of minder voor een retour.

Vlieg je liever non-stop van Brussel Charleroi (CRL) naar Brindisi Aeroporto del Salento?

Ontdek welke vliegmaatschappijen rechtstreeks vanuit Brussel Charleroi (CRL) naar Aeroporto del Salento vliegen en op welke dagen en boek rechtstreekse vluchten.

Rechtstreekse heenvluchten

Brussel Charleroi (CRL) naar Brindisi Aeroporto del Salento

maandag

Ryanair

Ryanair

dinsdag

Ryanair

Ryanair

woensdag

Ryanair

Ryanair

donderdag

Ryanair

Ryanair

vrijdag

Ryanair

Ryanair

zaterdag

Ryanair

Ryanair

Meer rechtstreekse vluchten

Rechtstreekse retourvluchten

Brindisi Aeroporto del Salento naar Brussel Charleroi (CRL)

maandag

Ryanair

Ryanair

dinsdag

Ryanair

Ryanair

woensdag

Ryanair

Ryanair

donderdag

Ryanair

Ryanair

vrijdag

Ryanair

Ryanair

zaterdag

Ryanair

Ryanair

Meer rechtstreekse vluchten
Meer rechtstreekse vluchten

Beste vliegmaatschappij voor vluchten vanuit Brussel naar Brindisi

 
Bekijk geverifieerde KAYAK-klantbeoordelingen voor vliegmaatschappijen die vanuit Brussel naar Brindisi viegen. De scores van vliegmaatschappijen zijn samengesteld uit alle beoordelingen die door passagiers op KAYAK zijn achtergelaten nadat ze met een vliegmaatschappij hebben gevlogen. KAYAK toont geen beoordelingen die ouder zijn dan 5 jaar. Lees hoe KAYAK beoordelingen verzamelt.
Hulp nodig bij het kiezen van een vliegmaatschappij om vanuit Brussel naar Brindisi te vliegen? KAYAK-beoordelingen geven iedere vliegmaatschappij een algehele score op basis van allerlei factoren, zoals comfort, boarding, in-flight entertainment en meer, om je beslissing makkelijker te maken. Bekijk hoe vliegmaatschappijen scoren op basis van geverifieerde KAYAK-klantbeoordelingen.
6,8
RyanairGemiddelde score op basis van 5478 beoordelingen
6,5Comfort
6,0Maaltijden
5,7Entertainment
6,7Boardingsproces
7,5Personeel
Vliegmaatschappij beoordeling

Boarding was heel chaotisch. Geen duidelijke scheiding van de rijen tussen priorety en niet priorety. Bovenbakken zaten snel vol ondanks dat je extra moest betalen.

8,0 UitstekendRobert, apr. 2024CRL - ARN
Lees meer over Ryanair-beoordelingen

Boarding was heel chaotisch. Geen duidelijke scheiding van de rijen tussen priorety en niet priorety. Bovenbakken zaten snel vol ondanks dat je extra moest betalen.

Weer vertraging. Niet altijd jullie schuld. Maar lang staan wachten met kleine kinderen is niet zo’n genot

Boek goedkope vluchten vanuit Brussel naar Brindisi

Actuele deals voor enkele reizen

 
Alleen een enkele reis nodig? Hier zijn een paar van de beste deals voor een enkele reis Brussel naar Brindisi die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden.
16/8vr
directRyanair
2u 25mCRL-BDS
€33
16/8vr
directRyanair
2u 25mCRL-BDS
€34
15/10di
directRyanair
2u 25mCRL-BDS
€35
10/1vr
directRyanair
2u 25mCRL-BDS
€37
12/9do
1 stopWizz Air Malta
17u 30mCRL-BDS
€38
14/10ma
directRyanair
2u 25mCRL-BDS
€39
15/10di
1 stopWizz Air Malta
16u 25mCRL-BDS
€39
12/9do
directRyanair
2u 25mCRL-BDS
€41
10/10do
1 stopWizz Air Malta
17u 30mCRL-BDS
€50
16/10wo
1 stop
6u 35mCRL-BDS
€61

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Lastminute vluchten vanuit Brussel naar Brindisi

Lastminute deals voor vluchten, trein en bus

 
Deze lastminute vliegdeals zijn de goedkoopste vluchten vanuit Brussel naar Brindisi die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden en de komende 10 dagen vertrekken.
18/7do
directRyanair
2u 25mCRL-BDS
23/7di
directRyanair
2u 30mBDS-CRL
€237
18/7do
directRyanair
2u 25mCRL-BDS
23/7di
directRyanair
2u 30mBDS-CRL
€336
16/7di
directRyanair
2u 25mCRL-BDS
18/7do
directRyanair
2u 30mBDS-CRL
€346
17/7wo
directRyanair
2u 25mCRL-BDS
25/7do
directRyanair
2u 30mBDS-CRL
€458
17/7wo
directRyanair
2u 25mCRL-BDS
25/7do
directRyanair
2u 30mBDS-CRL
€459

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Brussel Charleroi (CRL) - Brindisi

Aanbiedingen voor retourvluchten

Brindisi - Brussel Charleroi (CRL)

Kabine-klassen:

€141

Bekijk bestemmingen: