be.kayak.com is ook beschikbaar in het Frans. Voir le site en français
Vind vluchten
Deals
Inzichten
Beste boekmoment
Veelgestelde vragen en tips
Directe vluchten
Vliegmaatschappijen

CRL - CIA

Vind goedkope vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Rome Roma Ciampino vanaf €39

Dit is de laagste prijs voor een enkele vlucht die een KAYAK-gebruiker in de afgelopen 72 uur vond voor een vlucht vanuit Brussel naar Roma Ciampino met vertrek op 20/5. Tarieven kunnen veranderen en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle vluchten of reisdatums. Klik op de prijs om het zoeken naar deze deal te herhalen.
1 volwassene
di 21/5
di 28/5

Doorzoek honderden reiswebsites in één keer voor vluchten naar Rome Roma Ciampino

 
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Brussel naar Rome.
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Brussel naar Rome.
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 43.717.470 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Bespaar 22% of meerVergelijk meerdere reiswebsites met één zoekopdracht

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Goedkope vliegdeals vanuit Brussel naar Roma Ciampino (CRL-CIA)

Hier zijn een paar van de beste deals van de populairste vliegmaatschappijen die onlangs op KAYAK zijn gevonden voor retourvluchten vanuit Brussel naar Roma Ciampino die de komende maanden vertrekken. Hoewel deze vluchten de afgelopen 72 uur op KAYAK beschikbaar waren, kunnen prijzen en beschikbaarheid veranderen en deals verlopen.
Ontdek de beste prijzen en deals door je reisdatums te kiezen.
Kies je datums
19:15 - 21:15CRL-CIA
2u 00mdirect
06:05 - 08:15CIA-CRL
2u 10mdirect
€44Ryanair
Deal vinden
wo 12 jun. - vr 21 jun.
18:00 - 20:00CRL-CIA
2u 00mdirect
16:40 - 18:50CIA-CRL
2u 10mdirect
€47Ryanair
Deal vinden
do 13 jun. - wo 19 jun.
06:30 - 08:30CRL-CIA
2u 00mdirect
06:05 - 08:15CIA-CRL
2u 10mdirect
€52Ryanair
Deal vinden
ma 13 mei. - vr 17 mei.
07:40 - 09:40CRL-CIA
2u 00mdirect
16:40 - 18:50CIA-CRL
2u 10mdirect
€53Ryanair
Deal vinden
di 11 jun. - wo 19 jun.
19:50 - 21:50CRL-CIA
2u 00mdirect
06:05 - 08:15CIA-CRL
2u 10mdirect
€56Ryanair
Deal vinden
zo 9 jun. - vr 21 jun.
17:40 - 19:40CRL-CIA
2u 00mdirect
06:05 - 08:15CIA-CRL
2u 10mdirect
€57Ryanair
Deal vinden
za 8 jun. - vr 21 jun.
19:15 - 21:15CRL-CIA
2u 00mdirect
20:25 - 22:35CIA-CRL
2u 10mdirect
€58Ryanair
Deal vinden
wo 12 jun. - do 20 jun.
18:00 - 20:00CRL-CIA
2u 00mdirect
10:05 - 12:15CIA-CRL
2u 10mdirect
€59Ryanair
Deal vinden
do 13 jun. - di 25 jun.
08:20 - 15:20CRL-CIA
7u 00m1 stop
15:55 - 07:45CIA-CRL
15u 50m1 stop
€229Wizz Air Malta
Deal vinden
zo 9 jun. - wo 12 jun.
08:20 - 15:20CRL-CIA
7u 00m1 stop
15:50 - 07:45CIA-CRL
15u 55m1 stop
€234Wizz Air Malta
Deal vinden
do 23 mei. - za 25 mei.

Vluchten vanuit Brussel naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Brussel naar Roma Ciampino om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste maand om vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Luchthaven van Rome Roma Ciampino te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Rome Roma Ciampino naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL), verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om van vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Luchthaven van Rome Roma Ciampino te vliegen is januari, wanneer de tickets gemiddeld €51 kosten. De duurste maanden daarentegen, zijn mei en april, wanneer een ticket gemiddeld respectievelijk €184 en €181 kost.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Luchthaven van Rome Roma Ciampino moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL)naar Luchthaven van Rome Roma Ciampino verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om voor de vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Luchthaven van Rome Roma Ciampino, een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, kun je het beste ongeveer 2 dagen voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 55 dagen voor vertrek boeken.

Welke vliegmaatschappijen bieden de voordeligste vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Rome Roma Ciampino?

De goedkoopste prijs voor de route voor elke vliegmaatschappij aangeklikt door KAYAK-gebruikers in de afgelopen 72 uur.
De beste deals voor een tickets voor een enkele reis die KAYAK-gebruikers in de afgelopen 3 dagen hebben gevonden, waren met Ryanair (€39) en Wizz Air Malta (€90). De goedkoopste retourtickets zijn gevonden met Ryanair (€44) en Wizz Air Malta (€229).

Welke vliegmaatschappijen non-stop tussen Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en Luchthaven van Rome Roma Ciampino?

Vliegmaatschappij- en prijsgegevens zijn verzameld uit de zoekresultaten van KAYAK van de afgelopen 2 weken voor vluchten vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Luchthaven van Rome Roma Ciampino.
Er is slechts één vliegmaatschappij die rechtstreeks vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Luchthaven van Rome Roma Ciampino vliegt en dat is Ryanair. De beste deal die werd gevonden voor een enkele reis vanaf Ryanair voor de route kost €36.

Hoeveel vluchten zijn er dagelijks tussen Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en Luchthaven van Rome Roma Ciampino?

Ieder dag zijn er tusssen 1 en 2 rechtstreekse vluchten die vertrekken vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en landen in Luchthaven van Rome Roma Ciampino, met een gemiddelde vluchtduur van 2u 00m. De meest gebruikelijke vertrektijd is 06:00 en de meeste vluchten vertrekken 's ochtends. Iedere week zijn er 8 vluchten. De meest gebruikelijke dag van vertrek is vrijdag, wanneer 25% van alle wekelijkse vluchten vertrekt. De minste vluchten vertrekken op maandag.

Welke reisklasse-opties zijn er voor vluchten tussen Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en Luchthaven van Rome Roma Ciampino?

De gemiddelde prijs van vluchten voor elke reisklasse voor de route, die gebruikers de afgelopen 2 weken op KAYAK zochten.
Er is slechts één cabine-klasse optie beschikbaar voor de route, en dat is Economy. Zoek op KAYAK om de nieuwste prijzen en beschikbaarheid te vinden voor alle reisklassetarieven, die per vliegmaatschappij verschillen.

Hoe lang duurt een vlucht van Brussel Charleroi (CRL) naar Rome Roma Ciampino?

Directe vluchten vanuit Brussel Charleroi (CRL) naar Rome Roma Ciampino duren over het algemeen 2u 00m. De vliegafstand tussen de twee steden is 1.846 km.

Wat is het vroegste vertrekmoment van Brussel Charleroi (CRL) naar Rome Roma Ciampino?

Vroege vogels kunnen de eerste vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) nemen om 06:30 en landen dan in Luchthaven van Rome Roma Ciampino om 08:30.

Wat is het laatste vertrekmoment van Brussel Charleroi (CRL) naar Rome Roma Ciampino?

Als je liever 's nachts vliegt, dan vertrekt de laatste vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Luchthaven van Rome Roma Ciampino om 19:50 en landt om 21:50.

Goed om te weten

Laagseizoen

november

Hoogseizoen

juni

Goedkoopste vlucht

€39
Beste tijd om de massa te ontvluchten met een gemiddelde daling in prijs van 40%.
Populairste tijd om te vliegen en de prijzen zijn ook 12% lager dan gemiddeld.
Vlucht van Brussel Charleroi (CRL) naar Rome Roma Ciampino

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Brussel naar Roma Ciampino

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Brussel naar Roma Ciampino te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Rome Roma Ciampino

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Brussel Charleroi (CRL) naar Rome Roma Ciampino?

  De Boeing 737-800 Passenger/BBJ2 (winglets) is het vliegtuigmodel dat het vaakst vliegt op de vluchtroute van Brussel Charleroi (CRL) naar Rome Roma Ciampino.

 • Op welke dagen kan ik rechtstreeks vliegen van Brussel Charleroi (CRL) naar Rome Roma Ciampino?

  Er zijn geen dagelijkse rechtstreekse vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Rome Roma Ciampino.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Rome Roma Ciampino?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Rome Roma Ciampino.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Brussel Charleroi (CRL) naar Rome Roma Ciampino te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Brussel Charleroi (CRL) naar Rome Roma Ciampino binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Rome Roma Ciampino?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Rome Roma Ciampino vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Brussel Charleroi (CRL) met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Brussel Charleroi (CRL) naar Rome Roma Ciampino?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Rome Roma Ciampino van Brussel Charleroi (CRL) vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

De beste tips voor het vinden van een goedkope vlucht vanuit Brussel Charleroi (CRL)

 • Op zoek naar een goedkope vlucht? 25% van onze gebruikers heeft vluchten voor deze route gevonden voor €105 of minder voor een retour.

Vlieg je liever non-stop van Brussel Charleroi (CRL) naar Rome Roma Ciampino?

Ontdek welke vliegmaatschappijen rechtstreeks vanuit Brussel Charleroi (CRL) naar Roma Ciampino vliegen en op welke dagen en boek rechtstreekse vluchten.

Rechtstreekse heenvluchten

Brussel Charleroi (CRL) naar Rome Roma Ciampino

maandag

Ryanair

Ryanair

dinsdag

Ryanair

Ryanair

woensdag

Ryanair

Ryanair

donderdag

Ryanair

Ryanair

vrijdag

Ryanair

Ryanair

zaterdag

Ryanair

Ryanair

zondag

Ryanair

Ryanair

Meer rechtstreekse vluchten

Rechtstreekse retourvluchten

Rome Roma Ciampino naar Brussel Charleroi (CRL)

maandag

Ryanair

Ryanair

dinsdag

Ryanair

Ryanair

woensdag

Ryanair

Ryanair

donderdag

Ryanair

Ryanair

vrijdag

Ryanair

Ryanair

zaterdag

Ryanair

Ryanair

zondag

Ryanair

Ryanair

Meer rechtstreekse vluchten
Meer rechtstreekse vluchten

Beste vliegmaatschappij voor vluchten vanuit Brussel naar Roma Ciampino

 
Bekijk geverifieerde KAYAK-klantbeoordelingen voor vliegmaatschappijen die vanuit Brussel naar Rome viegen. De scores van vliegmaatschappijen zijn samengesteld uit alle beoordelingen die door passagiers op KAYAK zijn achtergelaten nadat ze met een vliegmaatschappij hebben gevlogen. KAYAK toont geen beoordelingen die ouder zijn dan 5 jaar.Lees hoe KAYAK beoordelingen verzamelt.
Hulp nodig bij het kiezen van een vliegmaatschappij om vanuit Brussel naar Roma Ciampino te vliegen? KAYAK-beoordelingen geven iedere vliegmaatschappij een algehele score op basis van allerlei factoren, zoals comfort, boarding, in-flight entertainment en meer, om je beslissing makkelijker te maken. Bekijk hoe vliegmaatschappijen scoren op basis van geverifieerde KAYAK-klantbeoordelingen.
6,8
RyanairGemiddelde score op basis van 6179 beoordelingen
7,5crew
6,4comfort
5,7entertainment
6,7boarding
6,1food
Vliegmaatschappij beoordeling

Boarding was heel chaotisch. Geen duidelijke scheiding van de rijen tussen priorety en niet priorety. Bovenbakken zaten snel vol ondanks dat je extra moest betalen.

8,0 UitstekendRobert, apr. 2024CRL - ARN
Lees meer over Ryanair-beoordelingen

Boarding was heel chaotisch. Geen duidelijke scheiding van de rijen tussen priorety en niet priorety. Bovenbakken zaten snel vol ondanks dat je extra moest betalen.

Weer vertraging. Niet altijd jullie schuld. Maar lang staan wachten met kleine kinderen is niet zo’n genot

Boek goedkope vluchten vanuit Brussel naar Rome

Actuele deals voor enkele vluchten

 
Alleen een enkele reis nodig? Hier zijn een paar van de beste deals voor een enkele reis Brussel naar Rome die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden.
20/5ma
directRyanair
2u 00mCRL-CIA
€39
28/7zo
directRyanair
2u 00mCRL-CIA
€40
20/6do
directRyanair
2u 00mCRL-CIA
€41
10/5vr
directRyanair
2u 00mCRL-CIA
€42
17/10do
1 stopWizz Air Malta
7u 00mCRL-CIA
€90
16/10wo
1 stopWizz Air Malta
7u 00mCRL-CIA
€91
3/5vr
2 stops
25u 35mCRL-CIA
€175
9/5do
1 stopWizz Air
22u 50mCRL-CIA
€177
9/5do
1 stopWizz Air
22u 50mCRL-CIA
€178
4/5za
2 stops
32u 25mCRL-CIA
€210

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Lastminute vluchten vanuit Brussel naar Roma Ciampino

Lastminute deals voor vluchten, trein en bus

 
Deze lastminute vliegdeals zijn de goedkoopste vluchten vanuit Brussel naar Rome die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden en de komende 10 dagen vertrekken.
22/4ma
directRyanair
2u 00mCRL-CIA
26/4vr
directRyanair
2u 10mCIA-CRL
€130
25/4do
directRyanair
2u 00mCRL-CIA
28/4zo
directRyanair
2u 10mCIA-CRL
€144
22/4ma
directRyanair
2u 00mCRL-CIA
25/4do
directRyanair
2u 10mCIA-CRL
€190
24/4wo
directRyanair
2u 00mCRL-CIA
28/4zo
directRyanair
2u 10mCIA-CRL
€286
21/4zo
meerdere bestemmingenWizz Air Malta
7u 00mCRL-CIA
23/4di
meerdere bestemmingenWizz Air Malta
15u 55mCIA-CRL
€475

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Brussel Charleroi (CRL) - Rome Roma Ciampino

Aanbiedingen voor retourvluchten

Rome Roma Ciampino - Brussel Charleroi (CRL)

Kabine-klassen:

€80