BRU - EOH

Vind goedkope vliegtickets van Brussel naar Medellín Enrique Olaya Herrera vanaf €639

Dit is de laagste prijs voor een enkele vlucht die een KAYAK-gebruiker in de afgelopen 72 uur vond met een zoekopdracht naar een vlucht die op 25/10 vertrekt. Tarieven kunnen veranderen en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle vluchten of reisdatums. Klik op de prijs om de zoekopdracht voor deze deal uit te voeren.
1 volwassene
Economy
di 31/10
di 7/11
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 42.686.282 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Goed om te weten

Goedkoopste vlucht

€639
Vlucht van Brussel naar Medellín Enrique Olaya Herrera

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Brussel naar Enrique Olaya Herrera

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Brussel naar Enrique Olaya Herrera te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.
Gemiddelde prijs per maand
Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Medellín naar Brussel, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
Prijsontwikkeling voor reisdatum
Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Brusselnaar Medellín verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Brussel naar Medellín Enrique Olaya Herrera

 • Wat is de goedkoopste dag van de week om te vliegen van Brussel naar Medellín Enrique Olaya Herrera?

  Als je vliegt van Brussel naar Medellín Enrique Olaya Herrera kun je overwegen op een zondag te vertrekken en zondag te vermijden als je op zoek bent naar de beste tarieven. Voor je terugreis naar Brussel vind je de beste tarieven op een zondag en de duurste op een zondag.

 • Wat is het vroegste vertrekmoment van Brussel naar Medellín Enrique Olaya Herrera?

  De eerste vlucht naar Medellín Enrique Olaya Herrera vertrekt vanaf Brussel om om 05:00.

 • Wat is het laatste vertrekmoment van Brussel naar Medellín Enrique Olaya Herrera?

  De laatste vlucht naar Medellín Enrique Olaya Herrera vertrekt vanaf Brussel om om 17:20.

 • Welke vliegmaatschappijen vliegen rechtstreeks tussen Brussel en Medellín Enrique Olaya Herrera?

  Er zijn geen rechtstreekse vluchten tussen Brussel en Medellín Enrique Olaya Herrera.

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Brussel naar Medellín Enrique Olaya Herrera?

  We hebben die gegevens helaas niet voor deze specifieke route.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Brussel naar Medellín Enrique Olaya Herrera?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Brussel naar Medellín Enrique Olaya Herrera.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Brussel naar Medellín Enrique Olaya Herrera te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Brussel naar Medellín Enrique Olaya Herrera binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Brussel naar Medellín Enrique Olaya Herrera?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Medellín Enrique Olaya Herrera vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Brussel met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Brussel naar Medellín Enrique Olaya Herrera?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Medellín Enrique Olaya Herrera van Brussel vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Boek goedkope vluchten vanuit Brussel naar Medellín

Actuele deals voor enkele vluchten

 
Alleen een enkele reis nodig? Hier zijn een paar van de beste deals voor een enkele reis Brussel naar Medellín die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden.
25/10wo
3 stopsDiverse Maatschappijen
39u 20mBRU-EOH
€639
30/10ma
3 stopsDiverse Maatschappijen
38u 10mBRU-EOH
€657
25/10wo
2 stopsDiverse Maatschappijen
27u 30mBRU-EOH
€663
30/10ma
2 stopsDiverse Maatschappijen
41u 35mBRU-EOH
€682

Zoek op stops

Zoek op prijs

Brussel - Medellín Enrique Olaya Herrera