BRU - KOS

Vind goedkope vliegtickets van Brussel naar Preah Seihanouk vanaf €3.876

Dit is de laagste prijs voor een retourvlucht die een KAYAK-gebruiker in de afgelopen 72 uur vond met een zoekopdracht naar een vlucht die op 6/1 vertrekt. Tarieven kunnen veranderen en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle vluchten of reisdatums. Klik op de prijs om de zoekopdracht voor deze deal uit te voeren.
1 volwassene
Economy
do 2/11
do 9/11
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 44.105.490 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Wat kost de goedkoopste vlucht vanuit Brussel naar Preah Seihanouk?

Hier zijn een paar van de beste deals van de populairste vliegmaatschappijen die onlangs op KAYAK zijn gevonden voor retourvluchten vanuit Brussel naar Preah Seihanouk die de komende maanden vertrekken. Hoewel deze vluchten de afgelopen 72 uur op KAYAK beschikbaar waren, kunnen prijzen en beschikbaarheid veranderen en deals verlopen.
14:55 - 09:35BRU-KOS
36u 40m2 stops
10:45 - 13:20KOS-BRU
32u 35m2 stops
€3.876Diverse Maatschappijen
Deal vinden
za 6 jan. - za 13 jan.
14:55 - 09:35BRU-KOS
36u 40m2 stops
10:45 - 13:20KOS-BRU
32u 35m2 stops
€3.954Diverse Maatschappijen
Deal vinden
vr 5 jan. - za 13 jan.

Goed om te weten

Goedkoopste vlucht

€3.876
Vlucht van Brussel naar Preah Seihanouk

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Brussel naar Preah Seihanouk

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Brussel naar Preah Seihanouk te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.
Gemiddelde prijs per maand
Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Preah Seihanouk naar Brussel, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
Prijsontwikkeling voor reisdatum
Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Brusselnaar Preah Seihanouk verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Brussel naar Preah Seihanouk

 • Hoe lang duurt een vlucht van Brussel naar Preah Seihanouk?

  Er zijn geen directe vluchten van Brussel naar Preah Seihanouk. De snelste reis duurt 36u 40m.

 • Wat is de goedkoopste dag van de week om te vliegen van Brussel naar Preah Seihanouk?

  Als je op zoek bent naar een vluchtdeal van Brussel naar Preah Seihanouk, kijk dan naar vertrek op dinsdagen en vermijd vertrek op een dinsdag, want dit is doorgaans de duurste dag. Als je terugvliegt vanuit Preah Seihanouk is dinsdag de goedkoopste dag om te vliegen en dinsdag de duurste.

 • Wat is het vroegste vertrekmoment van Brussel naar Preah Seihanouk?

  De eerste vlucht naar Preah Seihanouk vertrekt vanaf Brussel om om 21:55.

 • Wat is het laatste vertrekmoment van Brussel naar Preah Seihanouk?

  De laatste vlucht naar Preah Seihanouk vertrekt vanaf Brussel om om 21:55.

 • Welke vliegmaatschappijen vliegen rechtstreeks tussen Brussel en Preah Seihanouk?

  Er zijn geen rechtstreekse vluchten tussen Brussel en Preah Seihanouk.

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Brussel naar Preah Seihanouk?

  We hebben die gegevens helaas niet voor deze specifieke route.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Brussel naar Preah Seihanouk?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Brussel naar Preah Seihanouk.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Brussel naar Preah Seihanouk te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Brussel naar Preah Seihanouk binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Brussel naar Preah Seihanouk?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Preah Seihanouk vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Brussel met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Brussel naar Preah Seihanouk?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Preah Seihanouk van Brussel vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Brussel - Preah Seihanouk

Aanbiedingen voor retourvluchten

Preah Seihanouk - Brussel

Kabine-klassen: