BRU - TAO

Vind goedkope vluchten van Brussel naar Qingdao

1 volwassene
Economy
wo 1/11
wo 8/11
Waarom kiezen voor KAYAK

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Brussel naar Qingdao

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Brussel naar Qingdao te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.
Gemiddelde prijs per maand
Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Qingdao naar Brussel, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
Prijsontwikkeling voor reisdatum
Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Brusselnaar Qingdao verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Brussel naar Qingdao

 • Wat is de goedkoopste dag van de week om te vliegen van Brussel naar Qingdao?

  Als je vliegt van Brussel naar Qingdao kun je overwegen op een maandag te vertrekken en maandag te vermijden als je op zoek bent naar de beste tarieven. Voor je terugreis naar Brussel vind je de beste tarieven op een maandag en de duurste op een maandag.

 • Welke vliegmaatschappijen vliegen rechtstreeks tussen Brussel en Qingdao?

  Er zijn geen rechtstreekse vluchten tussen Brussel en Qingdao.

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Brussel naar Qingdao?

  We hebben die gegevens helaas niet voor deze specifieke route.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Brussel naar Qingdao?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Brussel naar Qingdao.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Brussel naar Qingdao te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Brussel naar Qingdao binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Brussel naar Qingdao?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Qingdao vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Brussel met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Brussel naar Qingdao?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Qingdao van Brussel vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Beste vliegmaatschappij voor vluchten vanuit Brussel naar Qingdao

 
Bekijk geverifieerde KAYAK-klantbeoordelingen voor vliegmaatschappijen die vanuit Brussel naar Qingdao viegen. De scores van vliegmaatschappijen zijn samengesteld uit alle beoordelingen die door passagiers op KAYAK zijn achtergelaten nadat ze met een vliegmaatschappij hebben gevlogen. KAYAK toont geen beoordelingen die ouder zijn dan 5 jaar.
Hulp nodig met het kiezen van een vliegmaatschappij waarmee je vanuit Brussel naar Qingdao kunt vliegen? De KAYAK-beoordelingen geven iedere vliegmaatschappij een algehele score op basis van een allerlei factoren, zoals comfort, boarding, in-flight entertainment en meer, om je beslissing makkelijker te maken. Bekijk vliegmaatschappijen op basis van de KAYAK-beoordelingen.
6,5
China EasternGemiddelde score op basis van 6639 beoordelingen
63entertainment
67boarding
66comfort
60food
70crew
66overall
Vliegmaatschappij beoordeling
Nadelen: "We got up early to catch this flight with the idea to be at our destination during afternoon. Unfortunately plane turned around just before landing. In the end we waited the day on airport. We did not hear anything. In the afternoon we got a different flight, but not food, because we got our sandwiches already. Needless to say we wasted our whole day. Thanks China Eastern!"
Lees meer over China Eastern
Nadelen: "We got up early to catch this flight with the idea to be at our destination during afternoon. Unfortunately plane turned around just before landing. In the end we waited the day on airport. We did not hear anything. In the afternoon we got a different flight, but not food, because we got our sandwiches already. Needless to say we wasted our whole day. Thanks China Eastern!"

Boek goedkope vluchten vanuit Brussel naar Qingdao

Vliegdeals voor enkele reis

meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
13604 kmBRU-TAO

Zoek op stops

Brussel - Qingdao

Kabine-klassen:

Bekijk bestemmingen: