Vind vluchten
Deals
Inzichten
Beste boekmoment
Veelgestelde vragen en tips
Directe vluchten
Vliegmaatschappijen

LHR - BRU

Vind goedkope vliegtickets van Londen Heathrow naar Brussel-Nationaal vanaf €55

Dit is de laagste prijs voor een enkele vlucht die een KAYAK-gebruiker in de afgelopen 72 uur vond voor een vlucht vanuit Londen Heathrow naar Brussel met vertrek op 25/9. Tarieven kunnen veranderen en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle vluchten of reisdatums. Klik op de prijs om het zoeken naar deze deal te herhalen.
1 volwassene
0 tassen
zo 14/7
zo 21/7

Doorzoek honderden reiswebsites in één keer voor vluchten naar Brussel-Nationaal

 
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Londen naar Brussel.
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Londen naar Brussel.
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 44.216.777 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Bespaar 23% of meerVergelijk meerdere reiswebsites met één zoekopdracht

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Goedkope vliegdeals vanuit Londen Heathrow naar Brussel (LHR-BRU)

Hier zijn een paar van de beste deals van de populairste vliegmaatschappijen die onlangs op KAYAK zijn gevonden voor retourvluchten vanuit Londen Heathrow naar Brussel die de komende maanden vertrekken. Hoewel deze vluchten de afgelopen 72 uur op KAYAK beschikbaar waren, kunnen prijzen en beschikbaarheid veranderen en deals verlopen.
Ontdek de beste prijzen en deals door je reisdatums te kiezen.
Kies je datums
17:30 - 19:45LHR-BRU
1u 15mdirect
14:50 - 15:05BRU-LHR
1u 15mdirect
€103British Airways
Deal vinden
wo 6 nov. - za 9 nov.
06:30 - 08:45LHR-BRU
1u 15mdirect
14:50 - 15:05BRU-LHR
1u 15mdirect
€105British Airways
Deal vinden
za 7 dec. - za 7 dec.
11:05 - 13:10LHR-BRU
1u 05mdirect
21:20 - 21:35BRU-LHR
1u 15mdirect
€135Brussels Airlines
Deal vinden
vr 13 sep. - vr 20 sep.
16:40 - 18:50LHR-BRU
1u 10mdirect
20:40 - 20:55BRU-LHR
1u 15mdirect
vr 12 jul. - ma 15 jul.
17:50 - 20:00LHR-BRU
1u 10mdirect
21:10 - 21:20BRU-LHR
1u 10mdirect
di 10 sep. - do 12 sep.
07:45 - 09:45LHR-BRU
1u 00mdirect
21:20 - 21:35BRU-LHR
1u 15mdirect
€149Brussels Airlines
Deal vinden
do 11 jul. - do 18 jul.
08:55 - 17:50LHR-BRU
7u 55m1 stop
18:45 - 13:00BRU-LHR
19u 15m1 stop
€182SWISS
Deal vinden
vr 1 nov. - ma 4 nov.
06:00 - 17:50LHR-BRU
10u 50m1 stop
14:55 - 21:40BRU-LHR
7u 45m2 stops
€213SWISS
Deal vinden
vr 1 nov. - ma 4 nov.
19:30 - 09:20LHR-BRU
12u 50m1 stop
14:30 - 17:40BRU-LHR
4u 10m1 stop
€217Scandinavian Airlines
Deal vinden
ma 15 jul. - do 18 jul.
17:30 - 10:15LHR-BRU
15u 45m1 stop
20:35 - 09:20BRU-LHR
13u 45m1 stop
€246Scandinavian Airlines
Deal vinden
do 17 okt. - zo 20 okt.

Vluchten vanuit Londen Heathrow naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Londen Heathrow naar Brussel om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste dag van de week om te vliegen van Londen Heathrow naar Brussel-Nationaal?

De gemiddelde prijs voor alle vluchten vanuit Luchthaven van Londen Heathrow naar Luchthaven van Brussel-Nationaal op KAYAK waarop iedere dag werd geklikt in de afgelopen 12 maanden.
Als je vliegt van Londen Heathrow naar Brussel-Nationaal kun je overwegen op een donderdag te vertrekken en dinsdag te vermijden als je op zoek bent naar de beste tarieven. Voor je terugreis naar Londen Heathrow vind je de beste tarieven op een zondag en de duurste op een zaterdag.

Wat is de goedkoopste maand om vanuit Luchthaven van Londen Heathrow naar Luchthaven van Brussel-Nationaal te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Brussel-Nationaal naar Luchthaven van Londen Heathrow, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om van vanuit Luchthaven van Londen Heathrow naar Luchthaven van Brussel-Nationaal te vliegen is januari, wanneer de tickets gemiddeld €120 kosten. De duurste maanden daarentegen, zijn juli en mei, wanneer een ticket gemiddeld respectievelijk €179 en €167 kost.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht vanuit Luchthaven van Londen Heathrow naar Luchthaven van Brussel-Nationaal moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Londen Heathrownaar Luchthaven van Brussel-Nationaal verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om voor de vlucht vanuit Luchthaven van Londen Heathrow naar Luchthaven van Brussel-Nationaal, een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, kun je het beste ongeveer 3 weken voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 81 dagen voor vertrek boeken.

Welke vliegmaatschappijen bieden de voordeligste vluchten van Londen Heathrow naar Brussel-Nationaal?

De goedkoopste prijs voor de route voor elke vliegmaatschappij aangeklikt door KAYAK-gebruikers in de afgelopen 72 uur.
In de afgelopen 72 uur zijn de beste deals voor retourtickets van Londen Heathrow naar Brussel-Nationaal gevonden met British Airways (€103) en Brussels Airlines (€134). British Airways biedt de goedkoopste enkele vlucht aan voor €55.

Welke vliegmaatschappijen non-stop tussen Luchthaven van Londen Heathrow en Luchthaven van Brussel-Nationaal?

Vliegmaatschappij- en prijsgegevens zijn verzameld uit de zoekresultaten van KAYAK van de afgelopen 2 weken voor vluchten vanuit Luchthaven van Londen Heathrow naar Luchthaven van Brussel-Nationaal.
Er zijn 2 vliegmaatschappijen die non-stop vliegen vanuit Luchthaven van Londen Heathrow naar Luchthaven van Brussel-Nationaal. Dit zijn British Airways en Brussels Airlines. De goedkoopste vliegmaatschappij voor deze route is Brussels Airlines, met de beste deal voor een enkele reis voor €110. Doorgaans vind je de beste prijzen op deze route bij British Airways.

Hoeveel vluchten zijn er dagelijks tussen Luchthaven van Londen Heathrow en Luchthaven van Brussel-Nationaal?

Ieder dag zijn er tusssen 6 en 9 rechtstreekse vluchten die vertrekken vanuit Luchthaven van Londen Heathrow en landen in Luchthaven van Brussel-Nationaal, met een gemiddelde vluchtduur van 1u 07m. De meest gebruikelijke vertrektijd is 07:00 en de meeste vluchten vertrekken 's ochtends. Iedere week zijn er 51 vluchten. De meest gebruikelijke dag van vertrek is donderdag, wanneer 18% van alle wekelijkse vluchten vertrekt. De minste vluchten vertrekken op zaterdag.

Welke reisklasse-opties zijn er voor vluchten tussen Luchthaven van Londen Heathrow en Luchthaven van Brussel-Nationaal?

De gemiddelde prijs van vluchten voor elke reisklasse voor de route, die gebruikers de afgelopen 2 weken op KAYAK zochten.
Er is slechts één cabine-klasse optie beschikbaar voor de route, en dat is Economy. Zoek op KAYAK om de nieuwste prijzen en beschikbaarheid te vinden voor alle reisklassetarieven, die per vliegmaatschappij verschillen.

Hoe lang duurt een vlucht van Londen Heathrow naar Brussel-Nationaal?

Een directe vlucht van Londen Heathrow naar Brussel-Nationaal duurt doorgaans 1u 00m. De reis overbrugt een afstand van 563 km.

Wat is het vroegste vertrekmoment van Londen Heathrow naar Brussel-Nationaal?

Vroege vogels kunnen de eerste vlucht vanuit Luchthaven van Londen Heathrow nemen om 06:50 en landen dan in Luchthaven van Brussel-Nationaal om 08:50.

Wat is het laatste vertrekmoment van Londen Heathrow naar Brussel-Nationaal?

Als je liever 's nachts vliegt, dan vertrekt de laatste vlucht vanuit Luchthaven van Londen Heathrow naar Luchthaven van Brussel-Nationaal om 18:15 en landt om 20:25.

Goed om te weten

Laagseizoen

januari

Hoogseizoen

december

Goedkoopste vlucht

€55
Beste tijd om de massa te ontvluchten met een gemiddelde daling in prijs van 16%.
Populairste tijd om te vliegen met een gemiddelde toename in prijs van 1%.
Vlucht van Londen Heathrow naar Brussel-Nationaal

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Londen Heathrow naar Brussel

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Londen Heathrow naar Brussel te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Londen Heathrow naar Brussel-Nationaal

 • Welke luchthavens kan ik gebruiken wanneer ik vlieg van Londen Heathrow naar Brussel-Nationaal?

  Londen Heathrow en Brussel-Nationaal hebben allebei 1 hoofdluchthaven. Je vertrekt vanuit Londen Heathrow vanaf Londen Heathrow en komt aan op Brussel-Nationaal.

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Londen Heathrow naar Brussel-Nationaal?

  De Airbus A319 is het vliegtuigmodel dat het vaakst vliegt op de vluchtroute van Londen Heathrow naar Brussel-Nationaal.

 • Welke luchtvaartallianties bieden vluchten aan van Londen Heathrow naar Brussel-Nationaal?

  oneworld, en Star Alliance zijn de luchtvaarallianties met vluchten tussen Londen Heathrow en Brussel-Nationaal. oneworld wordt het meest gekozen voor deze route.

 • Op welke dagen kan ik rechtstreeks vliegen van Londen Heathrow naar Brussel-Nationaal?

  Er zijn geen dagelijkse rechtstreekse vluchten van Londen Heathrow naar Brussel-Nationaal.

 • Wat is de beste vliegmaatschappij voor vluchten vanuit Londen naar Brussel, Brussels Airlines of British Airways?

  De twee vliegmaatschappijen die het populairste zijn bij KAYAK-gebruikers voor vluchten vanuit Londen naar Brussel zijn Brussels Airlines en British Airways. Met een gemiddelde prijs voor deze route van €168 en een algemene beoordeling van 7,3 is Brussels Airlines de populairste keuze. British Airways is ook een goede keuze voor deze route, met een gemiddelde prijs van €156 en een algemene beoordeling van 6,7.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Londen Heathrow naar Brussel-Nationaal?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Londen Heathrow naar Brussel-Nationaal.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Londen Heathrow naar Brussel-Nationaal te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Londen Heathrow naar Brussel-Nationaal binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Londen Heathrow naar Brussel-Nationaal?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Brussel-Nationaal vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Londen Heathrow met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Londen Heathrow naar Brussel-Nationaal?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Brussel-Nationaal van Londen Heathrow vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

De beste tips van KAYAK om een goedkope vliegticket vanuit Luchthaven van Londen Heathrow naar Luchthaven van Brussel-Nationaal te vinden

 • Op zoek naar een goedkope vlucht? 25% van onze gebruikers heeft vluchten voor deze route gevonden voor €119 of minder voor een enkele reis en voor €168 of minder voor een retour.

Vlieg je liever non-stop van Londen Heathrow naar Brussel-Nationaal?

Ontdek welke vliegmaatschappijen rechtstreeks vanuit Londen Heathrow naar Brussel-Nationaal vliegen en op welke dagen en boek rechtstreekse vluchten.

Rechtstreekse heenvluchten

Londen Heathrow naar Brussel-Nationaal

maandag

Air Canada,American Airlines,British Airways+7 andere

Air Canada,American Airlines+8 andere

dinsdag

Air Canada,American Airlines,British Airways+7 andere

Air Canada,American Airlines+8 andere

woensdag

ANA,Air Canada,American Airlines+8 andere

ANA,Air Canada+9 andere

donderdag

Air Canada,American Airlines,British Airways+7 andere

Air Canada,American Airlines+8 andere

vrijdag

Air Canada,American Airlines,British Airways+7 andere

Air Canada,American Airlines+8 andere

zaterdag

ANA,Air Canada,American Airlines+8 andere

ANA,Air Canada+9 andere

zondag

Air Canada,American Airlines,British Airways+7 andere

Air Canada,American Airlines+8 andere

Meer rechtstreekse vluchten

Rechtstreekse retourvluchten

Brussel-Nationaal naar Londen Heathrow

maandag

Air Canada,American Airlines,British Airways+7 andere

Air Canada,American Airlines+8 andere

dinsdag

Air Canada,American Airlines,British Airways+7 andere

Air Canada,American Airlines+8 andere

woensdag

ANA,Air Canada,American Airlines+8 andere

ANA,Air Canada+9 andere

donderdag

Air Canada,American Airlines,British Airways+7 andere

Air Canada,American Airlines+8 andere

vrijdag

Air Canada,American Airlines,British Airways+7 andere

Air Canada,American Airlines+8 andere

zaterdag

ANA,Air Canada,American Airlines+8 andere

ANA,Air Canada+9 andere

zondag

Air Canada,American Airlines,British Airways+7 andere

Air Canada,American Airlines+8 andere

Meer rechtstreekse vluchten
Meer rechtstreekse vluchten

Beste vliegmaatschappij voor vluchten vanuit Londen Heathrow naar Brussel

 
Bekijk geverifieerde KAYAK-klantbeoordelingen voor vliegmaatschappijen die vanuit Londen naar Brussel viegen. De scores van vliegmaatschappijen zijn samengesteld uit alle beoordelingen die door passagiers op KAYAK zijn achtergelaten nadat ze met een vliegmaatschappij hebben gevlogen. KAYAK toont geen beoordelingen die ouder zijn dan 5 jaar. Lees hoe KAYAK beoordelingen verzamelt.
Hulp nodig bij het kiezen van een vliegmaatschappij om vanuit Londen Heathrow naar Brussel te vliegen? KAYAK-beoordelingen geven iedere vliegmaatschappij een algehele score op basis van allerlei factoren, zoals comfort, boarding, in-flight entertainment en meer, om je beslissing makkelijker te maken. Bekijk hoe vliegmaatschappijen scoren op basis van geverifieerde KAYAK-klantbeoordelingen.
7,3
Brussels AirlinesGemiddelde score op basis van 511 beoordelingen
8,0Personeel
6,5Maaltijden
7,1Comfort
6,5Entertainment
7,4Boardingsproces
Vliegmaatschappij beoordeling

Als je vergelijkt zoals met Swiss air. Brussels airlines heeft oude toestellen. Je krijgt geen water meer aan boord. Geen attentie. Proppen handbagage zonder te weten of er iets breekbaar inzit. Dit zijn punten waar Swiss wel op let !

4,0 OkéChristophe, jul. 2023BER - BRU
Lees meer over Brussels Airlines-beoordelingen

Als je vergelijkt zoals met Swiss air. Brussels airlines heeft oude toestellen. Je krijgt geen water meer aan boord. Geen attentie. Proppen handbagage zonder te weten of er iets breekbaar inzit. Dit zijn punten waar Swiss wel op let !

A320 europa configuration , no drink or food included, crew makes or breaks experience

Boek goedkope vluchten vanuit Londen naar Brussel

Actuele deals voor enkele reizen

 
Alleen een enkele reis nodig? Hier zijn een paar van de beste deals voor een enkele reis Londen naar Brussel die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden.
25/9wo
directBritish Airways
1u 10mLHR-BRU
€55
9/9ma
directBritish Airways
1u 10mLHR-BRU
€56
3/10do
1 stopVueling
11u 15mLHR-BRU
€74
5/9do
directBrussels Airlines
1u 05mLHR-BRU
€77
28/9za
directBrussels Airlines
1u 00mLHR-BRU
€81
9/9ma
2 stops
23u 05mLHR-BRU
€91
27/8di
1 stop
11u 40mLHR-BRU
€96
9/9ma
1 stopVueling
11u 15mLHR-BRU
€97
5/9do
1 stopSWISS
12u 15mLHR-BRU
€103
24/9di
2 stopsSWISS
9u 05mLHR-BRU
€133

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Lastminute vluchten vanuit Londen Heathrow naar Brussel

Lastminute deals voor vluchten, trein en bus

 
Deze lastminute vliegdeals zijn de goedkoopste vluchten vanuit Londen naar Brussel die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden en de komende 10 dagen vertrekken.
16/6zo
directBritish Airways
1u 10mLHR-BRU
16/6zo
directBritish Airways
1u 10mBRU-LHR
€118
17/6ma
directBrussels Airlines
1u 10mLHR-BRU
28/6vr
directBrussels Airlines
1u 15mBRU-LHR
€152
18/6di
directBrussels Airlines
1u 10mLHR-BRU
28/6vr
directBrussels Airlines
1u 15mBRU-LHR
€156
16/6zo
directBritish Airways
1u 10mLHR-BRU
1/7ma
directBritish Airways
1u 10mBRU-LHR
€160
18/6di
directBrussels Airlines
1u 10mLHR-BRU
27/6do
directBrussels Airlines
1u 15mBRU-LHR
€169
18/6di
meerdere bestemmingenVueling
11u 15mLHR-BRU
19/6wo
meerdere bestemmingenVueling
12u 05mBRU-LHR
€259
19/6wo
meerdere bestemmingenSWISS
12u 15mLHR-BRU
25/6di
meerdere bestemmingenSWISS
5u 30mBRU-LHR
€300
18/6di
meerdere bestemmingenSWISS
11u 25mLHR-BRU
25/6di
meerdere bestemmingenSWISS
8u 00mBRU-LHR
€301
18/6di
meerdere bestemmingenAustrian Airlines
7u 20mLHR-BRU
21/6vr
meerdere bestemmingenAustrian Airlines
14u 05mBRU-LHR
€302
18/6di
meerdere bestemmingenAustrian Airlines
13u 20mLHR-BRU
22/6za
meerdere bestemmingenAustrian Airlines
13u 25mBRU-LHR
€303

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Londen Heathrow - Brussel-Nationaal

Aanbiedingen voor retourvluchten

Brussel-Nationaal - Londen Heathrow

Kabine-klassen:

€276
€155