Vind vluchten
Deals
Inzichten
Beste boekmoment
Veelgestelde vragen en tips

TCI - CRL

Vind goedkope vliegtickets van Santa Cruz de Tenerife naar Brussel Charleroi (CRL) vanaf €116

Dit is de laagste prijs voor een enkele vlucht die een KAYAK-gebruiker in de afgelopen 72 uur vond tijdens het zoeken naar een vertrekkende vlucht vanaf 14/4. Tarieven kunnen veranderen en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle vluchten of reisdatums. Klik op de prijs om de zoekopdracht voor deze deal uit te voeren.
1 volwassene
za 23/3
za 30/3
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 50.407.861 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Vluchten vanuit Santa Cruz de Tenerife naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Santa Cruz de Tenerife naar Brussel om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste vliegroute Santa Cruz de Tenerife naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL)?

De goedkoopste prijs die gebruikers die in de afgelopen 2 weken op KAYAK vonden voor enkele reizen vanuit Santa Cruz de Tenerife naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL).
Onze gegevens laten zien dat de goedkoopste route voor een enkele reis vanuit Santa Cruz de Tenerife naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) €113 kost en tussen Granadilla de Abona en Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) was. Doorgaans vind je de beste prijzen op deze vliegroute. De gemiddelde prijs voor een retourvlucht is voor deze route €94.

Hoeveel vluchten zijn er dagelijks tussen Santa Cruz de Tenerife en Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL)?

Ieder dag zijn er tusssen 1 en 2 rechtstreekse vluchten die vertrekken vanuit Santa Cruz de Tenerife en landen in Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL), met een gemiddelde vluchtduur van 4u 25m. De meest gebruikelijke vertrektijd is 10:00 en de meeste vluchten vertrekken 's ochtends. Iedere week zijn er 7 vluchten. De meest gebruikelijke dag van vertrek is dinsdag, wanneer 29% van alle wekelijkse vluchten vertrekt. De minste vluchten vertrekken op zaterdag.

Welke reisklasse-opties zijn er voor vluchten tussen Santa Cruz de Tenerife en Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL)?

De gemiddelde prijs van vluchten voor elke reisklasse voor de route, die gebruikers de afgelopen 2 weken op KAYAK zochten.
Er is slechts één cabine-klasse optie beschikbaar voor de route, en dat is Economy. Zoek op KAYAK om de nieuwste prijzen en beschikbaarheid te vinden voor alle reisklassetarieven, die per vliegmaatschappij verschillen.

Wat is het vroegste vertrekmoment van Santa Cruz de Tenerife naar Brussel Charleroi (CRL)?

Vroege vogels kunnen de eerste vlucht vanuit Santa Cruz de Tenerife nemen om 10:35 en landen dan in Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) om 16:00.

Wat is het laatste vertrekmoment van Santa Cruz de Tenerife naar Brussel Charleroi (CRL)?

Als je liever 's nachts vliegt, dan vertrekt de laatste vlucht vanuit Santa Cruz de Tenerife naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) om 17:30 en landt om 22:55.

Goed om te weten

Goedkoopste vlucht

€116
Vlucht van Santa Cruz de Tenerife naar Brussel Charleroi (CRL)

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Santa Cruz de Tenerife naar Brussel

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Santa Cruz de Tenerife naar Brussel te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Santa Cruz de Tenerife naar Brussel Charleroi (CRL)

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Santa Cruz de Tenerife naar Brussel Charleroi (CRL)?

  De Boeing 737-800 Passenger/BBJ2 (winglets) is het vliegtuigmodel dat het vaakst vliegt op de vluchtroute van Santa Cruz de Tenerife naar Brussel Charleroi (CRL).

 • Op welke dagen kan ik rechtstreeks vliegen van Santa Cruz de Tenerife naar Brussel Charleroi (CRL)?

  Je kunt op bij dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, en zondag een rechtstreekse vlucht nemen van Santa Cruz de Tenerife naar Brussel Charleroi (CRL).

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Santa Cruz de Tenerife naar Brussel Charleroi (CRL)?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Santa Cruz de Tenerife naar Brussel Charleroi (CRL).

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Santa Cruz de Tenerife naar Brussel Charleroi (CRL) te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Santa Cruz de Tenerife naar Brussel Charleroi (CRL) binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Santa Cruz de Tenerife naar Brussel Charleroi (CRL)?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Brussel Charleroi (CRL) vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Santa Cruz de Tenerife met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Santa Cruz de Tenerife naar Brussel Charleroi (CRL)?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Brussel Charleroi (CRL) van Santa Cruz de Tenerife vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

De beste tips voor het vinden van een goedkope vlucht vanuit Santa Cruz de Tenerife

 • Op zoek naar een goedkope vlucht? 25% van onze gebruikers heeft vluchten voor deze route gevonden voor €122 of minder voor een enkele reis en voor €120 of minder voor een retour.

Boek goedkope vluchten vanuit Santa Cruz de Tenerife naar Brussel

Actuele deals voor enkele vluchten

 
Alleen een enkele reis nodig? Hier zijn een paar van de beste deals voor een enkele reis Santa Cruz de Tenerife naar Brussel die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden.
14/4zo
2 stops
24u 20mTFN-CRL
€116
28/2wo
2 stops
24u 15mTFN-CRL
€142
29/2do
2 stops
36u 00mTFN-CRL
€144
15/3vr
2 stops
16u 25mTFN-CRL
€145
28/2wo
3 stops
25u 05mTFN-CRL
€146
28/2wo
3 stops
25u 05mTFN-CRL
€149
28/2wo
3 stops
25u 05mTFN-CRL
€150
12/4vr
2 stops
35u 25mTFN-CRL
€154
21/3do
2 stops
35u 05mTFN-CRL
€154
5/4vr
2 stops
35u 45mTFN-CRL
€155

Zoek op stops

Zoek op prijs

Vluchten naar Brussel Charleroi (CRL)

Aanbiedingen voor retourvluchten

Brussel Charleroi (CRL) - Santa Cruz de Tenerife

Kabine-klassen:

€94