Vind vluchten
Inzichten
Beste boekmoment
Veelgestelde vragen en tips
Directe vluchten
Vliegmaatschappijen
Deals

Vind goedkope vliegtickets van Zwitserland naar Brussel-Nationaal vanaf €30

Dit is de laagste prijs voor een enkele vlucht die een KAYAK-gebruiker in de afgelopen 72 uur vond voor een vlucht naar Brussel met vertrek op 22/4. Tarieven kunnen veranderen en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle vluchten of reisdatums. Klik op de prijs om het zoeken naar deze deal te herhalen.
1 volwassene
za 30/3
za 6/4

Doorzoek honderden reiswebsites in één keer voor vluchten naar Brussel-Nationaal

 
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten naar Brussel.
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten naar Brussel.
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 50.972.716 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Vluchten naar Brussel - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten naar Brussel om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste vlucht naar Luchthaven Brussel-Nationaal?

Dit zijn de beste prijzen die gebruikers in de afgelopen 72 uur op KAYAK vonden.
Als je naar Luchthaven Brussel-Nationaal vliegt, was de goedkoopste stad om vanuit de te vertrekken in de afgelopen 3 dagen Genève, met vluchten vanaf €28 voor een enkele reis en €55 voor retour. Vluchten vanaf Zürich worden het meest gezocht en beginnen bij €130 voor een retour.

Wat kost een vlucht naar Luchthaven van Brussel-Nationaal?

De gemiddelde en goedkoopste prijs voor alle vluchten naar Luchthaven van Brussel-Nationaal vanuit iedere vertreklocatie die gebruikers de afgelopen maand op KAYAK vonden.
Gemiddeld kost een vlucht naar Luchthaven van Brussel-Nationaal €133. De goedkoopste prijs die in de afgelopen 2 weken op KAYAK werd gevonden, was €40 met een vertrek vanuit Genève. De populairste routes op KAYAK zijn Genève naar Luchthaven van Brussel-Nationaal die gemiddeld €155 kosten en Zürich naar Luchthaven van Brussel-Nationaal die gemiddeld €212 kosten.
Bekijk prijzen vanaf:

Wat is de goedkoopste dag om naar Brussel te vliegen?

De gemiddelde prijs van alle vluchten naar Luchthaven van Brussel-Nationaal die iedere dag op KAYAK werd aangeklikt, gedurende de afgelopen 12 maanden.
Op basis van KAYAK-gegevens is de goedkoopste dag om naar Brussel te vliegen maandag aangezien de tickets dan slechts €136 kunnen kosten. De duurste dag om te vliegen is daarentegen vrijdag met gemiddelde prijzen van €230.

Wat is de goedkoopste maand om naar Luchthaven van Brussel-Nationaal te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten naar Luchthaven van Brussel-Nationaal, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om naar Luchthaven van Brussel-Nationaal te vliegen is december, wanneer tickets voor een enkele vlucht gemiddeld €261 kosten. De duurste maanden om te vliegen daarentegen zijn september en juli, wanneer de gemiddelde prijs voor tickets vanuit Zwitserland respectievelijk €332 en €330 is. Voor retourvluchten is januari de beste maand om te vliegen met een gemiddelde prijs van €107

Wat is het goedkoopste moment van de dag om naar Luchthaven van Brussel-Nationaal te vliegen?

De gemiddelde prijs van alle vluchten naar Luchthaven van Brussel-Nationaal afhankelijk van de vertrektijd, waarop KAYAK-gebruikers de afgelopen 2 weken hebben geklikt.
Het goedkoopste moment van de dag om naar Luchthaven van Brussel-Nationaal te vliegen is meestal 's ochtends, wanneer vluchten gemiddeld €130 kosten. Het duurste moment van de dag om naar Luchthaven van Brussel-Nationaal te vliegen is meestal 's nachts, wat de piekreistijd is en wanneer de gemiddelde kosten van een ticket €187 zijn.

Wat is een goede deal voor vliegtickets naar Luchthaven van Brussel-Nationaal?

Zoek je goedkopere vliegtickets naar Luchthaven van Brussel-Nationaal? 25% van onze gebruikers vond tickets naar Luchthaven van Brussel-Nationaal voor de volgende prijzen of minder: Vanuit Genève €48 enkele reis - €106 retourvlucht.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht naar Luchthaven van Brussel-Nationaal moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten naar Luchthaven van Brussel-Nationaal, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, moet je ongeveer 2 weken voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 85 dagen voor vertrek boeken.

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Luchthaven Brussel-Nationaal?

Als je van België vertrekt, vlieg je waarschijnlijk naar Luchthaven Brussel-Nationaal met SWISS, Brussels Airlines, of easyJet aangezien zij het meest vliegen. Bekijk het aantal vluchten per week van populaire vliegmaatschappijen die naar Luchthaven Brussel-Nationaal vliegen.

Hoelang duurt de vlucht naar Luchthaven van Brussel-Nationaal?

De duur van je vlucht naar Brussel hangt af van de vliegvelden waar je vertrekt en aankomt. Uiteraard duren vluchten met een overstap ook langer. De populairste routes naar Brussel op KAYAK zijn vanuit Genève, met een duur van 1u 10m, Zürich, met een duur van 1u 15m, en Bazel, met een duur van 2u 45m.

Hoeveel langeafstandsvluchten naar Luchthaven van Brussel-Nationaal zijn er iedere week?

Iedere week zijn er rond de 130 langeafstandsvlichten (vluchtduur 6-12 uur), 176 middellangeafstandsvluchten (vluchtduur 3-6 uur) en 1.353 korteafstandsvluchten (vluchtduur maximaal 3 uur) naar Luchthaven van Brussel-Nationaal. De meeste langeafstandsvluchten vertrekken vanuit New York.

Goed om te weten

Laagseizoen

augustus

Hoogseizoen

december

Goedkoopste vlucht

€30
Beste tijd om de massa te ontvluchten met een gemiddelde daling in prijs van 7%.
Populairste tijd om te vliegen en de prijzen zijn ook 13% lager dan gemiddeld.
Vlucht van Genève naar Brussel-Nationaal

Veelgestelde vragen - Brussel-Nationaal-vliegtickets boeken

 • Wat is de goedkoopste vlucht naar Luchthaven Brussel-Nationaal?

  Als je naar Luchthaven Brussel-Nationaal vliegt, was de goedkoopste stad om vanuit de te vertrekken in de afgelopen 3 dagen Genève, met vluchten vanaf €28 voor een enkele reis en €55 voor retour. Vluchten vanaf Zürich worden het meest gezocht en beginnen bij €130 voor een retour.

 • Hoe ver is Luchthaven Brussel-Nationaal van het centrum van Brussel?

  Het centrum van Brussel is 11 km van Brussel.

 • Wat kost een vlucht naar Brussel?

  Een vlucht naar Brussel kost gemiddeld €133. De laagste prijs die in de afgelopen 2 weken op KAYAK werd gevonden, was €40 met een vertrek vanaf Luchthaven van Genève.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets naar Brussel-Nationaal?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten naar Brussel-Nationaal.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket naar Brussel-Nationaal te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket naar Brussel-Nationaal binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten naar Brussel-Nationaal?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Brussel-Nationaal vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek naar Brussel-Nationaal?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties op vluchten naar Brussel-Nationaal zien, tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

Tips voor het vinden van goedkope vliegtickets naar Brussel-Nationaal

 • Vul je favoriete vertrekluchthaven en reisdatums in in het zoekformulier hierboven en bekijk direct de meest actuele vliegdeals voor Brussel-Nationaal.

Vlieg je liever non-stop naar Brussel-Nationaal

Ontdek welke vliegmaatschappijen rechtstreeks naar Brussel-Nationaal vliegen en op welke dagen en boek rechtstreekse vluchten.

Rechtstreekse heenvluchten

Zwitserland naar Brussel-Nationaal

maandag

ANA,AccesRail,Aegean Airlines+79 andere

ANA,AccesRail+80 andere

dinsdag

ANA,AccesRail,Aegean Airlines+74 andere

ANA,AccesRail+75 andere

woensdag

ANA,AccesRail,Aegean Airlines+73 andere

ANA,AccesRail+74 andere

donderdag

ANA,AccesRail,Aegean Airlines+78 andere

ANA,AccesRail+79 andere

vrijdag

ANA,AccesRail,Aegean Airlines+78 andere

ANA,AccesRail+79 andere

zaterdag

ANA,AccesRail,Aegean Airlines+71 andere

ANA,AccesRail+72 andere

zondag

ANA,AccesRail,Aegean Airlines+78 andere

ANA,AccesRail+79 andere

Meer rechtstreekse vluchten

Rechtstreekse retourvluchten

Brussel-Nationaal naar Zwitserland

maandag

ANA,AccesRail,Aegean Airlines+79 andere

ANA,AccesRail+80 andere

dinsdag

ANA,AccesRail,Aegean Airlines+74 andere

ANA,AccesRail+75 andere

woensdag

ANA,AccesRail,Aegean Airlines+73 andere

ANA,AccesRail+74 andere

donderdag

ANA,AccesRail,Aegean Airlines+78 andere

ANA,AccesRail+79 andere

vrijdag

ANA,AccesRail,Aegean Airlines+78 andere

ANA,AccesRail+79 andere

zaterdag

ANA,AccesRail,Aegean Airlines+71 andere

ANA,AccesRail+72 andere

zondag

ANA,AccesRail,Aegean Airlines+78 andere

ANA,AccesRail+79 andere

Meer rechtstreekse vluchten
Meer rechtstreekse vluchten

Beste vliegmaatschappijen voor vluchten vanuit Zwitserland naar Brussel

Hulp nodig met het kiezen van een vliegmaatschappij waarmee je naar Brussel kunt vliegen? De KAYAK-beoordelingen geven iedere vliegmaatschappij een algehele score op basis van een allerlei factoren, zoals comfort, boarding, in-flight entertainment en meer, om je beslissing makkelijker te maken. Bekijk vliegmaatschappijen op basis van de KAYAK-beoordelingen.
7,8
SWISSGemiddelde score op basis van 2258 beoordelingen
78overall
84crew
76comfort
79boarding
73entertainment
75food
Vliegmaatschappij beoordeling

Erg klein scherm, weinig muziek en niet de laatste films en een zere kleine business class Seat

Lees meer over SWISS

Erg klein scherm, weinig muziek en niet de laatste films en een zere kleine business class Seat

Als je vergelijkt zoals met Swiss air. Brussels airlines heeft oude toestellen. Je krijgt geen water meer aan boord. Geen attentie. Proppen handbagage zonder te weten of er iets breekbaar inzit. Dit zijn punten waar Swiss wel op let !

A320 europa configuration , no drink or food included, crew makes or breaks experience

Boek goedkope vluchten vanuit Zwitserland naar Brussel

Actuele deals voor retourtickets

 
Dit zijn de goedkoopste retourvluchten naar Brussel die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden.
7/5di
directeasyJet
1u 15mGVA-BRU
14/5di
directeasyJet
1u 20mBRU-GVA
€60
4/4do
directeasyJet
1u 15mGVA-BRU
10/4wo
directeasyJet
1u 15mBRU-GVA
€61
4/4do
direct
1u 15mGVA-BRU
8/4ma
direct
1u 15mBRU-GVA
€68
4/4do
directBrussels Airlines
1u 20mGVA-BRU
8/4ma
directBrussels Airlines
1u 15mBRU-GVA
€83
18/3ma
direct
1u 15mGVA-BRU
20/3wo
direct
1u 15mBRU-GVA
€85
9/5do
directBrussels Airlines
1u 15mGVA-BRU
13/5ma
directBrussels Airlines
1u 20mBRU-GVA
€91
19/5zo
directSWISS
1u 15mGVA-BRU
23/5do
1 stopSWISS
3u 05mBRU-GVA
€98
15/3vr
directSWISS
1u 15mGVA-BRU
19/3di
1 stopSWISS
3u 05mBRU-GVA
€121
15/4ma
1 stopVueling
11u 00mZRH-BRU
16/4di
1 stopVueling
10u 45mBRU-ZRH
€130
16/4di
1 stopVueling
11u 10mZRH-BRU
19/4vr
1 stopVueling
10u 45mBRU-ZRH
€183

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Actuele deals voor enkele vluchten

 
Alleen een enkele reis nodig? Hieronder vind je een aantal van de beste deals voor een enkele reisnaar Brussel die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden.
22/4ma
directeasyJet
1u 15mGVA-BRU
€30
8/4ma
directeasyJet
1u 15mGVA-BRU
€31
1/4ma
directSWISS
1u 15mGVA-BRU
€43
7/4zo
directSWISS
1u 15mGVA-BRU
€45
23/4di
1 stopVueling
11u 10mZRH-BRU
€59
15/4ma
1 stopVueling
14u 50mGVA-BRU
€63
24/3zo
directBrussels Airlines
1u 25mGVA-BRU
€66
14/7zo
1 stopLufthansa
3u 50mGVA-BRU
€67
8/4ma
1 stopLufthansa
4u 55mGVA-BRU
€70
10/3zo
directBrussels Airlines
1u 15mGVA-BRU
€90

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Last-minute vluchten naar Brussel

Lastminute deals voor vluchten, trein en bus

 
Deze lastminute vliegdeals zijn de goedkoopste vluchten naar Brussel die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden en de komende 10 dagen vertrekken.
5/3di
directBrussels Airlines
1u 20mGVA-BRU
9/3za
directBrussels Airlines
1u 15mBRU-GVA
€102
2/3za
direct
1u 15mGVA-BRU
9/3za
direct
1u 15mBRU-GVA
€104
5/3di
directeasyJet
1u 20mGVA-BRU
7/3do
directeasyJet
1u 15mBRU-GVA
€115
5/3di
directeasyJet
1u 20mGVA-BRU
5/3di
directeasyJet
1u 15mBRU-GVA
€117
2/3za
directSWISS
1u 15mGVA-BRU
9/3za
meerdere bestemmingenSWISS
3u 15mBRU-GVA
€140
2/3za
directSWISS
1u 15mGVA-BRU
4/3ma
meerdere bestemmingenSWISS
3u 05mBRU-GVA
€170
4/3ma
meerdere bestemmingenScandinavian Airlines
8u 50mGVA-BRU
7/3do
meerdere bestemmingenScandinavian Airlines
9u 05mBRU-GVA
€218
4/3ma
meerdere bestemmingenScandinavian Airlines
5u 15mZRH-BRU
7/3do
meerdere bestemmingenScandinavian Airlines
9u 15mBRU-ZRH
€223
2/3za
meerdere bestemmingenBritish Airways
4u 15mZRH-BRU
3/3zo
meerdere bestemmingenBritish Airways
5u 30mBRU-ZRH
€246
2/3za
meerdere bestemmingenBritish Airways
4u 15mZRH-BRU
3/3zo
meerdere bestemmingenBritish Airways
7u 15mBRU-ZRH
€250

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Vluchten naar Brussel-Nationaal

Aanbiedingen voor retourvluchten

Brussel-Nationaal - Zwitserland

Kabine-klassen:

€62