Vind vluchten
Inzichten
Beste boekmoment
Veelgestelde vragen en tips
Directe vluchten
Vliegmaatschappijen
Deals

€28 Vind goedkope vliegtickets van Duitsland naar Brussel-Nationaal

Dit is de laagste prijs voor een enkele vlucht die een KAYAK-gebruiker in de afgelopen 72 uur vond voor een vlucht naar Brussel met vertrek op 5/9. Tarieven kunnen veranderen en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle vluchten of reisdatums. Klik op de prijs om het zoeken naar deze deal te herhalen.
1 volwassene
0 tassen
do 22/8
do 29/8

Doorzoek honderden reiswebsites in één keer voor vluchten naar Brussel-Nationaal

 
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten naar Brussel.
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten naar Brussel.
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 50.552.773 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Bespaar 24% of meerVergelijk meerdere reiswebsites met één zoekopdracht

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Vluchten naar Brussel - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten naar Brussel om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste vlucht naar Luchthaven Brussel-Nationaal?

Dit zijn de beste prijzen die gebruikers in de afgelopen 72 uur op KAYAK vonden.
De goedkoopste vluchtaanbieding naar Luchthaven Brussel-Nationaal die de afgelopen drie dagen is gevonden, is de route vanaf Berlijn, €26 voor een enkele reis en €41 voor een retour. De populairste verbinding is van Hamburg naar Luchthaven Brussel-Nationaal en KAYAK-gebruikers hebben de afgelopen 3 dagen aanbiedingen voor retourvluchten gevonden vanaf €128.

Wat kost een vlucht naar Luchthaven van Brussel-Nationaal?

De gemiddelde en goedkoopste prijs voor alle vluchten naar Luchthaven van Brussel-Nationaal vanuit iedere vertreklocatie die gebruikers de afgelopen maand op KAYAK vonden.
Gemiddeld kost een vlucht naar Luchthaven van Brussel-Nationaal €312. De goedkoopste prijs die in de afgelopen 2 weken op KAYAK werd gevonden, was €24 met een vertrek vanuit Berlijn. De populairste routes op KAYAK zijn Berlijn naar Luchthaven van Brussel-Nationaal die gemiddeld €202 kosten en Hamburg naar Luchthaven van Brussel-Nationaal die gemiddeld €541 kosten.
Bekijk prijzen vanaf:

Wat is de goedkoopste dag om naar Brussel te vliegen?

De gemiddelde prijs van alle vluchten naar Luchthaven van Brussel-Nationaal die iedere dag op KAYAK werd aangeklikt, gedurende de afgelopen 12 maanden.
Op basis van KAYAK-gegevens is de goedkoopste dag om naar Brussel te vliegen woensdag aangezien de tickets dan slechts €41 kunnen kosten. De duurste dag om te vliegen is daarentegen maandag met gemiddelde prijzen van €284.

Wat is de goedkoopste maand om naar Luchthaven van Brussel-Nationaal te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten naar Luchthaven van Brussel-Nationaal, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om naar Luchthaven van Brussel-Nationaal te vliegen is augustus, wanneer tickets voor een enkele vlucht gemiddeld €176 kosten. De duurste maanden om te vliegen daarentegen zijn februari en maart, wanneer de gemiddelde prijs voor tickets vanuit Duitsland respectievelijk €343 en €279 is. Voor retourvluchten is december de beste maand om te vliegen met een gemiddelde prijs van €117

Wat is het goedkoopste moment van de dag om naar Luchthaven van Brussel-Nationaal te vliegen?

De gemiddelde prijs van alle vluchten naar Luchthaven van Brussel-Nationaal afhankelijk van de vertrektijd, waarop KAYAK-gebruikers de afgelopen 2 weken hebben geklikt.
Het goedkoopste moment van de dag om naar Luchthaven van Brussel-Nationaal te vliegen is meestal 's nachts, wanneer vluchten gemiddeld €41 kosten. Het duurste moment van de dag om naar Luchthaven van Brussel-Nationaal te vliegen is meestal 's ochtends, wat de piekreistijd is en wanneer de gemiddelde kosten van een ticket €187 zijn.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht naar Luchthaven van Brussel-Nationaal moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten naar Luchthaven van Brussel-Nationaal, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, moet je ongeveer 4 weken voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 77 dagen voor vertrek boeken.

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Luchthaven Brussel-Nationaal?

Als je van Duitsland vertrekt, vlieg je waarschijnlijk naar Luchthaven Brussel-Nationaal met Brussels Airlines, Lufthansa, of Ryanair aangezien zij het meest vliegen. Bekijk het aantal vluchten per week van populaire vliegmaatschappijen die naar Luchthaven Brussel-Nationaal vliegen.

Hoelang duurt de vlucht naar Luchthaven van Brussel-Nationaal?

De duur van je vlucht naar Brussel hangt af van de vliegvelden waar je vertrekt en aankomt. Uiteraard duren vluchten met een overstap ook langer. De populairste routes naar Brussel op KAYAK zijn vanuit Frankfurt am Main, met een duur van 1u 00m, Hamburg, met een duur van 1u 10m, München, met een duur van 1u 15m, en Berlijn, met een duur van 1u 25m.

Hoeveel langeafstandsvluchten naar Luchthaven van Brussel-Nationaal zijn er iedere week?

Er zijn geen langeafstandsvluchten (6 tot 12 uur) of middellangeafstandsvluchten (3 tot 6 uur) naar Luchthaven van Brussel-Nationaal In plaats daarvan zijn er 143korteafstandsvluchten (maximaal 3 uur),waarvan de meest aankomen vanuit Luchthaven van Frankfurt am Main Frankfurt Internationaal.

Goed om te weten

Laagseizoen

januari

Hoogseizoen

juli

Goedkoopste vlucht

€28
Beste tijd om de massa te ontvluchten maar er is wel een gemiddelde toename in de prijs van 2%.
Populairste tijd om te vliegen met een gemiddelde toename in prijs van 15%.
Vlucht van Berlijn naar Brussel-Nationaal

Veelgestelde vragen - Brussel-Nationaal-vliegtickets boeken

 • Wat is de goedkoopste vlucht naar Luchthaven Brussel-Nationaal?

  De goedkoopste vluchtaanbieding naar Luchthaven Brussel-Nationaal die de afgelopen drie dagen is gevonden, is de route vanaf Berlijn, €26 voor een enkele reis en €41 voor een retour. De populairste verbinding is van Hamburg naar Luchthaven Brussel-Nationaal en KAYAK-gebruikers hebben de afgelopen 3 dagen aanbiedingen voor retourvluchten gevonden vanaf €128.

 • Hoe ver is Luchthaven Brussel-Nationaal van het centrum van Brussel?

  Het is 11 km van Brussel-centrum naar Luchthaven Brussel-Nationaal.

 • How many cities have direct flights naar Luchthaven van Brussel-Nationaal?

  Vanuit Duitsland, there are direct flights naar Luchthaven van Brussel-Nationaal from 4 cities. The city with the most direct flights is Luchthaven van Frankfurt am Main Frankfurt Internationaal, with 54 direct flights each week.

 • Wat kost een vlucht naar Brussel?

  Een vlucht naar Brussel kost gemiddeld €312. De laagste prijs die in de afgelopen 2 weken op KAYAK werd gevonden, was €24 met een vertrek vanaf Luchthaven van Berlijn Berlin Brandenburg.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets naar Brussel-Nationaal?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten naar Brussel-Nationaal.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket naar Brussel-Nationaal te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket naar Brussel-Nationaal binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten naar Brussel-Nationaal?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Brussel-Nationaal vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek naar Brussel-Nationaal?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties op vluchten naar Brussel-Nationaal zien, tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

Tips voor het vinden van goedkope vliegtickets naar Brussel-Nationaal

 • Vul je favoriete vertrekluchthaven en reisdatums in in het zoekformulier hierboven en bekijk direct de meest actuele vliegdeals voor Brussel-Nationaal.

Vlieg je liever non-stop naar Brussel-Nationaal

Ontdek welke vliegmaatschappijen rechtstreeks naar Luchthaven van Brussel-Nationaal vliegen en op welke dagen en boek rechtstreekse vluchten.

Rechtstreekse heenvluchten

Duitsland naar Brussel-Nationaal

maandag

ANA,AccesRail,Aegean Airlines+79 andere

ANA,AccesRail+80 andere

dinsdag

ANA,AccesRail,Aegean Airlines+81 andere

ANA,AccesRail+82 andere

woensdag

ANA,AccesRail,Aegean Airlines+79 andere

ANA,AccesRail+80 andere

donderdag

ANA,AccesRail,Aegean Airlines+81 andere

ANA,AccesRail+82 andere

vrijdag

ANA,AccesRail,Aegean Airlines+79 andere

ANA,AccesRail+80 andere

zaterdag

ANA,AccesRail,Aegean Airlines+78 andere

ANA,AccesRail+79 andere

zondag

ANA,AccesRail,Aegean Airlines+81 andere

ANA,AccesRail+82 andere

Meer rechtstreekse vluchten

Rechtstreekse retourvluchten

Brussel-Nationaal naar Duitsland

maandag

ANA,AccesRail,Aegean Airlines+79 andere

ANA,AccesRail+80 andere

dinsdag

ANA,AccesRail,Aegean Airlines+81 andere

ANA,AccesRail+82 andere

woensdag

ANA,AccesRail,Aegean Airlines+79 andere

ANA,AccesRail+80 andere

donderdag

ANA,AccesRail,Aegean Airlines+81 andere

ANA,AccesRail+82 andere

vrijdag

ANA,AccesRail,Aegean Airlines+79 andere

ANA,AccesRail+80 andere

zaterdag

ANA,AccesRail,Aegean Airlines+78 andere

ANA,AccesRail+79 andere

zondag

ANA,AccesRail,Aegean Airlines+81 andere

ANA,AccesRail+82 andere

Meer rechtstreekse vluchten
Meer rechtstreekse vluchten

Beste vliegmaatschappijen voor vluchten vanuit Duitsland naar Brussel

 
Bekijk geverifieerde KAYAK-klantbeoordelingen voor vliegmaatschappijen die naar Brussel vliegen. De scores van vliegmaatschappijen zijn samengesteld uit alle beoordelingen die door passagiers op KAYAK zijn achtergelaten nadat ze met een vliegmaatschappij hebben gevlogen vanuit Duitsland naar Brussel. KAYAK toont geen beoordelingen die ouder zijn dan 5 jaar. Lees hoe KAYAK beoordelingen verzamelt.
Hulp nodig bij het kiezen van een vliegmaatschappij om naar Brussel te vliegen? KAYAK-beoordelingen geven iedere vliegmaatschappij een algehele score op basis van allerlei factoren, zoals comfort, boarding, in-flight entertainment en meer, om je beslissing makkelijker te maken. Bekijk hoe vliegmaatschappijen scoren op basis van geverifieerde KAYAK-klantbeoordelingen.
7,3
Brussels AirlinesGemiddelde score op basis van 483 beoordelingen
8,1Personeel
7,4Boardingsproces
7,1Comfort
6,5Maaltijden
6,5Entertainment
Vliegmaatschappij beoordeling

Als je vergelijkt zoals met Swiss air. Brussels airlines heeft oude toestellen. Je krijgt geen water meer aan boord. Geen attentie. Proppen handbagage zonder te weten of er iets breekbaar inzit. Dit zijn punten waar Swiss wel op let !

4,0 OkéChristophe, jul. 2023BER - BRU
Lees meer over Brussels Airlines-beoordelingen

Als je vergelijkt zoals met Swiss air. Brussels airlines heeft oude toestellen. Je krijgt geen water meer aan boord. Geen attentie. Proppen handbagage zonder te weten of er iets breekbaar inzit. Dit zijn punten waar Swiss wel op let !

A320 europa configuration , no drink or food included, crew makes or breaks experience

Het was de ergste vlucht van mijn leven. Het boardingpersoneel in Lissabon was onbeschoft en onvriendelijk

Boek goedkope vluchten vanuit Duitsland naar Brussel

Actuele deals voor retourtickets

 
Dit zijn de goedkoopste retourvluchten naar Brussel die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden.
30/8vr
directRyanair
1u 25mBER-BRU
2/9ma
directRyanair
1u 25mBRU-BER
€46
12/9do
directRyanair
1u 25mBER-BRU
15/9zo
directRyanair
1u 25mBRU-BER
€48
5/9do
1 stopSWISS
3u 30mBER-BRU
9/9ma
1 stopSWISS
11u 00mBRU-BER
€52
5/9do
1 stopSWISS
3u 30mBER-BRU
9/9ma
1 stopSWISS
7u 00mBRU-BER
€53
12/9do
directBrussels Airlines
1u 25mBER-BRU
16/9ma
directBrussels Airlines
1u 25mBRU-BER
€55
12/9do
directBrussels Airlines
1u 25mBER-BRU
16/9ma
directBrussels Airlines
1u 25mBRU-BER
€56
14/9za
1 stopLufthansa
4u 55mBER-BRU
16/9ma
1 stopLufthansa
3u 10mBRU-BER
€57
5/9do
1 stopLufthansa
4u 00mBER-BRU
11/9wo
1 stopLufthansa
3u 10mBRU-BER
€62
10/9di
1 stop
5u 50mBER-BRU
11/9wo
direct
1u 25mBRU-BER
€106
25/11ma
direct
1u 30mBER-BRU
26/11di
direct
1u 25mBRU-BER
€110

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Actuele deals voor enkele reizen

 
Alleen een enkele reis nodig? Hieronder vind je een aantal van de beste deals voor een enkele reisnaar Brussel die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden.
5/9do
1 stopLufthansa
10u 05mBER-BRU
€28
25/8zo
directRyanair
1u 25mBER-BRU
€29
31/7wo
1 stopKLM
12u 40mBER-BRU
€53
5/9do
1 stopeasyJet
13u 05mBER-BRU
€65
6/9vr
1 stopeasyJet
12u 40mBER-BRU
€66
20/9vr
1 stop
10u 20mHHN-BRU
€69
6/9vr
1 stop
13u 55mNUE-BRU
€75
6/9vr
directBrussels Airlines
1u 10mHAM-BRU
€78
6/9vr
directBrussels Airlines
1u 10mHAM-BRU
€83
28/8wo
1 stopKLM
7u 40mNUE-BRU
€96

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Last-minute vluchten naar Brussel

Lastminute deals voor vluchten, trein en bus

 
Deze lastminute vliegdeals zijn de goedkoopste vluchten naar Brussel die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden en de komende 10 dagen vertrekken.
27/7za
directRyanair
1u 25mBER-BRU
31/7wo
directRyanair
1u 25mBRU-BER
€172
26/7vr
directLufthansa
1u 00mFRA-BRU
28/7zo
directLufthansa
1u 00mBRU-FRA
€185
26/7vr
directBrussels Airlines
1u 00mFRA-BRU
28/7zo
directBrussels Airlines
1u 00mBRU-FRA
€187
26/7vr
directBrussels Airlines
1u 00mFRA-BRU
28/7zo
directBrussels Airlines
1u 00mBRU-FRA
€188
26/7vr
meerdere bestemmingenKLM
3u 45mFRA-BRU
28/7zo
meerdere bestemmingenKLM
3u 25mBRU-FRA
€205
26/7vr
meerdere bestemmingenKLM
3u 45mFRA-BRU
28/7zo
meerdere bestemmingenKLM
3u 25mBRU-FRA
€211
28/7zo
direct
1u 25mBER-BRU
2/8vr
meerdere bestemmingen
12u 35mBRU-BER
€233
24/7wo
direct
1u 25mBER-BRU
28/7zo
meerdere bestemmingen
5u 10mBRU-BER
€252
24/7wo
meerdere bestemmingenSWISS
11u 15mBER-BRU
27/7za
meerdere bestemmingenSWISS
12u 40mBRU-BER
€296
24/7wo
meerdere bestemmingenSWISS
11u 15mBER-BRU
30/7di
meerdere bestemmingenSWISS
12u 40mBRU-BER
€306

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Vluchten naar Brussel-Nationaal

Aanbiedingen voor retourvluchten

Brussel-Nationaal - Duitsland

Kabine-klassen:

€201